心跳的回忆

标题: GEO首部伸縮機GC688隱藏鏡頭一推即影 [打印本页]

作者: 明知故犯    时间: 2004-6-9 04:55
标题: GEO首部伸縮機GC688隱藏鏡頭一推即影
機 面 方 向 鍵 比 較 細 , 手 指 較 大 用 家 就 辛 苦 。
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-9 04:56
鏡 頭 位 置 夠 鬼 馬 , 推 開 部 機 就 會 見 到 , 自 拍 鏡 下 亦 有 補 光 燈
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-9 04:56
伸 出 後 機 身 仍 然 細 小 , 數 字 鍵 手 感 亦 都 唔 錯 。
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-9 04:57
機 身 唔 算 薄 , 不 過 拎 上 手 就 幾 手 形 。

作者: 明知故犯    时间: 2004-6-9 04:57
內 置 多 首 64 和 弦 鈴 聲 , 但 大 部 份 都 以 樂 曲 為 主 。
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-9 04:58
制 式 : gsm850/900/1800/1900 四 頻
顯 示 器 : 65,536 色 /128 × 160 像 素 /tft
鏡 頭 : 30 萬 像 素 /4 倍 數 碼 變 焦
功 能 : 64 和 弦 、 gprs 、 mms 、 連 環 快 拍 、 wap
備 用 時 間 : 120 小 時
通 話 時 間 : 80 分 鐘
體 積 : 85 × 44 × 23.5mm
重 量 : 80g

作者: kiko    时间: 2004-6-9 10:16
偷影容易比人知嘛????? 同我揾部偷影无人发觉嘅,价钱好抵嘅,款式又靓嘅! 比我欣赏下~~~~~~~~~
作者: Jimmy    时间: 2004-6-9 17:41
又话唔要影相嘅?
作者: kiko    时间: 2004-6-9 21:54
谂下谂下都想要!可以影番你~~~~~~ 仲系偷影果只! 部数码太夸张,一罗出嚟全世界都知,无甘过隐!
作者: Jimmy    时间: 2004-6-9 23:21
睇死你都系咁样罗......... 下一次见手机如见手枪...........闪闪闪.....
作者: kiko    时间: 2004-6-11 10:58
无乜机会影倒JIMMY嘅相,系都要遮遮掩掩,怕乜鬼丑呢? 激死!总有一日我一定会同你影倒张大特写,发上来厘度,同人分享下我地JIMMY 系几甘靓仔先得!!!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1