心跳的回忆

标题: 一个盛传的网络流行游戏 [打印本页]

作者: TOY    时间: 2004-3-14 17:41
标题: 一个盛传的网络流行游戏
现在我,就是楼主了,首先问一个问题,
然后,下一楼的要如实回答,
然后他再问一个新问题。
下一个人回答后同样提出新的问题。 有个论坛接了好长好长的贴了。
我们要超过他们。 比如:我楼主说:“你晚上一个人走在街上怕不怕的?”
然后楼下回答说“不怕”。她再提问:楼下的,你每天睡之前想到的人是谁啊?
楼下的再回答………… 大家注意秩序,不要接乱了 好了,楼主我现在开始提问:
楼下的,你最讨厌什么样的人?

作者: ghost    时间: 2004-3-14 19:26
好像你咁样的人.. 你最爱的是怎样的人??
作者: 旦旦仔    时间: 2004-3-15 15:57
保证吾系你甘样的人。。 你屋企只猫食吾食鱼?
作者: Jimmy    时间: 2004-3-15 19:05
我屋企无养猫............ (你)爱的人真实姓名地址电话系几多.......???
作者: ghost    时间: 2004-3-15 19:29
點解要講比你知? 下邊果一個系唔系傻既?
作者: 蓝蓝    时间: 2004-3-16 22:09
如果我傻既,你咪仲更傻! 楼下既,你有无慢D???
作者: 北    时间: 2004-3-19 15:00
吾识打字系甘家啦 楼下既果个系吾系PLMM来家???
作者: 非也    时间: 2004-3-22 21:31
靓呢D野就见人见智啦。 楼下个个,你话楼上个个系咪好无聊呢。。。。
作者: 旦旦仔    时间: 2004-3-23 10:44
吾系无聊,系好鬼无聊啊! 楼下果个,你话楼上果个系未仲无聊呢....
作者: 剑走偏锋    时间: 2004-3-23 13:05
無人夠我甘無聊系度睇你地吹水 樓下果個,有無聽過《老豬話聽過,蠢豬話無聽過》呢個古仔?
作者: 明知故犯    时间: 2004-3-23 22:25
你即系话紧我啫?????? 55555555555555
作者: 非也    时间: 2004-3-24 19:55
以下是引用剑走偏锋在2004-3-23 13:05:00的发言:
無人夠我甘無聊系度睇你地吹水 樓下果個,有無聽過《老豬話聽過,蠢豬話無聽過》呢個古仔?

哦哦哦,咩啊咩啊,唔明啊。。。。 好深奥哦,我林净系得你自己知自己讲紧乜罗~!!! 楼下,你几岁啊,,,
作者: Jimmy    时间: 2004-3-24 22:33
28 楼下,你贵姓????????????
作者: 旦旦仔    时间: 2004-3-25 15:07
性“胶”啊!!哈哈!!! 楼下果个你性咩名咩住系边忽?
作者: 非也    时间: 2004-3-26 00:17
TO:楼上,性别:女,名:? 住:海外 TO:楼下,假日通常有咩节目?
作者: Jimmy    时间: 2004-3-26 00:38
TO:楼上,每天都是假日,假日无节目,食饭,发梦,起身.电脑,电视,音乐,SHOPING! "咔TO":楼下,沙坪边度有啲静小小嘅.休闲嘅地方,可以同三五知己聚聚旧,聊聊天的地方!!!!!!!!!!!!!
作者: 旦旦仔    时间: 2004-3-26 10:40
高珠江啊!够洒静,仲有免费野食 楼下果个你有冇林住去睇下
作者: HOPE    时间: 2004-3-27 13:15
无啊! 楼下的你觉唔觉D个游戏好闷?(我早就玩厌啦!)
作者: ghost    时间: 2004-3-29 11:23
如果悶你仲一味系度玩。 樓下,結左婚未?
作者: 非也    时间: 2004-3-29 14:17
梗系未啊, 楼下,打算几时结婚啊。。。
作者: 旦旦仔    时间: 2004-3-29 15:22
就快,比昨天快了24小时 楼下果个你准备结婚系边摆酒?
作者: 白花油    时间: 2004-3-31 09:18
暂时未知我都未读完书。。。。 下边个你知唔知点样先中到六合彩???
作者: HOPE    时间: 2004-3-31 13:18
A:你将有可能出现既情况都买晒就一定中啦~ Q:下面过个,咩野人係靠运气谋生嘎???
作者: Dino_f    时间: 2004-3-31 16:51
A:送煤氣既 Q:樓下的,對於以下問題你只能答系,或者唔系
你系唔系 唔承認你自己系變態?

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1