心跳的回忆

标题: 也说说各自的初恋 [打印本页]

作者: 谷行云    时间: 2004-1-3 22:11
标题: 也说说各自的初恋
某日同个同事聊天,无意中讲到她的初恋,一讲就讲到下班都唔知. 初恋是人生的第一次恋爱,成功也好,失败也好,总是令人难忘的. 留下你的初恋吧。
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2004-1-4 11:54
初恋比妈咪锡爆左.吾够一个星期..来去冲冲,去也冲冲~!
作者: 邓风    时间: 2004-1-7 16:02
甘初吻呢?
作者: 良朋    时间: 2004-1-8 23:17
因为很多人都会有一种"先入为主"的感觉.所以初恋自然是难忘的!!
作者: 枫暴    时间: 2004-1-9 18:32
可能系甘啦!!! 我觉得多数都系囖!! 我嘅初恋依家唸起都无咩感觉!! 因为觉得无意义!!! 都无必要提啦!!!!! 只可以作为回忆!! 不过唔好都唔坏!!学识好多从未体会到嘅人生道理! 好感触啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: 只想快乐    时间: 2004-1-11 16:29
初恋!!!! 唉~!!~!~ 唔想提一匹布咁长!!1
作者: 谷行云    时间: 2004-1-11 21:38
一匹布甘长就更加要讲下咯。
作者: Devil风    时间: 2004-1-12 13:28
初恋好痛苦,对我黎讲只不过系一场欺骗。
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2004-1-23 11:26
以下是引用邓风在2004-1-7 16:02:57的发言: 甘初吻呢?
初吻在没有心理准备时,比人偷吻了!
作者: 邓风    时间: 2004-1-30 12:01
被谁偷吻了?
作者: 只想快乐    时间: 2004-2-5 16:18
我个都系啊!!! 唉~!!!!!!!!!!!1
作者: Roky    时间: 2004-3-13 16:37
我都系初恋的傷兵啊,由頭到尾都沒有真正開心過,我對渠甘好,而渠卻時時傷我心,當我放棄時,渠又突然話吾想和我分開,我覺得自己由頭到尾都系卑人厄緊,不過我想這就系沒有經驗的初戀了。

作者: bebafung    时间: 2004-3-16 14:26
Dear Roky, 其實沒有什麼,既然她不懂得珍惜的話,那是她的損失,愛過、痛過只作一個經驗,你現在不是很好嗎?那麼多個女孩子喜歡你。
作者: ghost    时间: 2004-3-16 14:34
如果我講我現在都系處於一個初戀中。你地信嗎?
作者: bebafung    时间: 2004-3-16 15:31
當然不信拉,你是老油條啦 
作者: ghost    时间: 2004-3-16 15:46
現實說明事實永遠也不會有人相信的!! 我是老油條。。。。嘿嘿  ̄ ̄
作者: bebafung    时间: 2004-3-16 17:40
常常后悔没有把你留下来  为什么明明相爱
  到最后还是要分开、、、、、、
  这些年过得不好不坏    只是好像少了一个人存在   而我渐渐明白
  你仍然是我不变的关怀   有多少爱可以重来   有多少人愿意等待
  当懂得珍惜以后回来   却不知那份爱会不会还在
  有多少爱可以重来     有多少人可以等待
  当爱情历经桑田沧海   是否还有勇气去爱

“残缺的风月   残缺的美”

