心跳的回忆

标题: 请想一想········ [打印本页]

作者: 只想快乐    时间: 2003-12-21 02:58
标题: 请想一想········
有几男人可以大声咁讲自己仲系青头仔呢?? 又有几个女人可以讲自己仲系红花女呢?? 《处》嚟个字真系咁重要咩???
作者: 背心袋藏锋    时间: 2003-12-29 06:32
我------曾经是. 我个仔(还未出世),保守估计20年后都不是了.
作者: 只想快乐    时间: 2003-12-30 14:49
就系囖!·!!根本上就没人可以大声说我是呢!!!
作者: 浩歌    时间: 2004-3-25 00:32
无错,你讲出左而家社会普遍存在既现象,不过我依然相信思想作风纯洁既人始终都系占大多数!!
作者: Dino_f    时间: 2004-3-25 13:22
以下是引用只想快乐在2003-12-21 2:58:00的发言:
有几男人可以大声咁讲自己仲系青头仔呢??
又有几个女人可以讲自己仲系红花女呢??
《处》嚟个字真系咁重要咩???

問題應該改成甘樣先岩: 有幾個未婚男子可以大聲甘講自己仲系青頭仔
又有幾個未婚女子可以講自己仲系紅花女 如果根據你原先既問題來答相信無幾多個系
作者: jos    时间: 2004-4-3 15:00
社会点解会甘呢??依家D人点解会对呢D野这么不在乎呢???
作者: 17    时间: 2004-4-3 21:21
我在乎呢。呢啲係社会发展嘅产物呢,宜家年轻的一代对这样东西还不很了解,我们应该向年轻一代加强性教育!
作者: 十九    时间: 2004-4-5 19:26
17,你是不是需要更多的教育? 继续读书比较好,可以接受更多的新事物!
作者: 阿net    时间: 2004-4-12 00:36
系又如何,唔系又如何?系与唔系共存,呢个才是我们必须接受的现实。 当你仲系的时候,或许你会好在乎对方系唔系;当你唔系的时候,我知道你还很想在乎,但你已经唔系了,还强求对方系,你仲有呢资格咩!!?
作者: 17    时间: 2004-4-16 17:39
唉。。 人每时每刻都在学习只是你学懂了吗。 或许时代不再在乎这些!
作者: jos    时间: 2004-4-19 10:59
是呀???但真正遇到一个中意既...你真的会不在乎吗???很难吧.....
作者: 17    时间: 2004-4-21 18:43
只有你喜欢是不够的. 假如两都会喜欢也是不够的. 还要看你们真的合得来吗?? 一个事情发展起来会轩连好多野!
作者: ★靓坤★    时间: 2004-4-24 17:53
唉 唉唉啊 唉 ]唉 唉 唉 唉 唉 生活啊~~~~
作者: 17    时间: 2004-4-26 17:57
你唉乜啊?? 唔识点接落去啊?? JOS!遇到一个真正你爱的就是喜欢吗?? 你明白我想说什么吗??
作者: ★靓坤★    时间: 2004-4-29 00:22
晕 啊 又来啊 17 呵呵 我不懂么 哼 我是怕我说了你无机会啊

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1