心跳的回忆

标题: 游戏贴图..... [打印本页]

作者: MK    时间: 2003-7-6 18:30
标题: 游戏贴图.....
CM4六冠王.......03-04赛季夺冠基本阵容.... [attach]1063[/attach] ruud van nistelrooy状态神勇....联赛射手王...队中第一射手.... [attach]1064[/attach]
作者: MK    时间: 2003-7-6 18:34
由Ajax引入既埃及天才球员表现突出...成为英超联最佳新人...单赛季入球47个...力压Henry成为第二射手 [attach]1065[/attach] 基本球员能力 [attach]1066[/attach]
作者: MK    时间: 2003-7-6 18:45
强列推荐.....MIDO....玩CM4记得要买距啊.....先20岁前途无量啊.... 头球射门都得...一个字劲....仲有.. Joaquin Betis TOMAS ROSICKY 20岁 捷克 多特蒙德 AMC/R FC/R AGHAHOWA 19岁 尼日利亚 SHAKHTAR乌克兰矿工队 F。COSTANZO 21岁 阿根廷 RIVER GK CM最强门神 Kirkland, Chris Liverpool GK Rooney 爱华顿 Joe cole Rafael van der Vaart 仲有..曲波 Qu, Bo 都系好球员黎架..值得买.....买返黎放一两年...卖返出去赚硬.....
作者: 白花油    时间: 2003-7-7 18:10
行过~~~唔识玩架,唔好望住我。
作者: MK    时间: 2003-7-9 17:42
无理由全沙坪得我一个玩CM挂..........
作者: 小光    时间: 2003-7-9 22:28
赛车游戏定系足球游戏啊?
作者: MK    时间: 2003-7-9 22:48
晕.....足球...有兴趣就试下玩啦...如果钟意足球既话会觉得好正啊.....
作者: 白花油    时间: 2003-7-10 00:19
有人玩架,同我同姓的过个老细都玩。
作者: MK    时间: 2003-7-10 09:19
距唔上BBS呢.....
作者: sunday    时间: 2003-7-12 09:42
路过~~~~~~~
作者: MK    时间: 2003-7-13 10:00
路过都好...顶下贴
作者: BNF    时间: 2003-7-17 01:30
真系都吾知到你系道晒咩野! 要晒就去中国CM联盟那里晒啦!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1