心跳的回忆

标题: 好······· [打印本页]

作者: 只想快乐    时间: 2003-12-21 03:03
标题: 好·······
男人成日都话“女人好就女人;唔好就累人” 而我地女人就话“男人好就男人;唔好就难隐” 究竟世界上有几人可以绝对咁分出边D系好男人,边D又系好女人。 边D坏,边D好。 好与坏的定义系咩呢??? 有谁可以清楚分出好与坏了!!!
作者: 浩歌    时间: 2004-3-25 00:24
好似张汝韶太太甘米累人罗。。。张本人吾失败,失败既系娶左个甘既老婆阴公!
作者: 老鼠飞上天    时间: 2004-3-25 12:57
切!张本人一个县太爷,又系边度搞甘多钱?分明是贪污腐败.
作者: Dino_f    时间: 2004-3-25 13:25
以下是引用只想快乐在2003-12-21 3:03:00的发言:
男人成日都话“女人好就女人;唔好就累人”
而我地女人就话“男人好就男人;唔好就难隐”
究竟世界上有几人可以绝对咁分出边D系好男人,边D又系好女人。
边D坏,边D好。
好与坏的定义系咩呢???
有谁可以清楚分出好与坏了!!!
有無聽過世事無絕對? 無任何事物,尤其系人無可能可以絕對甘分類既。
如果你有學過哲學就會知道事物系有兩面既,好與壞只系相對來講,無絕對之分。 你呢個問題太過細路啦。

作者: 旦旦仔    时间: 2004-3-25 15:35
搵到好就好!吾好就吾好咯
作者: 鹤山人    时间: 2004-3-25 22:37
大家讨论时请不要发上别人的真实姓名!! 如果你想打"李家成"这个人的名,你可以打成"李加诚"
作者: jos    时间: 2004-3-30 10:41
无人有十全十美咖....好吾好见人见智既乍....你话好既人地未必会觉得..系米???(好有哲理哦)
作者: 旦旦仔    时间: 2004-3-30 10:43
就系

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1