心跳的回忆

标题: 你地话点算? [打印本页]

作者: 开心到傻    时间: 2004-4-9 22:15
标题: 你地话点算?
啊琪同啊蛋系同位. 啊蛋对啊琪好好,无论啊蛋有无犯错,只要啊琪望下巨,啊蛋就会人错"好好,当我无讲过".. 每次啊蛋激亲啊琪,就会买啊琪最中意既多啦A梦比啊琪. 啊琪中意左啊蛋了........ 但系,巨地好有可能会分开坐,而且啊蛋既朋友阿华又讲阿蛋其实系中意第个班既女仔..阿琪好伤心.... 阿琪对阿蛋无微不至:帮巨折衫`整眼镜`拉链....... 但系,阿琪一想起要离开阿蛋就好伤心.. 你地话点算?
作者: 17    时间: 2004-4-9 23:18
嗯!我谂你应该同佢说出心入边对佢嘅感觉! 希望你同佢讲完会有一个好消息喇。。 GOOD LUCK TO YOU !
作者: 开心到傻    时间: 2004-4-10 12:14
我好感动啊! 不过,点解你知系我咖?
作者: jos    时间: 2004-4-10 14:33
距撞的~~~~~不过你都认左咯....我都建议你忠于自己感觉呙,中意就上啊...免得自己后悔....................
作者: 17    时间: 2004-4-10 17:58
JOS我唔似得你甘! 醉过方知酒浓,爱过方知情重. 我们还年轻不要让自己后悔.. 同样也不要做一些自己不值得去做的事..
作者: 开心到傻    时间: 2004-4-17 21:18
唉~ 啊琪越来越中意啊蛋啦~
作者: 17    时间: 2004-4-17 21:47
如果你再咁收收埋埋,到左有一日佢等唔到你同佢表白。咁会比人折足先登你就惨喇。。 快啲同佢表白喇。。
作者: 胡子哥    时间: 2004-4-18 17:09
中意就上啦~后悔就无谓啦~
作者: 明知故犯    时间: 2004-4-19 09:21
简单直接的方法:以身相许
作者: jos    时间: 2004-4-22 11:45
咩人黎咖???以身相许罗得黎教人??
作者: Harry    时间: 2004-4-23 22:34
以身相许,正!!!!
作者: 17    时间: 2004-4-23 22:39
哦!~! 都得呗。。 其实佢地彼此都有感觉,只係彼此都不愿走出第一步而已!
作者: Harry    时间: 2004-4-23 22:42
唔明之前讲乜野,即系标题目
作者: 爽浪仔    时间: 2004-4-26 16:15
点解唔主动D呢?
作者: jking    时间: 2004-4-28 18:16
甘蠢架!楼主是女仔来的嘛,点可能甘主动的~~ 不过如果真的甘中意,主动D都无坏的!!呵呵
作者: ★靓坤★    时间: 2004-4-28 23:45
无后悔药的啊

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1