心跳的回忆

标题: 咨询~! [打印本页]

作者: 瓜子    时间: 2003-7-10 14:13
标题: 咨询~!
边位兄弟有兴趣去四小打场波~!??今日我会去架~!
作者: MK    时间: 2003-7-10 14:45
乜波.....
作者: 17    时间: 2003-7-10 16:26
去四小梗係打篮球多嘅啰。
作者: MK    时间: 2003-7-10 22:58
我唔识打篮球..咪见怪
作者: 瓜子    时间: 2003-7-11 16:16
我呢几日经常都去`!!但通常都系一个人打波~!!(我唔系好锺意同人一齐玩~~一多人玩我就会走先`!!)
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-7-11 18:23
点可以甘架.吾得架..多人玩,热闹D,开心D架..!
作者: 瓜子    时间: 2003-7-12 11:57
我都唔知~!我个人系甘!(你有没去过!???)
作者: 17    时间: 2003-7-12 15:27
岩听~~多人好玩好多咖。我寻日都去睇过,不过无打之嘛。。 但係我宜家钟意打羽毛球多啲。唔知有边啲係意同道合嘅呢?
作者: MK    时间: 2003-7-12 15:39
我都打羽毛球....不过系屋企附近打..........
作者: 瓜子    时间: 2003-7-13 00:09
我觉得打羽毛球好无聊`!
作者: MK    时间: 2003-7-13 10:03
几过瘾睇下同边D人打既者..........
作者: BNF    时间: 2003-7-18 10:38
MK 同老婆仔打! 大家有时间去桂北村的某角落就会看见一个自认为同人同类的动物(MK)和一个所谓的爱动物协会的人(MK将来的主人)打动物与人羽毛球啊!
作者: MK    时间: 2003-7-18 15:12
.....................................................................................
作者: 瓜子    时间: 2003-7-24 18:58
唔系挂~!!太夸张!
作者: BNF    时间: 2003-8-4 12:02
真的! MK!常常在桂北村和的主人(MM)一起打动物与人羽毛球!! 欢迎各位想一睹一代天皇巨“猩”的朋友届时万勿错过! 正识系行过路过都吾好错过啊!
作者: MK    时间: 2003-8-4 19:48

作者: BNF    时间: 2003-8-5 11:26
MK!啊!!!!!!!!巨猩啊!!!!!!!!!我追!!!!!!!!!!!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1