心跳的回忆

标题: 建个鹤山Q群~~~~~~ [打印本页]

作者: 8246    时间: 2004-5-1 14:19
标题: 建个鹤山Q群~~~~~~
小弟有一个建议吾知个位乡亲赞吾赞成, 我建议起出边读书既鹤山同胞张QQ号码集中埋一齐,建一个群。 甘样就有得吹水啦~~~ 而经费呢~~~~~~哈哈!!!就向鹤山政府申请!!! 哈哈~好主意嘞!!吾知各位赞吾赞成~~~~
作者: ★靓坤★    时间: 2004-5-1 15:15
我晕 啊!!!!!!!!!!~~~~~~~~~ 好东西 我顶啊!!!!!!!!! 呵呵呵呵
作者: HOPE    时间: 2004-5-1 20:43
宜家建群唔使钱嘎!!猪猪~~
作者: 明知故犯    时间: 2004-5-1 22:30
不过要会员就好一点囖。。。。。 普通QQ群的人数有限
作者: 8246    时间: 2004-5-3 15:12
甘申请多一个Q专家鹤山人啦~~~~~~~~好吗??
作者: 明知故犯    时间: 2004-5-4 11:31
论坛QQ群:3439515 不过不是我建的
作者: Harry    时间: 2004-5-4 11:33
我系QQ会员,不过最多一个QQ可以建两个群,一个群最多五十人!晕呀!
作者: HOPE    时间: 2004-5-4 17:08
以下是引用明知故犯在2004-5-4 11:31:00的发言:
论坛QQ群:3439515 不过不是我建的

我建既~~欢迎加入哦~~
作者: 8246    时间: 2004-5-9 16:24
点加入哩个Q架??好似普通Q甘加就得啦???
作者: jos    时间: 2004-5-10 14:31
是呀~~~
作者: 17    时间: 2004-5-10 15:02
原来已建左一个鹤山人网上行嘅群喇。。 号码:408463
作者: 十九    时间: 2004-5-23 21:34
我都见到了,小灵儿建的..
作者: holybody    时间: 2004-6-8 09:45
无聊
作者: 腾讯    时间: 2004-6-15 09:10
点解无女仔的啊个论坛QQ啊
作者: savi    时间: 2004-6-16 00:24
其实QQ群系有咖..不过入面只有D版主..我依家仲保留住,,需然我无做版主了~~~~
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-16 01:41
好多QQ群都系刚刚建起就多人讲嘢 但是过多几日就无乜人讲咖啦````` 我个QQ群都唔例外
作者: 腾讯    时间: 2004-6-17 10:51
哎,个个人都吾出声的啊,好似无乜隐啊~~
作者: 8246    时间: 2004-6-17 14:56
同感~~~~~~好似我地哩D起外地读书既鹤山仔有时好寂寞家~~~ 特别系无女朋友更甚~~~~有时想起同乡群度吹吹水都无人理~~~~唉 简直就系残忍啦~~~原本唸住同乡有共同语言点知叫都吾出声~~~~ 甘对我地哩D外地求学既鹤山同乡来讲太惨无人道啦~~~~

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1