作者: 小詩    时间: 2004-3-16 18:45
阿金的初戀是酸的。
作者: ghost    时间: 2004-3-16 21:31
咁你呢???SHANLI
作者: Jimmy    时间: 2004-3-16 21:40
初恋系乜野滋味?? 讲........请讲咄嚟.............
作者: 带泪的承诺    时间: 2004-3-18 02:49
没有初恋!
作者: 北    时间: 2004-3-19 12:26
有乜可能
作者: 17    时间: 2004-3-20 15:54
初恋在现实并不是人们说得那么难忘和开心。 而且~!~~~唉~
作者: 北    时间: 2004-3-21 01:29
唉~~~~~~~~~~~~~
作者: 旦旦仔    时间: 2004-3-22 11:18
我的初恋好搞笑的,讲你地都吾会信,加上我一讲就会比删贴的,都系吾讲好
作者: 茶字典    时间: 2004-3-23 22:38
你都罗个肺黎讲野噶 你再唔讲距删你贴就真。。。
作者: 鋒    时间: 2004-3-24 09:57
暗戀算唔算呀?
作者: 旦旦仔    时间: 2004-3-25 15:43
初恋系甜和苦的交集啊!
作者: jos    时间: 2004-3-27 15:19
初恋??伤心事哦,依家谂起吾觉乜咯,可能都已经过左甘耐瓜?又可能系我讲先瓜? 但系,第二次既失恋就真系伤透心咯.所以都系不恋爱好.
作者: 旦旦仔    时间: 2004-3-27 17:05
JOS我比第三次恋啊
作者: jos    时间: 2004-3-29 08:55
你??弟弟仔吾要,吾靓仔吾要,矮仔吾要.你系米全部无先???
作者: 旦旦仔    时间: 2004-3-29 10:49
你几岁啊?我觉得我应该比你大,我有1米7加,都吾算矮加,靓仔就吾敢讲,一般般啦!
作者: jos    时间: 2004-3-29 12:49
我应该俾你大瓜??我81年咖.响呢度算系老咯.呜呜~~~~ 你做乜真系答晒我问题呀?你好想稳GF咩??我失恋啊,你后补啦,SEND你个简历过黎望望先哩!!OK既,俾个优先你又点话?嘻嘻.
作者: 旦旦仔    时间: 2004-3-29 15:47
甘好!我都系81年加,不过我10月的,甘你问我就答咯,就甘简单,其实呢D野冇乜野好隐瞒的,沙坪好细的,可能大家见过面都吾其啦
作者: 尤加利    时间: 2004-3-29 19:47
哇!征婚呀?仲要簡歷添....當呢度婚姻介紹所!
作者: 旦旦仔    时间: 2004-3-29 20:36
使晤使你批准啊?
作者: 明知故犯    时间: 2004-3-29 21:00
JOS距系江门棠下呢边咖。。。。。 蛋蛋仔你无机会囖。
作者: 旦旦仔    时间: 2004-3-30 09:49
我开车过去揾距啊!吾得啊?
作者: jos    时间: 2004-3-30 10:22
死人明知故犯...侵犯我私隐...告你拿???? 旦旦仔你开车落黎稳我呀甘有心呀???我好感动哦..哈哈... 仲有边个想排队做我BF咖???
作者: 旦旦仔    时间: 2004-3-30 10:25
哗。。。。。。。。感动都最少比个头位我先拉
作者: jos    时间: 2004-3-30 11:07
又话自己专一?甘快就想识女仔?你点对得住你GF啊???
作者: 旦旦仔    时间: 2004-3-30 11:09
你要明白一点,呢个系论坛,吾论点坛啊?
作者: jos    时间: 2004-3-30 11:11
对啊,你对吾住你GF就要俾我地弹....无良心.
作者: 旦旦仔    时间: 2004-3-30 11:13
喂。。。。。。我想话系做朋友咋!你林去边啊?
作者: jos    时间: 2004-3-30 13:22
我乜野都无谂到啊...只系挂住你请我食果一餐....呵呵..
作者: 旦旦仔    时间: 2004-3-30 21:31
哗。。。。。。。。。。中左地雷
作者: jos    时间: 2004-4-1 10:14
哈哈...问你死未??无得走鸡咖喇.多谢合作.
作者: 旦旦仔    时间: 2004-4-1 10:51
我是藏镜人!闪啊!!!!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1