心跳的回忆

标题: 【【【【【【全鹤山的格杀令抵制928】】】】】】 [打印本页]

作者: 明知故犯    时间: 2004-4-25 03:05
标题: 【【【【【【全鹤山的格杀令抵制928】】】】】】
凡是上928CN垃圾的网友听着................... 如果你正在上,或者上过的,请你以后不要再上!!!!!!!!!! 因为我在那里发过一只贴就已经给人骂我无人格 我据理力争,甚至爆粗.... 但是他们非常有性格就是不肯公开道歉 竟然还说我攻击她的论坛还要向她道歉才行 最后我作出让步,我只要骂我的人先向我道歉 我再向928所谓的总版主作爆粗的道歉 我被人骂在先,我还口在后 她奶妈的西西气死阿拉了~~!!!!!!!!!!! 她一定要我先作出道歉....我PK她!!! 总之一切情况JIMMY哥哥最清楚 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` 反正928的总版主都说我攻击她的论坛了 那我就不在乎再攻击多次 我上过的论坛不下100个,还没见只会打白话的CEO 她还说这是她论坛的宗旨和文化哦 哈哈.......可笑!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 还有在928骂过我的人如果你有机会看到的就听着~~~~~~~~ 你不公开向我道歉,我不会就此算数 以后哪位仁兄上928CN的就不要再上了!!!!!! 如果在网吧上928给我见到,就算是小光他我都照打不误~!!!!!!!!! 我是不会给面子的.亦不要以为我是四眼仔就好欺负

作者: 明知故犯    时间: 2004-4-25 03:15
本人还有个建议: 希望本站的CEO将"吃`喝`玩`乐""金色校园"的几位版主职务除去 他们就只上928CN的 而且BBS重开后他们都没有露过面 另选版主

作者: 明知故犯    时间: 2004-4-25 03:20
还有问一下我QQ上的人 如果你们有上928CN的就将我拉去黑名单 我不想同928CN的人有关系 而且最好不要给我见到有人上928CN 也就是和我明知故犯作对 我见锅打锅!!!!!!!!!

