心跳的回忆

标题: 女追男,真的隔层纱吗? [打印本页]

作者: 谷行云    时间: 2003-6-4 20:35
标题: 女追男,真的隔层纱吗?
经常有人话:男追女,隔座山。女追男,隔层纱。 女追男的真的这么容易吗? 有多少女孩子真的有这么大的胆子?至小,我没有。 哈哈~~~~
作者: 菜菜    时间: 2003-6-4 20:56
有的,幸福是要争取的.假如我遇到的话我会主动
作者: 17    时间: 2003-6-4 20:57
嗯!我说不一定吧! 不过如果两个人都有感觉,大家都适合的话。尝试俾机会大家相处下!
作者: 17    时间: 2003-6-4 21:00
不过我谂呢啲事情不要太过急进,经终要给一些时间大家了解。
作者: 小灵儿    时间: 2003-6-4 21:08
objection! 表面上系正确的,但女追男换来的结果只会是失败,因为女追男,通常会被人认为"唔值钱" 正常来讲男人对"送上门的东西"系没有反抗能力,佢地只会认为几经辛苦后追回来的才会值钱, 但过后...男的通常会觉得你冇啲矜持所以身为女方最好就唔好做主动啦!
作者: 17    时间: 2003-6-4 21:37
嗯!每件事情都唔一样,唔可以咁快就下定论。 不过妳又唔错得晒嘅,经终人係善变嘅动物。 可能到最后係果个男仔会追番个女仔都唔出奇咖! 唉!~~~~~~~
作者: 敏头    时间: 2003-6-4 22:32
唉``````我就唔会甘主动拉。。。 我宁愿默默甘中意距。。唔比距知好过拉。。。 费事知道佐之后连朋友都无得做。。。甘果阵米总伤?? 不过我有个F。。。。距?(女)既幸福就系自己争取番离加。。。 本来初初个男既都唔中意距加。。。。 但到而家距地真系好好感情吖。。。成日系度洒花窗添吖。。。。 我真系好羡慕距加。。。好羡慕距既果种勇气吖。。。。。
作者: 屎屎    时间: 2003-6-4 22:52
但也有人说过 "男人睇唔起追他的女人,而女人就看不起追她的男人" 我觉得其实呢句话真系好有道理
作者: 小光    时间: 2003-6-5 14:29
以下是引用敏头在2003-6-4 22:32:08的发言: 唉``````我就唔会甘主动拉。。。 我宁愿默默甘中意距。。唔比距知好过拉。。。 费事知道佐之后连朋友都无得做。。。甘果阵米总伤?? 不过我有个F。。。。距?(女)既幸福就系自己争取番离加。。。 本来初初个男既都唔中意距加。。。。 但到而家距地真系好好感情吖。。。成日系度洒花窗添吖。。。。 我真系好羡慕距加。。。好羡慕距既果种勇气吖。。。。。
你都可以好似距甘咖~!
作者: 明知故犯    时间: 2003-6-6 02:04
有句话:嫁一嗰爱你的人,不要嫁给一嗰你爱的人 此主话题如上面句话意思一样
作者: 飘飘    时间: 2003-6-6 09:23
宜家男女平等。。。 我觉得有勇气同坚强是新时代女性的表现 幸福是自己争取的。。
作者: 雪姬    时间: 2003-6-7 00:16
同菜菜的意见完全一致。还是那一句,幸福应该自己争取。
作者: 水百合    时间: 2003-6-7 14:08
以下是引用明知故犯在2003-6-6 2:04:59的发言: 有句话:嫁一嗰爱你的人,不要嫁给一嗰你爱的人 此主话题如上面句话意思一样
识你甘奈地岩听呢句啦明笑!~
作者: 17    时间: 2003-6-7 16:03
真的!女人要应该选择一个爱自己,多过自己爱嘅人。 经终俾人爱会更幸福啲!
作者: 明知故犯    时间: 2003-6-7 16:54
以下是引用雪姬在2003-6-7 0:16:32的发言: 同菜菜的意见完全一致。还是那一句,幸福应该自己争取。
甘你嫁俾我囖..........笨
作者: 枫暴    时间: 2003-6-7 22:04
以下是引用明知故犯在2003-6-7 16:54:41的发言: [quote]以下是引用雪姬在2003-6-7 0:16:32的发言: 同菜菜的意见完全一致。还是那一句,幸福应该自己争取。
甘你嫁俾我囖..........笨 [/quote] 依家你系米想死啊??四围聊女仔?? 信唔信我打晕你??
作者: 明知故犯    时间: 2003-6-9 02:01
SORRY!!!!老婆大人我下次唔敢喇, 唔好扭我耳仔吖
作者: 枫暴    时间: 2003-6-9 17:11
你搞错咗啦! 我都无捏你耳仔啊! 傻佬~~~~~`
作者: 良朋    时间: 2004-1-8 23:21
因为一般男仔对女仔都比较软弱,所以当女追男就容易得多啰!
作者: 谷行云    时间: 2004-1-8 23:24
甘个男仔唔高窦既咩?
作者: 只想快乐    时间: 2004-1-11 16:42
边个讲咖!!!! 女仔追男仔都好辛苦咖!!!1
作者: 音乐无限之吉他手    时间: 2004-1-13 00:49
你追下我试下!!
作者: 枫暴    时间: 2004-1-14 20:22
哎~~!!! 我无眼睇啊~~!!!
作者: 音乐无限之吉他手    时间: 2004-1-14 23:45
点会姐!
作者: qwerqwer    时间: 2006-3-3 00:39
唉,感情呢样野就系甘既啦!有时挡都挡唔住啊!
作者: qwerqwer    时间: 2006-3-3 00:41
你要距追你,甘距中意先得!距唔中意你,你叫距追你都无用!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1