心跳的回忆

标题: 百萬富翁渣FIT人,幾時先可以再睇返電影??? [打印本页]

作者: 風べ黑色の    时间: 2003-7-14 10:46
标题: 百萬富翁渣FIT人,幾時先可以再睇返電影???
百萬富翁渣FIT人,幾時先可以再睇返電影???
作者: 小光    时间: 2003-7-14 11:04
有咩靓电影睇啊?
作者: MK    时间: 2003-7-14 16:26
系个百萬富翁游戏娱乐大厅D电影啊.........暑假先黎无得睇.....都唔知系无心定系玩野
作者: Devil风    时间: 2003-7-14 20:15
正识!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 風べ黑色の    时间: 2003-7-16 22:01
有無搞錯~~~~~~~~~~~百萬富翁渣FIT人,你哋去曬邊????????
作者: warrior    时间: 2003-7-17 00:21
系罗,仲搞吾搞架???????
作者: king    时间: 2003-7-18 01:13
百万富翁其实系电视台的,现在电视台搞了一个打电话点播节目,应该是用了百万富翁的资源,何况点播成功收5元,在百万富翁不用钱。想享受免费午餐吾使想啦!买了富翁卡的同志们 节哀顺变啦!现在游戏大厅用帐号密码都登陆吾到!百万富翁由两个铺位变为一个就可想而知拉!江门地区鹤山认笫一就没地方认后尾了。开平包月是78元,鹤山98元。人家视频点播做得几出识,鹤山人真令人失望啊!........!
作者: MK    时间: 2003-7-18 09:46
建议买左卡既人去集体投诉...............
作者: 風べ黑色の    时间: 2003-7-18 10:50
点解鹤山乜都衰过人咖???做事总係有头无尾~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: Devil风    时间: 2003-7-18 14:35
不如稳D自愿人士去游行抗议啦!
作者: 悦斯    时间: 2003-7-18 14:35
我地集体去投诉啊!
作者: MK    时间: 2003-7-18 20:22
比钱果D人就日日打个电话问下距乜事........骂距一餐......如果做野受左气..返到黎..就打电话去果到骂人.......罗九十几蚊就可以日日骂人.....都算值啦...
作者: likugler    时间: 2003-8-9 18:20
好野!!!!!!!!!!!!!!
作者: 黑暗精灵王    时间: 2003-8-24 15:32
海~~~!
作者: roke    时间: 2003-8-24 15:40
HI~~~~~~~`
作者: 枫暴    时间: 2003-12-23 22:54
搞咩啊???
作者: 三点水    时间: 2004-1-3 17:43
世上边度仲有免费午餐咖!!!!!!!!
作者: 浩歌    时间: 2004-1-18 23:44
哎!投诉无门吖!!!!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1