作者: 明知故犯    时间: 2004-4-25 03:29
或者请相关网友将这只贴的网址发上去928CN 发了上去就不要再上了哦
作者: 小光    时间: 2004-4-25 22:02
你条死佬又乜事啊 做乜甘激动咋,有野坐低慢慢倾啦嘛
作者: 明知故犯    时间: 2004-4-26 02:10
倾她奶妈的~~~~~~~~~ 我无时间...... 他们以为出国饮过几年屎水就格格蕉蕉~~~ 动不动就说别人攻击她 如果真有那么多时间攻击也都是拉登去做啦. 哪里到我去攻击哦............... 白痴的更年期 _______________________________________________ 有种你就过来这里说我攻击你吧~~~!!!! 小光你都是啊 如果给我见到你上928,那就不要说我不给面子你啊~~~~~~~~~~~!!!!
作者: 邓风    时间: 2004-4-27 10:31
又关我事?
作者: Harry    时间: 2004-4-28 10:35
明哥仔,即系点呀???使唔使激动?
作者: 明知故犯    时间: 2004-4-28 11:18
那日我在928发了一只贴 内容是讲一个推手板车老人的铜像,有一对男女坐在铜车上面。。。 贴名叫:一对男女在搞老汉推车 点知有条扮嘢佬话我无人格哦 我ABC距个D~~~ 贴名是黄了一点,但内容绝对无黄,只是他心邪而已~~!!!! 他凭乜说我无人格呢???? 我上论坛咁久,无人话过我无人格 那我就挑他奶妈妈的囖~~~~~ 后来他发短信息给我道歉 PK~~~!!!骂我就发贴骂 但是道歉就用短信息鬼鬼鼠鼠~~~~~ 还说他自己是公安局电脑安全科的啊~~!!!! 就算公安局杀了人都要偿命啦~ 他真是厚颜无耻!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: jking    时间: 2004-4-28 12:09
。。。。。。。。。。。
作者: ★靓坤★    时间: 2004-4-28 22:51
唉 甘激动做么啊 心平气和啊
作者: 爽浪仔    时间: 2004-4-29 15:09
乜野系928cn呀?我都未知
作者: 爽浪仔    时间: 2004-4-29 15:10
冷静D答埋我先。再去骂。去打。去杀 啦我唔阻你架
作者: Jimmy    时间: 2004-4-29 17:24
我家下先睇到..................明少唔好咁激....有失身份啊!!!! 不过我撑你架!
作者: 邓风    时间: 2004-4-30 10:38
边个上打边个.
作者: 明知故犯    时间: 2004-4-30 10:43
你还上???? 打得少么?
作者: 邓风    时间: 2004-4-30 13:02
死都唔上!
作者: jo    时间: 2004-4-30 14:59
哇..好大火啊 使唔使打119救火呢 928?咩东东来 比我上下吖..睇下有咩搞作
作者: 邓风    时间: 2004-4-30 16:11
唔好上啊,命仔紧要啊.
作者: ★靓坤★    时间: 2004-5-1 18:11
呵呵 还未知是么来嘎嘎 上么啊
作者: jo    时间: 2004-5-1 19:06
乜唔系论坛来嘅咩? 我讲错咗啊? 我想上下之吗.. 有无人比个网址我去上下咋?
作者: 明知故犯    时间: 2004-5-1 22:14
那你就不要上这里啦。。。。。。。。
作者: 明知故犯    时间: 2004-5-5 05:34
我已经将同有928CN关的人全部拉嗮去黑名单 以后凡是在灌水版讲起同928CN有关的....................... 作删贴,锁定,屏蔽,扣分...........等等处理~!!!!!!!!! 我唔系同你地讲笑 贴数又可以代表乜嘢???? 928CN只会依靠版聊增加贴数, 现在好多论坛都已经禁止版聊呢种无聊的发贴 如果要版聊倒不如上鹤山聊天室~~~~~ 希望大家好自为之~~~~
作者: 楚天歌    时间: 2004-5-5 07:55
呵,明少我永远撑你啊
作者: 明知故犯    时间: 2004-5-5 08:00
多谢你顶力支持~~~~~
作者: jo    时间: 2004-5-6 12:16
吓?甘大件事? 甘我点算好啊 甘灌水版到睇系爱来做咩咖?
作者: jos    时间: 2004-5-6 12:56
收到.....好彩我吾上D吾知名既网站既者......
作者: 17    时间: 2004-5-10 17:07
嗯~~ 就一个鹤山人网上行都够喇。
作者: 明知故犯    时间: 2004-5-20 02:43
不过我还见到你的英文名在正在申请做版主哦 PK你
作者: jos    时间: 2004-5-20 16:04
我???
作者: Harry    时间: 2004-5-27 23:08
果個乜鬼CN乜野黎架?
作者: 明知故犯    时间: 2004-5-30 11:04
就是一件垃圾人开的BBS专门阿之阿咗我哋鹤山人论坛~~!!
作者: 明知故犯    时间: 2004-5-30 11:05
以下是引用17在2004-5-10 17:07:00的发言:
嗯~~ 就一个鹤山人网上行都够喇。

我就是见到你个PK个英文名申请版主囖。。。。 KILL YOU ~~~~~
作者: 明知故犯    时间: 2004-5-30 11:11
鹤山人论坛搞成咁样有一半是928的杰作~~~!!
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-4 05:07
RaVe_ㄗartY 系我~~~ Sam℡系邓风~~~

