心跳的回忆

标题: 无题....... [打印本页]

作者: 小灵儿    时间: 2002-9-23 00:16
标题: 无题.......
因为有情,所以开花;因为开花,所以不老;就像那满身的飞花般,周而复始;十年伴炉,人间情出。
作者: 阿峰    时间: 2002-9-23 00:17
美好的愿望.
作者: 浩歌    时间: 2002-9-23 00:24
唔知点解小灵儿写D帖,可能太广义、太概括喇。。我点都捻吾到一个中心思想。。 可唔可以写得通俗D啊??呵呵^*^
作者: 似水柔情    时间: 2002-9-23 00:28
花开不同赏,花落不同悲。 欲问相思处,花开花落时。
作者: 小灵儿    时间: 2002-9-23 00:30
不同人有不同感受....值得细细的回味~~~`````
作者: jerry    时间: 2002-9-23 12:23
不同人对文章的评价都不一样的,正如每个人的口味都有差异。
作者: 浩歌    时间: 2002-9-23 13:12
jerry,妳终于都写返中文喇,。。我仲以为妳吾识中文添。。 我好怕妳咖,见到妳就好似见到个外国人甘,我会哑口无言咖!!呵呵^*^
作者: 扬    时间: 2002-9-23 13:16
浩歌:睇黎要开返个英文bbs罗 ^_^
作者: 小宝宝    时间: 2002-9-23 13:26
写英文就唔鬼采他~~因为唔识啊嘛
作者: 日落    时间: 2002-9-23 13:27
我识少少啦。呵。。
作者: 浩歌    时间: 2002-9-23 13:30
人地天哥响金山都唔讲英文咖喇!!嘻嘻
作者: 日落    时间: 2002-9-23 13:31
哈哈。。甘唐人街个度讲唔讲咖?
作者: 小宝宝    时间: 2002-9-23 17:26
想讲就讲罗
作者: 洁    时间: 2002-9-23 18:17
呵呵!!! 英文?会害死人咖~~~
作者: 浩歌    时间: 2002-9-24 23:31
英文点样害人咖??
作者: 根本英俊    时间: 2002-9-24 23:37
因为讲讲下,越讲越冇人明个时就会打起上嚟架啦!!!!!!!! 呢度系中国...我地要讲中文....人哋天哥在美国...都冇咁翘张.... 反而响中国个啲就一味讲英文...话佢识咁!!!!!!!!!
作者: 浩歌    时间: 2002-9-24 23:44
哎。。。人地有上进心,捻住中国加入世贸,到时英文有用吖!话唔定我地到时下岗,人地都有野做喇。甘米距有距地讲,我有我地讲啰。。河水&井水
作者: 小灵儿    时间: 2002-9-24 23:51
我都唔钟意中国人在中国讲英文...... 其实真系好似...好#$@%#咁样... 冇乜好感~~~````
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-9-25 10:23
好心你地啦。。。都唔知响度讲紧乜。。。讲到离晒题。。。。
作者: 处女座男孩    时间: 2002-9-25 18:04
尾甘话人地啦~
作者: 醒目唔识    时间: 2002-9-25 21:10
话之他是乜主题,看到刚就接。。
作者: 处女座男孩    时间: 2002-9-26 19:39
同上~

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1