心跳的回忆

标题: [分享]BBS真心话大串接 ─﹀﹀─ [打印本页]

作者: 傻女欣    时间: 2004-4-3 20:24
标题: [分享]BBS真心话大串接 ─﹀﹀─
樓上的提問``樓下的回答並向下一位提問``
一定要回答真話哦``
例子:
問:樓下的.你有bf嗎
一貼完 答:沒有
問:樓下的.你喜歡吃啥
一貼完
...以此類推 明白?!那就開始吧

作者: 傻女欣    时间: 2004-4-3 20:25
楼下:你读边咖?留底你嘅手机号码啦~
作者: 明知故犯    时间: 2004-4-4 06:35
啊??? 你问我啊??我无手机呀~只有一只失柠檬8113583......... 如果你问我QQ就有好几只哦.34013039,39954272,23127172,233408666....经常用就是呢几只....无上过的就唔知有几多只啦.......
作者: 傻女欣    时间: 2004-4-4 11:52
楼上你都无问楼下嘅问题
作者: 明知故犯    时间: 2004-4-4 23:51
好啊。。。。。 楼下的是男还是女啊????
作者: carmen    时间: 2004-4-6 09:47
看头像就知道啦,笨蛋~! 我想问楼下,楼主真名是什么?漂亮吗?
作者: jos    时间: 2004-4-6 11:55
我吾识答呙...米吾洗出问题咯??
作者: 17    时间: 2004-4-9 22:01
嗨 ~~~梗係唔得喇。。 你姓乜名乜。住在边一佛。身高体重三围是多小!! JOS快答。
作者: jos    时间: 2004-4-10 09:56
我姓梁XX,住响江门地区某一个角落,身高体重三围系:15896402536 答晒喇,轮到我问啦,楼下果位会吾会系靓仔???
作者: 17    时间: 2004-4-10 10:26
你叫梁乜先得咖?住係棠下边树可以详细啲吗? 身高:158CM 体重:96KG 三围:40 25 36? 三围係真定假啊?有无咁好身材??

作者: 17    时间: 2004-4-10 10:30
靓唔靓仔不能用一句话概括! 楼上果个有无BF?
作者: ★靓坤★    时间: 2004-4-17 19:01
晕啊 好似在度争架一样啊
作者: HOPE    时间: 2004-4-17 19:30
係啊! 楼下既:D个游戏系唔系响D个论坛玩过嘎啦!点解宜家有玩多一次既?
作者: ★靓坤★    时间: 2004-4-18 17:48
是啊 好似在边见过啊 呵呵 捂理啊 照玩啊 楼下的是捂是靓女啊!~????~~~~
作者: 17    时间: 2004-4-18 23:18
係靓仔。 靓女!希望楼下嘅係喇。。。
作者: 17    时间: 2004-4-20 21:18
有无靓女应下我啫。 唉~~~
作者: ★靓坤★    时间: 2004-4-20 23:38
看来无么靓女来啊!!~~~~~~~~~~ 论坛应向D靓女多D宣传先得啊!!!!!!!!
作者: 17    时间: 2004-4-22 08:06
嗯...岩罗.. 你去拉多几个黎先得咖.
作者: jos    时间: 2004-4-22 11:01
咦~~~靓女黎左喇....楼下果个系米靓仔???麻烦都留下身高/体重/三围......嘻嘻.
作者: jos    时间: 2004-4-22 11:02
以下是引用17在2004-4-10 10:26:00的发言:
你叫梁乜先得咖?住係棠下边树可以详细啲吗? 身高:158CM 体重:96KG 三围:40 25 36? 三围係真定假啊?有无咁好身材??

死人17...你有无搞错???体重96KG????你收皮啦...有甘重咩?
作者: 17    时间: 2004-4-22 20:57
係你自己打出嚟嘅。。 无都唔差到几多啰。。 我又未抱过你,我点知啊。。 抱过就知咯。
作者: 明知故犯    时间: 2004-4-23 10:37
PK~~~~~~~~~~~~ 楼下有什么烦恼?
作者: 17    时间: 2004-4-23 15:50
事业学业前途问题!
作者: ★靓坤★    时间: 2004-4-24 16:47
是钱涂吧~~~~~~~~~~~ 呵呵 哈哈 楼下 网上做么多啊!!~!~~~~~~~
作者: jos    时间: 2004-4-29 09:55
楼上我吾明你想问乜???无得答... 我答22楼问题...我有好多烦恼...不过主要系感情问题..我发觉自己好似对所有男既都无乜兴趣哦... 楼下 你话我应该点做???
作者: 17    时间: 2004-4-29 11:00
希望地明天,你还年轻呢。不要整天烦这烦哪! 多啲找朋友玩耍、倾诉,例如我! 其实我都有啲同你相似。好似女人呢家嘢。。
作者: 爽浪仔    时间: 2004-4-29 14:46
我唔知答边个问题好。。因为楼上无问问题。。。甘我问楼下果个:系男定女?? 有无女朋友或者男朋友?
作者: jos    时间: 2004-4-30 17:49
女咖...无仔...... 楼下 你做吾??
作者: ★靓坤★    时间: 2004-5-1 16:04
好啊 呵呵 我一定勉为其难地接受的 呵呵 楼下的 你说是吗???
作者: HOPE    时间: 2004-5-1 20:41
嗯!!好难啃嘎!你慢慢啦! 楼下的,我无GF!你做唔?

作者: 17    时间: 2004-5-2 15:03
以下是引用jos在2004-4-30 17:49:00的发言:
女咖...无仔...... 楼下 你做吾??

我都无GF咖。。 考虑下我好无啫??? 楼下嘅有无好嘢介绍。。
作者: HOPE    时间: 2004-5-2 21:06
有啊!TWINS既啊SA啦!唉~~你都係啉下好啦~~因为佢係我既~我都係啉下嗟~~ 楼下既~答我30楼既问题啊!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1