心跳的回忆

标题: 今日同个江门网友通电话笑死阿拉囖~~~ [打印本页]

作者: 明知故犯    时间: 2004-5-19 06:49
标题: 今日同个江门网友通电话笑死阿拉囖~~~
今日她问我沙坪有咩好玩地方... 我就答她:"无地方玩,无嘢好玩的,不过好多人去西江大堤打野战.........." 她:"啊???~!打野战啱我哦.我都几中意咖~睇住人哋揸住支假枪冲来走去咁样好鬼过瘾呀" 我就即刻止住她的话:"你是不是还未知道打野战是乜意思啊????????" 她就说:"打野战唔系wargame咩?????~~" ^!^ 晕~~
作者: ghost    时间: 2004-5-19 08:23
唔系人地唔醒,系你邪嗜
作者: Dino_f    时间: 2004-5-19 08:34
我都几中意咖~睇住人哋揸住支[B]假枪[/B]冲来走去咁样好鬼过瘾呀
作者: HOPE    时间: 2004-5-19 12:15
哈哈~~~~~~~你个朋友可能真喺想打野战呢?? 衰鬼来嘅~~
作者: Jimmy    时间: 2004-5-19 12:31
哈哈哈......... 咁样证明人地系个好女仔罗.............
作者: ghost    时间: 2004-5-19 16:15
我地以前都打過真野戰啦。。。。。。。 我當時打到的人成頭色
作者: Jimmy    时间: 2004-5-20 02:33
几时带我去打番场..........
作者: 明知故犯    时间: 2004-5-20 02:47
我想去西江边打番场啫~~ 有无人客串下咋???
作者: kiko    时间: 2004-5-20 10:47
揾番江门果个女仔罗,! 拒话钟意嘛,甘都唔识做架你,猪头!
作者: 明知故犯    时间: 2004-5-20 10:53
揾你咪还快过去江门~~~~~~~~~~~~ 猪乸~~
作者: kiko    时间: 2004-5-20 11:08
我边一忽似猪乸啊?? 贱精!!!
作者: 明知故犯    时间: 2004-5-20 11:14
明知我唔好意思讲出来咖啦。。。。 无逼我啦。
作者: kiko    时间: 2004-5-20 11:19
死啦你,! 甘你都几惨窝,猪乸都想要?
作者: Harry    时间: 2004-5-20 11:19
又吵了!
作者: Jimmy    时间: 2004-5-20 13:17
我要..........我又要........
作者: 明知故犯    时间: 2004-5-20 13:20
你咸湿的目光
作者: jos    时间: 2004-5-20 16:10
哈哈.....
作者: 明知故犯    时间: 2004-5-20 22:24
笑咩笑~ 咸你吖嗱~~
作者: 傻玲玲    时间: 2004-5-22 03:36
暈~~~~~~~~~~
作者: jos    时间: 2004-5-22 11:39
上边个位傻玲玲小姐好多颗星呀........

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1