心跳的回忆

标题: [注意]大家玩个游戏--看贴吐真言 [打印本页]

作者: devil-f    时间: 2004-4-19 13:20
标题: [注意]大家玩个游戏--看贴吐真言
大家玩个游戏--看贴吐真言,每人都要参加哦 我告诉你们怎么玩。
我,就是楼主了,首先问一个问题,
然后,下一楼的要如实回答,
然后他再问一个新问题。
下一个人回答后同样提出新的问题。 就像台湾学生玩的“真心话与大冒险”一样。
不过希望大家可以说出自己的心里话。 比如:我楼主说:你晚上一个人走在街上怕不怕的?
然后楼下回答说不怕的。她再提问:楼下的,你每天睡之前想到的人是谁啊?
楼下的再回答然后在给楼下的提问………… 就这样一直接下去。 大家注意秩序,不要接乱了
希望大家给点面子一定要回答哦!
就当做给自己一次说心里话的机会吧,反正这里又没有人认识你对吧:)
作者: jos    时间: 2004-4-19 19:51
楼主你点解无出去问题??回答!!!
作者: 17    时间: 2004-4-20 21:28
JOS~~~ 我问你。你训觉之前会想起边个? 会唔会係我!
作者: jos    时间: 2004-4-22 11:25
我训觉之前边个都吾谂...特别系你....免得发恶梦... 17....你成日稳我,你系米好挂住我??嘻嘻
作者: 17    时间: 2004-4-22 21:01
唉~~~ 我睇到呢张贴心都淡埋! 你係咪想做我肚入边条虫啊? 係我都唔介意嘅锅!! 算喇。罗个衣架挂住算喇。
作者: 爽浪仔    时间: 2004-4-26 16:19
我无乜意见?甘我应该点答呢?楼主,距地唔守跌序呀
作者: devil-f    时间: 2004-4-28 11:28
呵呵。....无问题拉....大家问问答答先好玩噶啊麻......JOS好象几受欢迎WOW........
作者: ★靓坤★    时间: 2004-4-28 23:59
是啊 JOS 你点会甘受欢迎的啊???
难道````、、、、 是大大大的一个美眉么??
作者: Jimmy    时间: 2004-4-30 15:12
JOS靓唔靓女? 17你答我!
作者: 17    时间: 2004-4-30 15:22
哈哈~~~ 各花入各眼。。都几靓下咖!
作者: 邓风    时间: 2004-4-30 15:25
快D介绍我识.
作者: jos    时间: 2004-4-30 16:36
17...出卖我....你好野..... 吾系我受欢迎啊...系响BBS度得我甘得闲乍.....呜呜~~~~
作者: 17    时间: 2004-4-30 16:38
我无啊。。 我最锡你咖喇。 你地想识就自己识喇。。 JOS唔好嬲啊。锡锡!
作者: jos    时间: 2004-4-30 16:40
EEEEEEEEE.你好似色狼甘咖??? 无就算啦...下次吾好喇... 查实我一D都吾靓女咖.....
作者: 邓风    时间: 2004-4-30 16:42
我知啊.... 甘你快D识我啦...
作者: jos    时间: 2004-4-30 17:19
我惊俾鱼鱼打啊~~~~吾敢识也......
作者: 邓风    时间: 2004-4-30 17:22
唔使甘客气啦.... 五一记得返离稳我地玩啊.... 17话包我地一日三宿喔...
作者: jos    时间: 2004-4-30 17:32
一日点三宿啊??哈哈...高招.... 我都吾系沙平既..无啦啦去个度做乜呙...你地话沙平吾好玩既...
作者: 邓风    时间: 2004-4-30 17:34
早午晚个三宿咯... 17话我知既..
作者: 17    时间: 2004-4-30 17:46
有无搞错。。 又话我!1
作者: 邓风    时间: 2004-4-30 17:49
哈哈.... 一齐宿啦...
作者: 17    时间: 2004-5-1 12:55
你缩够佢喇。。 我唔同你缩啊。 你包我地食,我包住啰。我屋企九间房有排都未住得晒啊。
作者: ★靓坤★    时间: 2004-5-1 17:31
晕 啊 有无我份噶
作者: 17    时间: 2004-5-1 17:39
你!!有啊。。 柴房!!! 同我屋企只BB一齐训!
作者: ★靓坤★    时间: 2004-5-1 18:19
啊啊啊啊啊 捂要啊
作者: 17    时间: 2004-5-1 22:07
唔要啊。。 训街啰。。
作者: devil-f    时间: 2004-5-2 12:18
呵呵....留返间比我波.......我要住住有阳台噶....
作者: jos    时间: 2004-5-7 09:51
你屋企开旅馆???
作者: 17    时间: 2004-5-7 17:45
嗯!
no~或许只欢迎你的到来!
作者: jos    时间: 2004-5-8 10:10
甘客气啊???多谢哦...有机会我实去咖..不过我就吾要训BB果间柴房喇....
作者: HOPE    时间: 2004-5-8 12:02
jos好受欢迎啊!!!得闲叫站主颁个奖比佢!
作者: 17    时间: 2004-5-9 16:21
以下是引用jos在2004-5-8 10:10:00的发言:
甘客气啊???多谢哦...有机会我实去咖..不过我就吾要训BB果间柴房喇....

呵呵。。~~到时比埋我间你训又点话。

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1