心跳的回忆

标题: KIKO姐嘅招牌嗱手好菜.......小二.整多杯水! [打印本页]

作者: Jimmy    时间: 2004-6-4 23:29
标题: KIKO姐嘅招牌嗱手好菜.......小二.整多杯水!
[attach]1986[/attach]
豆豉鲮鱼炒凉瓜????? 我就话豆豉炒黑嘛嘛................
作者: kiko    时间: 2004-6-4 23:34
救命啊~~~~~~~ 你加甘多无谓既字上去做乜咋??? 唔会有毒架,越食越青春啊!皮肤靓靓~~~~~~~~~
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-4 23:37
哇~~~~ 点解无我份???? 你哋好嘢~~
作者: Jimmy    时间: 2004-6-4 23:39
你闹我??? 呜呜呜呜???????
作者: kiko    时间: 2004-6-4 23:52
JIMMY偷我张相发上去架咋~~~~ 小弟,我边敢闹你地啊???
作者: Jimmy    时间: 2004-6-4 23:56
偷????????????????? 我晕....................................................... 罗多几桶矿泉水嚟.........................(因为只死猫好大只...好难啃............)
作者: kiko    时间: 2004-6-5 08:19
以下是引用明知故犯在2004-6-4 23:37:00的发言:
哇~~~~ 点解无我份???? 你哋好嘢~~
如果真系有好野,点会唔遇你呀????? 缺一不可架我地!!
作者: 帝王POWER    时间: 2004-6-5 12:03
睇个样就吓晕人啦
作者: kiko    时间: 2004-6-5 14:31
你有口福先得架??? 无得食梗系讲悔气说话啦~~~~~~~
作者: MK    时间: 2004-6-5 18:00
无乜野讲...唯有讲句

作者: 深白色    时间: 2004-6-5 21:28
碟野真经典~~!!点整咖?个厨司好叻啊!!!!呵呵~~!
作者: kiko    时间: 2004-6-6 13:42
哈~~~~~~~~过奖了!!!!!!!!!!! (明知你系讲悔气说话架了)
作者: 風箏    时间: 2004-6-7 19:11
呵呵~我仲以為端午節就快到,系一兜準備用黎包種的豬腩肉
作者: kiko    时间: 2004-6-7 19:14
想像力丰富,唔错~~~~~~~~~~ 我觉得都几似!哈哈哈
作者: Jimmy    时间: 2004-6-7 19:36
哈.....兰子啲想像力好丰富架...........
作者: 風箏    时间: 2004-6-7 19:37
呵呵~~KIKO姐的秘制豬腩肉,好味~
作者: 風箏    时间: 2004-6-7 19:38
過獎過獎~~哈哈哈~`
作者: Jimmy    时间: 2004-6-7 19:41
你点知好味?? 你又未试过..........我都揾日试下拒手势先得.....
作者: 風箏    时间: 2004-6-7 21:12
樣唔靚唔代表唔好食咖嘛.可能好食呢~好似茄瓜煲...
作者: Jimmy    时间: 2004-6-7 21:22
哈哈..咁你话我上次果煲喇渣面........好唔好食?
作者: 風箏    时间: 2004-6-7 21:30
哈哈哈...一睇就知系"無得彈"啦~唔知點解想番起果煲野,個口就好似好咸甘..覺得果煲野好咸....
作者: Jimmy    时间: 2004-6-7 23:06
哈哈哈........ 死兰子.............成日了我笑....
作者: kiko    时间: 2004-6-8 10:36
甘好笑~~~~~~~~~~
作者: 17    时间: 2004-6-8 16:12
我煮野都有一手.' 我最叻就整滑蛋饭..
作者: 風箏    时间: 2004-6-8 16:45
我都識,煎蛋.炒蛋.蒸蛋.炖蛋.燴蛋.炸蛋...樣樣精.哈哈哈..
作者: kiko    时间: 2004-6-8 18:18
我最叻煲汤!
作者: Jimmy    时间: 2004-6-8 18:26
我等紧你煲靓汤架........... 几时有得饮啊?
作者: 17    时间: 2004-6-9 00:00
以下是引用風箏在2004-6-8 16:45:00的发言:
我都識,煎蛋.炒蛋.蒸蛋.炖蛋.燴蛋.炸蛋...樣樣精.哈哈哈..

哦。。。得闲切初下。。
作者: Jimmy    时间: 2004-6-9 00:05
死17.......我个电话响都无响过.............. 唉.............
作者: kiko    时间: 2004-6-11 11:11
妖~~~~~~~~~~~~~
作者: 17    时间: 2004-6-11 11:28
以下是引用Jimmy在2004-6-9 0:05:00的发言:
死17.......我个电话响都无响过.............. 唉.............

唉。。。你估我想咩。 呢排好忙,休息嘅时间都小。 迟下再揾你玩喇。。到时你个电话一定响。 你到时叫多几条妞嚟就得喇,如果无你唔好黎咯。
作者: kiko    时间: 2004-6-11 11:31
我不是妞耶,可以来嘛?
作者: 17    时间: 2004-6-11 11:35
你带妞嚟就可以。。 唔係嘅哇,连KFC都无得你食啊。
作者: kiko    时间: 2004-6-11 11:44
车~~~~~~KFC你开架? 有无搞错?当我系果D妈咪啊?
作者: Jimmy    时间: 2004-6-11 12:40
正式嘅.........当我做鸡头啊..... 我唔系果啲人嚟架.............. 无妞就无得出席...........你分明玩野啫..........
作者: 17    时间: 2004-6-12 16:42
哈哈~~我无咁嘅意思。 只係叫你介绍啲妞我识啫。
作者: kiko    时间: 2004-6-13 00:54
仲话唔系,??????? 罚你请饮!
作者: Jimmy    时间: 2004-6-13 00:55
拒的确系差我一餐酒啊....... 几个月前已经应承我嘅罗.......... 家下..........都未有音讯.................
作者: carmen    时间: 2004-6-14 09:58
啊???旧旧都差吾多既?

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1