心跳的回忆

标题: ........男人......... [打印本页]

作者: 星雅妹    时间: 2004-4-5 17:55
标题: ........男人.........

边个可以讲我知........:侽朲嘚承諾,,,佣薳閗拭誆唁.....??????

真的吗??看不清.....男人........

作者: 星雅妹    时间: 2004-4-6 21:38
点解无人答我咖??好无聊者.....都无人回.......哎.........
作者: 百分百感觉    时间: 2004-4-7 22:29
[fly]睇唔懂你D字,点答你呀。[/fly]
作者: ghost    时间: 2004-4-7 23:13
你的发言的字有问题
作者: jos    时间: 2004-4-9 09:46
........:侽朲嘚承諾,,,佣薳閗拭誆唁.....?????? 对啊...你想讲乜意思呢??
作者: 星雅妹    时间: 2004-4-9 17:22
我系话.....男人噶承諾,,永远都系诓言....系唔系????
作者: 17    时间: 2004-4-9 22:34
我觉得唔係。。 承诺往往不一定要一个人去实现,如果你真的想实现哪你就要和他一起完成你们的将来!
作者: 星雅妹    时间: 2004-4-10 10:49
[fly][/fly]晕......我都唔知点答好.... 我觉得....男人成日都讲大话.......
作者: jos    时间: 2004-4-10 13:56
甘又吾系个个男人都系甘既,睇下距有无心既者~~~~
作者: 17    时间: 2004-4-15 23:02
就係啰。。 如果佢对你有心,就算鸡毛蒜皮嘅事佢都会记得。。 你要更细腻去看他才行呢。。
作者: jos    时间: 2004-4-17 10:59
如果,距对你无心呢???17你系点做咖?
作者: 17    时间: 2004-4-17 15:44
我不会太执着,随缘吧.. 我相信缘分,不过唔好太强求一样嘢.
作者: ★靓坤★    时间: 2004-4-18 23:41
我建议先返小学学几年语文先啊 看捂明啊
作者: jos    时间: 2004-4-19 10:44
大人既野..细路仔吾好插嘴嘛....你当然吾明啦....呵呵...
作者: 星雅妹    时间: 2004-4-19 17:49
哈.....唔好甘话人地先得咖.... 人地好细咩???
作者: jos    时间: 2004-4-19 19:49
呢度D10个着9个都差吾多系学生黎既....
作者: 17    时间: 2004-4-20 21:41
JOS你只係睇佢几只字就估佢系细路哥啰。 你太睇表面嘅喇。。学生也不一定是小孩子呢。
作者: jos    时间: 2004-4-22 11:24
好似你甘罗....讲野甘鬼成熟.系米??
作者: 17    时间: 2004-4-22 21:07
你想讲咩啊?? 大学生也是学生呀。。 成熟唔好咩?我觉得无乜问题呗。。 你成日都在乎年龄呢啲嘢。你好唔开通啊。。
作者: 星雅妹    时间: 2004-4-28 13:09
我还是个细路女噶性格......无得救咖啦.....个个都话我系一个长不大噶细路女.. 成熟??我一D都唔成熟....
作者: Harry    时间: 2004-4-28 15:33
睇下果个男人爱你有几深者!呵呵!!男人心海底针!
作者: ★靓坤★    时间: 2004-4-28 22:58
5555555555555555555 捂挤啊 排挤啊 捂公平啊

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1