心跳的回忆

标题: 女人是水造的,甘男人又系乜野造的?? [打印本页]

作者: 音乐无限之吉他手    时间: 2003-12-12 23:37
标题: 女人是水造的,甘男人又系乜野造的??
好多女人认为,男人要专一,要付出,要有经济基础,要体贴,要有责任感,先叫真汗子~~ 但站在男人既角度又点体呢?? 一段感情,为什么就没有坦白,为什么还存着欺骗~~ 其实感情问题系一件好复杂既事,也可以讲系一件好简单既事,弄得不好就会有很多麻烦,感情跟压力系相互相乘的,所以系一般人无能力可以控制得到既情况下,最好先别谈论爱情,因为当你真真正正堕入爱河既时候,其实你已经走上一条不归路~ 男人同女人既感情问题其实系差不多的,男人可以做到既野,女人分分钟可以做到, 但女人可以做到既野,而男人就未必可以做得到,(例如…………不便说) 女人为感情流泪,男人也会为感情流泪的~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~下回分解!!
作者: 枫暴    时间: 2003-12-13 23:15
好长啊呢篇野!!!
作者: 小光    时间: 2003-12-15 17:36
吾长``30秒睇晒`
作者: 音乐无限之吉他手    时间: 2003-12-15 19:45
我既原创啊,你地想点?
作者: 只想快乐    时间: 2003-12-20 23:35
没人讲过男人唔会为感情流泪!!!! 只有自大嘅男人先会话自己唔会为感情而流泪!!! 如果一个男人会为一个女人而流泪,代表呢个男人好专一。 你会咩???问下你自己个心啊!!!!
作者: 只想快乐    时间: 2003-12-20 23:40
以下是引用小光在2003-12-15 17:36:25的发言: 吾长``30秒睇晒`
你可以咩??? 都唔知你有冇睇清楚!!! 一眼望过就算!!
作者: 只想快乐    时间: 2003-12-20 23:42
以下是引用小光在2003-12-15 17:36:25的发言: 吾长``30秒睇晒`
你可以咩??? 你都唔知有冇睇清楚嘅!!! 我怀疑你一眼望过就算嘞···· 你边有咁细心啊!!!!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1