心跳的回忆

标题: 如何去除眼中钉? [打印本页]

作者: 谷行云    时间: 2004-3-27 16:23
标题: 如何去除眼中钉?
我上QQ从来不喜欢隐身,但为佐果D眼中钉不得不隐起来,距又成日隐身,见到我上来就出来同我聊天,鬼甘烦。我够知将距拖入黑名单啦,但距又识我的,见到面问起上来点算?
作者: 非也    时间: 2004-3-27 21:15
甘,不如开过个QQ啦。 又或者你直情唔好睬拒,然后过一段时间之候就同拒讲:唔好意思啊,我唔得闲啊。(又或者临走前同拒讲,我头先去左打电话啊。) 甘罗,,,,
作者: 旦旦仔    时间: 2004-3-27 22:02
就系
作者: ghost    时间: 2004-3-27 22:08
佢上线你下线
作者: 明知故犯    时间: 2004-3-27 22:50
拖距去黑名单 如果距问起就话换咗QQ 距应该唔会记得你的QQ号码呱????
作者: 谷行云    时间: 2004-3-28 20:20
换号码?最怕识距果D人话俾距听我个新号码咪S硬?
作者: 明知故犯    时间: 2004-3-28 20:37
唉。。。 猪头一只,你拉咗距去黑名单,距只记得你的QQ名,应该不会记得你的QQ号码啊,。 如果距问起,你就话换咗QQ囖。。。。距叫你加番距,你就答距:“我现在玩QQ只是用来存一些资料。”甘就OK啦!!!!!!!
作者: 谷行云    时间: 2004-3-28 21:01
距S佐果阵就唔记得我个QQ号码咯!我旧年讲过乜野连我自己都唔记得啦,距好似用个记事簿甘样记得一清二楚啊。 总之我唔想做一个抬唔起头的QQ人啦。
作者: 明知故犯    时间: 2004-3-28 21:04
干脆换个QQ号码囖。。。。 将同距有关的人全部都不加入就得啦。。。
作者: 谷行云    时间: 2004-3-28 21:09
但果D人系我既好朋友呢。总之一个字——烦!
作者: 明知故犯    时间: 2004-3-28 21:13
你上ICQ或者UC得啦
作者: 谷行云    时间: 2004-3-28 21:58
我搞掂佐啦。 yeah!!!!!!!!!!
作者: 明知故犯    时间: 2004-3-29 14:20
你咁快就将条肠粉仔杀人灭口毁尸灭迹????? 你有无灶底藏尸呀???? 如果无就好容易俾人发现咖,到时候捉咗你返去顺德公安总局就阴功囖。。
作者: 明知故犯    时间: 2004-3-29 14:21
可能你将距的手砍咗,那距就上唔到网,即系打唔到字俾你啦。。。 嗯,咁样又系一个好主意哦。。。 聪明!!!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1