心跳的回忆

标题: 有无镇中的朋友仔喔?呵呵........................ [打印本页]

作者: 源哥仔    时间: 2004-6-8 21:15
标题: 有无镇中的朋友仔喔?呵呵........................
有无镇中的朋友仔喔?呵呵........................ 我系你地的师兄源哥仔喔. 呵呵....... 好开心认识你地.
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-9 01:46
距哋沉嗮啦............ 唔知飞嗮去边
作者: 源哥仔    时间: 2004-6-9 11:17
吾系呱?有甘大件事? 呵呵......... 挖返距地出黎. 呵呵.........
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-9 11:22
化嗮骨啦。。。。。 无得剩囖。。。 你揾几件上来睇下。?
作者: 源哥仔    时间: 2004-6-9 11:41
我稳吾到啵.............. 555555555555555555
作者: MK    时间: 2004-6-9 11:54
我未化骨...系到..我都系镇中既...以前成日听源哥仔你个大名啦......
作者: 源哥仔    时间: 2004-6-9 13:50
呵呵.......... 我第一次上呢个论坛度玩咋. 朋友介绍架. 好开心认识你喔.
作者: holybody    时间: 2004-6-13 15:42
真无聊呢~
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-14 01:45
楼上的..... 你无只只贴都话人无聊先得咖`````````` 郁闷~~
作者: rockyn628    时间: 2004-6-20 22:29
源哥仔!!我系阿蚊啊!!记唔记得啊??几时请饮荼啊!!
作者: 源哥仔    时间: 2004-6-21 16:45
无问题. 你想几时都得,最好月尾咯,呵呵...........
作者: Harry    时间: 2004-6-22 12:43
肥仔源!
作者: 源哥仔    时间: 2004-6-22 15:38
以下是引用Harry在2004-6-22 12:43:00的发言:
肥仔源!

吾系呱???? 你是边位靓仔啊?
作者: Harry    时间: 2004-6-23 00:34
哈哈哈!唔记得我啦?乜你甘架!!!唉!!!!心淡!!!
作者: 源哥仔    时间: 2004-6-23 09:13
以下是引用Harry在2004-6-23 0:34:00的发言:
哈哈哈!唔记得我啦?乜你甘架!!!唉!!!!心淡!!!

55555555555555555555,睇你个头像有d眼熟喔. 但是,一时间啉吾起你系边位喔........ 5555555555555555 边位嗟?讲啦......... 呵呵...............................
作者: Harry    时间: 2004-6-23 11:42
认错人!我以为你系我果个朋友!
作者: 源哥仔    时间: 2004-6-24 10:29
以下是引用Harry在2004-6-23 11:42:00的发言:
认错人!我以为你系我果个朋友!

吾系呱???? 认错人啊? 源哥仔你都会认错架? 镇中得一个唯一的源哥仔喔. 5555555555555555555555555555555555555555
作者: Harry    时间: 2004-6-24 11:06
源晓彬???????????????????????????
作者: 源哥仔    时间: 2004-6-24 13:20
以下是引用Harry在2004-6-24 11:06:00的发言:
源晓彬???????????????????????????

吾识. My name is :张照源.
作者: Harry    时间: 2004-6-24 16:45
呵呵呵!!甘未系罗!!!!!!!!!!!!!!
作者: 我系我    时间: 2004-6-25 22:23
我系镇中咖以前,呵呵,华老师系我班任,大家有无识距咖??英语老师啊
作者: Harry    时间: 2004-6-25 22:46
呵呵呵!!!!!救世华陀点会唔识!
作者: 源哥仔    时间: 2004-6-25 22:56
以下是引用我系我在2004-6-25 22:23:00的发言:
我系镇中咖以前,呵呵,华老师系我班任,大家有无识距咖??英语老师啊

你地边届架? 我98届毕业.......... 之后,系镇中读中专架. 呵呵.................................
作者: Harry    时间: 2004-6-25 23:01
我二千年初中毕业,喂,我真系未听过你个名啵!
作者: Harry    时间: 2004-6-25 23:01
你以前系镇中好威好出名既咩?真系未听过你个大名!
作者: 源哥仔    时间: 2004-6-25 23:05
呵呵..................... 失礼晒了........................ 甘应该系我上左大学之后,你先毕业了. 差少少缘份喔. 呵呵..................... 你可以问下你的老师或者高你一届的,张照源系边个就得了. 呵呵.............. 吾灌了. 头先先做完个网站. 返宿舍了. good night!
作者: Harry    时间: 2004-6-25 23:23
我无兴趣知!
作者: 我系我    时间: 2004-6-25 23:28
我97年就初中毕业了 哇哇,我系大师姐
作者: Harry    时间: 2004-6-25 23:33
晕!
作者: 源哥仔    时间: 2004-6-26 10:01
以下是引用我系我在2004-6-25 23:28:00的发言:
我97年就初中毕业了 哇哇,我系大师姐

系? 可吾可以讲个大名出黎先? 睇下我识无? 呵呵................................
作者: 源哥仔    时间: 2004-6-26 10:02
以下是引用Harry在2004-6-25 23:33:00的发言:
晕!

