心跳的回忆

标题: 护士节 [打印本页]

作者: 浩歌    时间: 2004-5-12 01:13
标题: 护士节
请问大家,吾知响护士节送咩礼物比做护士女朋友呢?!
作者: jos    时间: 2004-5-17 15:15
几时系护士节???送个口罩啦...嘻嘻..
作者: jking    时间: 2004-5-18 09:03
护士女朋友,正!!
作者: Vodka    时间: 2004-5-18 09:11
對於金牛座的你來說,當然是要經濟又實用的啦,我相信你已經想好了!呵呵!不過只要你有心,送什麼禮物都會是一份很厚的心意...
作者: Dino_f    时间: 2004-5-18 12:36
以下是引用浩歌在2004-5-12 1:13:00的发言:

你女朋友又系護士呀?邊間醫院架?
作者: 17    时间: 2004-5-18 15:18
呵呵~~~~~~我知!!
作者: Harry    时间: 2004-5-19 01:37
你叫距定期检查下身体仲好啦!系医院做小心D添啵!甘多疾病既人行黎行去!
作者: jos    时间: 2004-5-20 15:19
白衣天使....我都中意呀...可惜我吾够胆...哈哈....吾系,我都会做到护士哦.
作者: Harry    时间: 2004-5-21 01:40
如果系我条女,我唔会俾你做!
作者: 明知故犯    时间: 2004-5-21 09:19
如果作为你的女朋友最唔想在医院见到你啦 所以送她最好的礼物就是你一个健康嘅身体囖~!!
作者: jos    时间: 2004-5-24 16:59
但楼主想要既系礼物呀.....关心,距已经响心度有啦...你地快帮距谂谂啦.
作者: 我系我    时间: 2004-6-26 00:30
我系护士节出世咖,咔咔
作者: 背心袋藏锋    时间: 2004-6-26 07:39
以下是引用浩歌在2004-5-12 1:13:00的发言:

一张VCD-------(欲望小护士)~~~~~日本小电影.
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-26 07:54
你叫浩歌睇AV咸片????? 有无搞错`````
作者: 背心袋藏锋    时间: 2004-6-26 23:32
浩歌是新时代的绝种好男人,拒绝婚前性行为. 我等为之折服. 正因如此,浩歌身上某个器官一直未能发挥他的真正功效. 长期压抑,会造成内分泌失调,更年期提早到来. 解决的方法除了喝"白兰氏鸡精"和老火汤外.就是鉴赏H---AV和进行每周一次的"自我安慰".

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1