(2004-06-02 09:49:35) RaVe_ㄗartY
哈哈`~~~~ 你话而家鹤山个BBS同个垃圾BBS边个好D呀???
(2004-06-05 10:28:37) Sam℡
928最好
(2004-06-05 10:33:12) Sam℡
我而家都唔上鹤山BBS既
(2004-06-05 10:37:17) Sam℡
无聊无人既唔去 ~!@#$%^&*(_++++++++++++++++++++++++++++ 邓风你呢几句话足够撤你职啦~~~~~
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2004-6-8 13:35
使吾使无缘无故,撤埋我职呢?! 唉.......................我高考呀!哪里有time上BBS呢! 城门失火,殃及池鱼!
作者: Vodka    时间: 2004-6-8 14:09
雖然我冇上928唔知那邊的情況,但也許這裡就給我一種熟識的感覺,其實上BBS也不一定要多人才可以上的,人多並不代表他們的帖都值得看,也許一萬張當中都找不到一張比較有意義且令人回味的文篇呢... 更不說那些乜都唔識就做左版主的人喇,應該重質不重量
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-9 16:01
以下是引用阿Yu鱼仔在2004-6-8 13:35:00的发言:
使吾使无缘无故,撤埋我职呢?! 唉.......................我高考呀!哪里有time上BBS呢! 城门失火,殃及池鱼!

唔好意思。。。。。 我尽快推荐你做番版主呀。。 不过你都要辞去928的职务
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-9 16:05
以下是引用Vodka在2004-6-8 14:09:00的发言:
雖然我冇上928唔知那邊的情況,但也許這裡就給我一種熟識的感覺,其實上BBS也不一定要多人才可以上的,人多並不代表他們的帖都值得看,也許一萬張當中都找不到一張比較有意義且令人回味的文篇呢... 更不說那些乜都唔識就做左版主的人喇,應該重質不重量

距哋果边主要都是总坛主发贴,其他人就废话跟贴。 极无意思。。 虽然我哋鹤山论坛回贴的数量较少,但是起码无咁多废话。。。 我着重欣赏,唔中意阿之阿咗! 只要浏览的次数多就得啦,就算一只回贴都无,我都无所谓!

作者: 小光    时间: 2004-6-10 05:54
一切以成过去 仲提来做乜咋~!
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-10 07:51
我使俾面距哋么????? 挑,你叫距上来呢度阿之阿咗我啦~~ 我系果边闹紧人,其他人见到都唔敢乱咁阿之阿咗我......... 距试下上来.?????我唔挑下距条毛吖嗱~~~~ 真系当我流啡啡咩~~~~ 你叫距上来呢度,睇我点炮制距条镶咗白金边的美国妹~~
作者: Vodka    时间: 2004-6-10 08:31
  又唔使甘激動...我上去及過一下佢地D版主我都略識一二,大半是後生仔女講野無乜深度,
  就如個邊的[感情男女]來說,入面講來講去咪講個兩個版主的愛情生活!!
  而且個邊90%帖都系由總壇主發的,原來是開來自己玩曬,呢度從來都未有過這樣的現象!
  仲有就系佢個論壇花哩花LOOK,成個個人主頁甘,難登大雅之堂!
作者: 貂狸狮狒    时间: 2004-6-10 09:40
果然高见................. 我在那边说过一句话"我上那么多BBS还没见过不会用普通话发贴的总坛主." 那个总坛主就说:"讲白话系我地论坛既宗旨~" 哈哈~真搞笑,虽然她也有22岁,但是脑子还只是16岁未够的白痴少女那样...无脑!

