心跳的回忆

标题: 广东鹤山市委书记被免职 千万存款来历不明 [打印本页]

作者: 鋒    时间: 2004-4-13 10:09
标题: 广东鹤山市委书记被免职 千万存款来历不明
新聞系21CN度黎架,系官方渠道,管理員唔好刪呀。 http://news.21cn.com/domestic/difang/2004/04/13/1523198.shtml
作者: Harry    时间: 2004-4-13 18:53
哦哦哦,原來系距個卵樣,香港報紙做頭條呀!鶴山威曬啦!
作者: devil-f    时间: 2004-4-14 05:55
星岛日报都占了一角拉。。。听讲条HI人罗呢钱来移民CANADA噶。。。。看来系想罗呢钱走老咯。。。。
作者: 胡子哥    时间: 2004-4-15 15:39
鹤山好威啊! 甘都穷人都可以入前50强既县啊!! 厉害啊!!
作者: Harry    时间: 2004-4-15 23:18
中國實俾距羅D錢出去呢
作者: 非也    时间: 2004-4-16 16:35
失望。。。。。
作者: HOPE    时间: 2004-4-16 23:49
我知道咗好耐啦~~~唉~~~真係令人失望~~
作者: 17    时间: 2004-4-17 14:48
佢简直就係收家喇..
作者: 开心到傻    时间: 2004-4-17 21:20
仲话好窝~~ 比巨丢晒架啦~
作者: ★靓坤★    时间: 2004-4-18 19:29
唉 在北京的《北京青年报》上有专版啊 搞到我地个班在北京的鹤山人无晒面啊
作者: jking    时间: 2004-4-19 13:29
垃圾~~强烈鄙视
作者: Harry    时间: 2004-4-22 10:30
呵呵呵,果条卵样系香港报纸做头条添,又未搞到鹤山无晒面!阴公,你地鹤山有个人甘样甘样啵,唉~~~
作者: 明知故犯    时间: 2004-4-23 01:17
呢啲就叫做父母官喔~~~~~~~~~~~~
作者: Harry    时间: 2004-4-23 16:52
一个就甘样,再整多个鹤山就惨!
作者: MK    时间: 2004-5-22 10:58
而家条友仲好似无乜事..净系比人免职..调左去秘书科到做..唉...
作者: 十九    时间: 2004-5-25 19:24
就甘咋? 吾使死? 系咪比钱遮咗眼?买通咗?
作者: 非也    时间: 2004-5-26 12:13
唔系呱,搞到甘大都无事?? 后台真系甘硬??
作者: Jimmy    时间: 2004-5-26 17:38
有啊.李澄澄睇实拒......... 怕乜野................
作者: 十九    时间: 2004-5-26 18:47
晕.... 怪不得鹤山甘穷啦!仲炸?无啦无啦.... 千万?想想系鹤山的几多劳动力?
作者: 非也    时间: 2004-5-26 19:48
以下是引用Jimmy在2004-5-26 17:38:00的发言:
有啊.李澄澄睇实拒......... 怕乜野................
距好犀利架?! 但系甘都无事,真系好黑暗哦~~!

作者: 菜菜    时间: 2004-6-28 16:56
唔知我地D“苦言”距地睇唔睇呢?
作者: Harry    时间: 2004-6-28 18:28
睇到都当无睇过!
作者: 阿net    时间: 2004-6-28 21:24
小道消息:距已经被隔离居住,现在东莞某山庄“双规”中。。。。山庄由武警守卫。
作者: Jimmy    时间: 2004-6-29 00:52
住山庄添?? 唉............好似养白老鼠咁...........拒就好啦!
作者: 阿net    时间: 2004-6-29 21:24
呵呵,距仲边有心情享受吖,等住距将系唔知道几多年的牢狱之苦又或者。。。。
作者: 8246    时间: 2004-7-2 14:57
话晒鹤山上倒香港报纸既头条都系因为距~~~~~~ 张书记我代表全体鹤山人民“多谢”你啦!! 你贪埋甘多都系因为想香港人,全中国人认识鹤山哩个弹丸之地~~~~~ 你~~你~~你真系“用心良苦”啊!!!!!!!!!
作者: 阿net    时间: 2004-7-2 18:50
反面教材
作者: Jimmy    时间: 2004-7-2 20:23
贪多啲.....咁鹤山未越嚟越出名罗........
作者: Elaine    时间: 2004-7-5 19:16
其实个个做官既都参唔多啦~~~ 无奈~
作者: Jimmy    时间: 2004-7-5 22:59
楼上你咁讲就唔啱啦........... 你尼番说话会令后代觉得贪系应该架............... 你助长紧贪风咋.............我地应该从新一代开始讲个贪字嘅危害.......
作者: Elaine    时间: 2004-7-6 13:52
就算讲左甘又点? 我够想距地唔贪咯, 但系边个会听劝架?? 用下脑啦~~~~~~~~ 真系唔话你都唔得架~~~~~~~~~~~~ STUPID~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: Jimmy    时间: 2004-7-6 14:18

作者: Elaine    时间: 2004-7-6 14:24
唔系话下你都唔得呀嘛??? SORRY咯~~~
作者: 鹤山华裔    时间: 2004-8-31 11:50
呢件事唔是的香港有得睇架....連美國都有啊....我都睇到啦..呵呵..鶴山真是出名啦.....哈哈.真是多得距唔少啊..
作者: 鹤山华裔    时间: 2004-8-31 11:52
我地应该奖一个[贪得无厌]既旗俾距..顺便帮距盖埋....

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1