心跳的回忆

标题: 一个朋友的烦恼问题. [打印本页]

作者: 阿net    时间: 2003-7-31 13:33
标题: 一个朋友的烦恼问题.
一个男人喝了酒之后总系去稳同一个女人,你认为系点解呢?
作者: 明知故犯    时间: 2003-8-1 10:20
酒精的作用促使男人要发泄男人最完始的本能囖..........
作者: Devil风    时间: 2003-8-1 16:27
男人最完始的本能系咪打女人???怪唔得甘多家庭暴力啦~
作者: 17    时间: 2003-8-1 17:20
哦。。可能係想咩T#·%#%……%!%¥—##·¥¥%#·%#呢。。
作者: 小灵儿    时间: 2003-8-1 17:57
壮胆.....平时唔敢讲的,都可以在酒后讲..........
作者: 处女座男孩    时间: 2003-8-2 17:23
阿NET。。。呢个问题系你唔明?你有无问过你个朋友者。。。我估系因为拒系个个女人面前先有自己罗(当然个女人都好了解拒)。。所以就。。。大家男仔,你明既啦!!!
作者: 明知故犯    时间: 2003-8-3 06:59
有时有啲事情男仔系无可能理解的到的 只有女仔先可以感受的到
作者: 处女座男孩    时间: 2003-8-3 11:19
肯定系个男仔既问题。。。。。。。。。。。。我个人认为!
作者: 天涯浪子    时间: 2003-8-5 14:54
因为果个女仔可以帮拒解开酒精无法消去的愁、愁、愁~~~~
作者: 飘飘    时间: 2003-8-6 17:17
个个男人都是饮醉酒做错事。。。 我奉劝果个女仔:唔好上当
作者: 明知故犯    时间: 2003-8-7 23:10
借酒行凶系男仔最常用的方法!!! 不过通常都最容易收到效果
作者: 17    时间: 2003-9-6 15:43
嗯。呢句都係无错。 每当一个人醉酒嘅时候枉枉会做出一啲自己都莫明其妙嘅嘢。。 而且果啲仲好伤自己仪态嘅添。我相信每一个饮醉酒嘅朋友都会有咁嘅经历。。 NET哥你会试过嘅。。
作者: 明知故犯    时间: 2003-9-10 14:04
醉酒我最多就系晕,呕。。 不过就绝对无乱甘讲野,绝对无做出有损自己仪态的动作 其实醉酒都系一件好事,酒醉可以做出一点掀斯底里的事。。 不过我就唔会
作者: 枫暴    时间: 2003-10-5 21:56
知你吧闭啦!!!!
作者: 只想快乐    时间: 2003-12-21 02:33
我觉得当一个男人饮醉咗酒之后揾同一个女人。 咁系唔系代表着嗰个女人系嚟个男人的心目中有好重要的地位呢?? 如果嗰个男人心中没嚟个女人嘅话,嗰个男人就唔会去揾嗰个女人嘞! 只系系嚟个男人心中对嗰个女人系爱定系恨。没人知尧罢了!! 只有距自己先知系恨还系爱。

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1