作者: savi    时间: 2004-6-13 12:03
。。。。。。。。。。。 唔知讲咩好,,原来我无上离甘耐发生左甘多事。。。。。 我都唔知原来鹤山人同928系甘大仇~~~~~
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-13 12:22
唔关论坛与论坛的事。。。。 系我同果件冚家玲有仇啫```````````` 话嗮我都系开坛功臣,距竟然咁对我。。。唔火滚就有假喇````
作者: Jimmy    时间: 2004-6-13 13:14
喺.......寻晚同你撞见拒.........你都好咭动啫!
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-13 14:26
唔单止火滚吖```还好鬼死欲火焚身啊。。整锅杰哒哒距爽下```````` 挑````连一米六都唔知有无,竟然敢系我面前阿之阿咗摩洛哥。。真系无有识死`````` 她连唯一串我的身高条件都无嗮。。。 三督牛屎咁高~~我再鄙视````╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
作者: Jimmy    时间: 2004-6-13 14:28
哈哈........你仲话.."哗.前边个四眼妹啊...快去..睇下........" 哈哈.点知一到面前.我认得咄系拒......你即系转肽.......哈哈!
作者: savi    时间: 2004-6-14 01:21
以下是引用Vodka在2004-6-10 8:31:00的发言:
  又唔使甘激動...我上去及過一下佢地D版主我都略識一二,大半是後生仔女講野無乜深度,
  就如個邊的[感情男女]來說,入面講來講去咪講個兩個版主的愛情生活!!
  而且個邊90%帖都系由總壇主發的,原來是開來自己玩曬,呢度從來都未有過這樣的現象!
  仲有就系佢個論壇花哩花LOOK,成個個人主頁甘,難登大雅之堂!
系啦,,,,我都觉得有D人又真系几无深度既~~~~最好笑就系果D人自己无深度仲要话人地无深度先好笑呢!!!!可能距地唔觉啦.但系系其它人眼中距地真系好鬼好笑咖....成个傻仔甘,都唔知人地系度笑紧距,自己仲跟埋人地笑埋一份...唉..唔好怪距地啦......你地甘大方哦...同D甘既人计较做乜啊!!!!
唔该睇清楚我呢句话系针对紧咩人讲咖啦!!!

作者: 明知故犯    时间: 2004-6-14 01:38
好!!!!````````` 有你呢句话,我撑你~!!!
作者: 腾讯    时间: 2004-6-15 09:30
大佬吾使甘火滚哦
作者: Vodka    时间: 2004-6-19 10:11
TO:明知故犯,系我話928無深度的,唔好意思連累左你,不過佢既矛頭是指向我 TO:Savi本來昨天睇到你的貼系指向我,本來想回,但無耐又不想為此小問題再炒,你有你的見解,我有我的想法同認識,之於是否有資格,我想也不到你去做這個結論吧,唔該你走過去你個928定948度問下個CEO:Rachel佢連技術都冇學人搞BBS,SB就有佢份,佢開個時個論壇Down鬼左唔系我師弟幫佢搞店我林佢已經關門大吉啦,仲有得響度甘囂張!成日上唔代表你會對佢有真正的認識!好一句我無資格。螢蟲之火!

作者: 明知故犯    时间: 2004-6-19 10:59
你所讲果件事我知道,小灵儿曾经向我提及过,有好多次928总坛主都向小灵儿的旧同事“狮子”(上一任电脑版主)发论坛短信请教有关方面的技术知识。 小灵儿都讲过距哋连论坛的技术都无就学人开坛。。。还一味向人请教。 928电脑版只会发一啲无聊嘢,虽然我唔系好识果啲嘢,不过好多网友都话:“切``````````勼UP多过呼吸” 928平时都嚣张惯咗啦。。一遇到自己搞唔掂的问题就低声下气问其他人。低桩到要发BBS短信。真失败!!! 无深度呢几个字,唔止你想讲。我都想讲咗好久啦。 不但无深度,而且还很无气度,对距提意见就话我攻击距论坛。白痴的低能儿!! 如果要攻击,我不如去打日本、那我还可以名留青史 我就唔信我呢只贴发咗咁久,距哋裹边的人一个都无上过来睇呢只贴` 928有胆你就上来,还敢话我欠你????? 原来你欠人哋的更多!!!!!还系度阿之阿咗!!??快死!!! 我系都要话你哋无深度啊。。吹呀!!! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度! 928无深度~无气度!

作者: 貂狸狮狒    时间: 2004-6-19 11:30
唉```````````` 我又讲错咗囖。。。。 距哋都无面目再上啦。。。。 一个靠总坛主亲自发贴维持论坛的正常贴数系唔会长久的。。。 迟早局限死自己,收皮!
作者: 明知故犯    时间: 2004-6-29 07:27
由于928已经被黑咗! 所以呢只贴都要解除顶位!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1