心跳的回忆

标题: [原创]吾制!吾公平啊! [打印本页]

作者: 开心到傻    时间: 2004-3-28 09:07
标题: [原创]吾制!吾公平啊!
吾公平啊!点解者? 个DINO-F甘乜,点解都可以做超级版主啊? 好似吾系几公平窝~~~~
作者: 开心到傻    时间: 2004-3-28 09:08
我知,你地可能会话我蛮不讲理,但系,呢个系事实........... 算啦,鬼叫我无关系咩~~~~~~~~~~~~~~~
作者: 明知故犯    时间: 2004-3-28 13:28
乖啦。。。。。 无吵住我觉觉猪先啦。。。。 一阵我先话你知啊
作者: 邓风    时间: 2004-3-28 16:48
乖啦,哥哥锡锡下.........
作者: 17    时间: 2004-3-28 16:49
比你锡~不如去跳楼!
作者: 邓风    时间: 2004-3-28 16:52
跳楼未即系益你?
作者: 17    时间: 2004-3-28 17:09
呵呵~~~~~唔好咁讲。
作者: 旦旦仔    时间: 2004-3-28 17:10
摆明晤公平。。。。。
作者: 明知故犯    时间: 2004-3-28 20:32
又有乜所谓呢
作者: Dino_f    时间: 2004-3-29 09:08
以下是引用开心到傻在2004-3-28 9:07:00的发言:
吾公平啊!点解者? 个DINO-F甘乜,点解都可以做超级版主啊? 好似吾系几公平窝~~~~

甘咩呀?樣衰呀?
其實唔怕老實話你知啦:
我既花朵系:玉樹臨風貌似潘安風流倜儻不羈追風小少年
歐,Sorry,而家既花朵應該系:玉樹臨風貌似潘安風流倜儻不羈追風成熟大男人。 OK?
甘樣可以做得超級版主未?
作者: 旦旦仔    时间: 2004-3-29 10:42
大家睇,摆明玩野啦!大家成吾承认啊?就算承认你系板主都吾承认你系玉樹臨風貌似潘安風流倜儻不羈追風成熟大男人啊!!!!大家话系吾系?
作者: 半生緣    时间: 2004-3-29 13:51
不如你也申請個超級版豬做下囉!!!!!
作者: 明知故犯    时间: 2004-3-29 13:59
Dino_f 你摆明就是话我地样衰衰啫。。。。 555555555555555555555555555
作者: Dino_f    时间: 2004-3-29 14:07
以下是引用明知故犯在2004-3-29 13:59:00的发言:
Dino_f 你摆明就是话我地样衰衰啫。。。。 555555555555555555555555555

Sorry,對唔住。
所以我好少用果個名出來行走江湖。
作者: 明知故犯    时间: 2004-3-29 14:09
咁你用边个名出来打番个白鸽转噶????
作者: 半生緣    时间: 2004-3-29 14:11
三國大封相?
作者: Dino_f    时间: 2004-3-29 14:15
作為一個超級版主,我覺得應該有番個有氣勢一D既名比較好D。 比如:純情小鴨拿,天邊的雨雲,型英少靚正 等等。
作者: 明知故犯    时间: 2004-3-29 14:17
哇~~~~~~~~~~~~~~~ 你好OUT呀。。。。 果啲名前年就无人用啦。
作者: 旦旦仔    时间: 2004-3-29 15:20
就系,落后到鬼甘

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1