吾好晕住,可能距系靓女都吾定啵. 不过97届的好似无乜靓女啵. 呵呵................
作者: Harry    时间: 2004-6-26 10:03
有就有!
作者: 源哥仔    时间: 2004-6-26 10:21
以下是引用Harry在2004-6-26 10:03:00的发言:
有就有!

吾系呱? 你甘留意架. 靚女的定義是一眼望落去就覺得靚果種. 吾系望左幾眼先發覺靚果種喔. 呵呵.................
作者: 我系我    时间: 2004-6-26 21:20
我讲你地都无识 我啦. 简单直接话你听,我唔靓咖,咖,咖.... 其实97届大把靓女啊,你地都唔知识无?
作者: 源哥仔    时间: 2004-6-26 23:16
以下是引用我系我在2004-6-26 21:20:00的发言:
我讲你地都无识 我啦. 简单直接话你听,我唔靓咖,咖,咖.... 其实97届大把靓女啊,你地都唔知识无?

甘就要师姐介绍了. 你初中毕业之后仲有无系镇中读中专嗟?
作者: 我系我    时间: 2004-6-26 23:54
我之后去左鹤华啊, 其实读初中时好多人都未发育,好似而家见返D初中同学,哇,个个都唔同晒
作者: 源哥仔    时间: 2004-6-27 00:24
以下是引用我系我在2004-6-26 23:54:00的发言:
我之后去左鹤华啊, 其实读初中时好多人都未发育,好似而家见返D初中同学,哇,个个都唔同晒

呵呵...................... 甘当然了. 女大十八变嘛! 男人三十一枝花喔! 呵呵..................................................... 你三班定四班架? 呵呵..................................
作者: 我系我    时间: 2004-6-27 00:26
点解你唔问我1班定2班,或者5班定6班呢? 我系三班咯
作者: Harry    时间: 2004-6-27 10:33
无聊!
作者: 源哥仔    时间: 2004-6-27 21:18
以下是引用我系我在2004-6-27 0:26:00的发言:
点解你唔问我1班定2班,或者5班定6班呢? 我系三班咯

三班啊? 呵呵.............. 我以前考试都被调去三班架! 因为我都系三班喔. 呵呵...........
作者: 我系我    时间: 2004-6-27 23:10
但你系98届的呢
作者: 源哥仔    时间: 2004-6-28 15:01
以前考试是调位考试架! 你吾记得左啦? 呵呵................................
作者: 我系我    时间: 2004-6-28 22:43
吓~? 唔知你up乜哦
作者: 源哥仔    时间: 2004-6-29 09:11
吾系呱>? 讲笑咩? 55555555555555555 怀疑紧你的身份喔.....................
作者: 我系我    时间: 2004-6-29 12:48
我真系镇中咖
作者: 源哥仔    时间: 2004-6-29 13:20
甘俾d证据黎先得架! 靓女. 呵呵..............
作者: 我系我    时间: 2004-6-30 01:07
何须证明,你不信也罢
作者: 我系我    时间: 2004-6-30 01:11
不过我只系初中系,高中去左鹤华.
作者: 源哥仔    时间: 2004-6-30 09:53
呵呵........... 我系镇中一读就读左六年了. 六年的感情,深深的感情............. 永世难忘....... 难忘老师们对我的教导,难忘同学之间的纯真友谊,难忘镇中的一草一木...............
作者: 腾讯    时间: 2004-6-30 12:01
镇中的都沉晒船罗
作者: 源哥仔    时间: 2004-6-30 12:34
呵呵................ 仲有我嘛. 星星之火可以撩源..................
作者: 吉他低泣时    时间: 2004-7-1 16:41
我都系镇中架~~~~~
作者: 源哥仔    时间: 2004-7-2 11:57
以下是引用吉他低泣时在2004-7-1 16:41:00的发言:
我都系镇中架~~~~~

靓仔,你边届架?呵呵...........
作者: MK    时间: 2004-7-4 10:55
我99届架。。果时成日见到源哥仔架啦
作者: 源哥仔    时间: 2004-7-4 23:40
咦! M.K.你系99届边位靓仔嗟?
作者: 鹤山华裔    时间: 2004-8-30 09:19
请问你讲既〖镇中〗是指边个镇几中学啊??
作者: 明知故犯    时间: 2004-8-31 06:56
全名叫“鹤山沙坪镇中学”
作者: 17    时间: 2004-9-1 10:46
係鹤山市城镇中学呀!
作者: 星雅妹    时间: 2004-9-5 15:12
我都系镇中噶......
作者: Mint    时间: 2004-9-6 14:56
我都系哦...
作者: 小虾    时间: 2005-12-31 00:11
我都是镇中的

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1