心跳的回忆

标题: GHOST好好啊~~~~~~~ [打印本页]

作者: kiko    时间: 2004-6-9 19:10
标题: GHOST好好啊~~~~~~~
果晚去边缘饮酒,输左竟然用舌舔一下就算~~~` 你几时补数啊?????? 雀仔仔话顶你唔顺,罚你请番我地饮!
作者: 帝王POWER    时间: 2004-6-10 02:02
小心饮唔返转头
作者: kiko    时间: 2004-6-10 09:16
你放心我啦!!!星期日我过来省城啊~~` 你搞掂你工作时间,得闲陪我行街啊~~~~~ 到时再同你影一辑相!唔可以失的!
作者: Jimmy    时间: 2004-6-10 11:15
唉..............
作者: 杨逍    时间: 2004-6-10 11:28
近两个月我晚晚都在边缘,点解无见过佢嘅??
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-10 11:39
我哋先去咗一晚。 你在二楼呀??
作者: Jimmy    时间: 2004-6-11 00:09
哈哈.我见到拒饮咗一大淡........就吐番两淡出嚟啫......... 哈哈............
作者: kiko    时间: 2004-6-11 10:49
系呀? 甘你一定要叫佢补番数先得罗! 仲要请我哋饮番一打添啊!!!
作者: 17    时间: 2004-6-11 11:41
一打够边个饮啊。。 起码都加多打喇。。 记得到时叫埋我锅。知无。。等我地围攻佢先得。。
作者: kiko    时间: 2004-6-11 11:49
佢好奸架~~~~~~~~~ 睇住佢饮、原来系无落肚嘅,一等你唔留意就吐番出来! 应该等佢请,要佢知道啤酒好鸡,唔可以随便浪费
作者: holybody    时间: 2004-6-11 12:02
.........
作者: 杨逍    时间: 2004-6-11 12:35
大家下次去时唔知可不可以通知我一声呢?
作者: Jimmy    时间: 2004-6-11 12:38
点样揾你?
作者: ghost    时间: 2004-6-11 13:43
嚇?我幾時有同你地去飲過酒啊。。 千奇唔好把DINO_f當作系我啊!!!
作者: Jimmy    时间: 2004-6-11 17:53
哈哈.........叼!
作者: kiko    时间: 2004-6-12 02:17
以下是引用ghost在2004-6-11 13:43:00的发言:
嚇?我幾時有同你地去飲過酒啊。。 千奇唔好把DINO_f當作系我啊!!! 晕~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 话知你边个打边个?????????仲之你就系要请我哋饮,唔系可乐,系啤酒
!!!

作者: Jimmy    时间: 2004-6-12 10:25
系啊....一齐去玩廿二世纪杀人游戏................
作者: 17    时间: 2004-6-12 16:28
以下是引用Jimmy在2004-6-12 10:25:00的发言:
系啊....一齐去玩廿二世纪杀人游戏................
JIMMY你地去果时记得CALL埋我啊。。

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1