心跳的回忆

标题: 又要飞啦~! [打印本页]

作者: 非也    时间: 2004-6-9 15:11
标题: 又要飞啦~!
已经没什么感觉了,好像这就是人生。。。。 来来回回,反反复复。。。。
作者: jos    时间: 2004-6-9 15:22
一路顺风喇...好似挺老套的.... 不过,除左呢句真系吾知仲可以讲边一句好.....总之,返黎个时记得带手信就系啦.
作者: 非也    时间: 2004-6-9 15:37
谢谢,,,走啦~! 新加坡见~!
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-9 15:40
甘快????? 人影都未见到就话走???? 唔制呀
作者: jos    时间: 2004-6-9 15:43
好似距返左好几日咖....你甘都吾稳机会见下面.....就系你笨喽....
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-9 15:48
车,果晚我哋叫距上知己啫,距挂住同条仔系三夹食烧鸡翼之嘛,算啦。我悼念下距先。。。。。
作者: jos    时间: 2004-6-9 15:51
个衰人呀.....人地要走啦....米乱讲野啦... 不过人地陪仔吾陪你地好正常哦....重色轻友系天经地义既...我绝对性支持呀....哈哈 系你吾识拣日子者.
作者: Belial    时间: 2004-6-10 08:33
SEE YOU ......新加坡見!
作者: 非也    时间: 2004-6-10 10:45
又一次夜麻麻一个人搭车返屋企。。。。。 个种感觉真系。。。。
作者: jos    时间: 2004-6-10 14:49
又惊又怕又激气又伤心??????百感交集,但更多既系??????边一种呢???
作者: jos    时间: 2004-6-10 14:50
教识你.....系怕黑既,下次就吾好玩到甘晏喇.....
作者: 非也    时间: 2004-6-10 23:47
讲咩啊?! 我系讲落左飞机一个人坐车返新加坡个屋企啊~!
作者: jos    时间: 2004-6-14 10:30
你吾讲清楚之嘛....人地点知者.....乜你家下自己一个人住咩??
作者: 非也    时间: 2004-6-14 12:17
系啊,拒地仲系中国啊。。。。。 唉,一个日,好孤单哦。。。。
作者: jos    时间: 2004-6-15 14:58
好快会过去咖喇....一个人有一个人既好者.........想做乜就做乜.......
作者: 非也    时间: 2004-6-15 15:05
系啊,话甘快拒地听日又返啦。。。。
作者: jos    时间: 2004-6-16 08:39
返喽....起码有人煮饭俾你呢个懒鬼食喽.
作者: Harry    时间: 2004-6-17 12:13
扮鬼!
作者: Jimmy    时间: 2004-6-17 17:28
正式嘅.......
作者: jos    时间: 2004-6-18 08:23
讲咩啊??你地?
作者: devil-f    时间: 2004-7-13 02:04
妖.......打的拉......20来元........吾好踏BUS拉...成个几钟头.....
作者: jos    时间: 2004-7-16 11:29
你又想说什么呀??打的20蚊??由边度去边度??
作者: devil-f    时间: 2004-7-17 00:22
更系由CHANJI去E3=GANLANG拉..呵呵。..
作者: 非也    时间: 2004-7-17 01:09
咩地方啊???

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1