心跳的回忆

标题: 第一次的亲密接触...后续........[讨论] [打印本页]

作者: MK    时间: 2003-7-12 13:04
标题: 第一次的亲密接触...后续........[讨论]
[attach]1094[/attach] 如果我有一千萬,我就能買一棟房子。 我有一千萬嗎?沒有。 所以我仍然沒有房子。 如果我有翅膀,我就能飛。 我有翅膀嗎?沒有。 所以我也沒辦法飛。 如果把整個太平洋的水倒出,也澆不熄我對妳愛情的火燄。 整個太平洋的水全部倒得出嗎?不行。 所以我並不愛妳。 相信好多人就算无睇过呢本书.....都睇过或听过呢一段话.....睇过本书既人会唔会记得某一D场景呢.... [attach]1095[/attach] [attach]1096[/attach]
作者: MK    时间: 2003-7-12 13:05
[attach]1097[/attach] [attach]1098[/attach]
作者: MK    时间: 2003-7-12 13:07
相关文章....... 香水http://www.jht.idv.tw/lemonade.htm
作者: Devil风    时间: 2003-7-12 15:19
唔系挂,呢个故事唔会真人真事挂???? 甘既话男主角就真系惨啦~~~~~~~~~~
作者: 17    时间: 2003-7-12 15:23
呢遍文章我好似係幽静嘅节目度听过啊。。。
作者: MK    时间: 2003-7-12 15:27
个故仔有一部分系坚既...不过唔系发生系男主角既身上...系发生系距既一个朋友身上.........系比一部泥头车攞左距条命仔.........点解D靓女就系咁短命架.......................
作者: 17    时间: 2003-7-12 15:32
唉~~~~自古红颜多薄命!!! 可惜可惜~~
作者: MK    时间: 2003-7-12 15:34
以下是引用17在2003-7-12 15:32:04的发言: 唉~~~~自古红颜多薄命!!! 可惜可惜~~
咁即系话长命果D唔系靓女啦.....................系咪............从实招来.....................
作者: 17    时间: 2003-7-12 16:19
我无讲过~~~~~你自己讲咖咋。。。 HAHA~~~~~
作者: MK    时间: 2003-7-12 17:42
我话果个靓女唔好彩咋....你就话自古....差好远播..........HEHE......
作者: 白花油    时间: 2003-7-12 22:04
天妒佳人
作者: 明知故犯    时间: 2003-7-12 22:30
我已经有一点想看第18次《第一次的亲密接触》的冲动
作者: sunday    时间: 2003-7-13 01:47
唉~个女主角真係死得好无辜啊~~~!!
作者: Devil风    时间: 2003-7-13 08:58
以下是引用sunday在2003-7-13 1:47:35的发言: 唉~个女主角真係死得好无辜啊~~~!!
孤独的牙刷,张相中既女仔比你罗黎做头像咪仲无辜!!!!!!!!!
作者: MK    时间: 2003-7-13 13:31
正式既

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1