心跳的回忆

标题: 有事请求 [打印本页]

作者: 楚天歌    时间: 2003-5-17 21:03
标题: 有事请求
请问边个知道AC5号系边个啊,知就话比我知啦
作者: MK    时间: 2003-5-17 22:05
5号 雷东多 国家:阿根廷 位置:中场 号称阿根廷王子...不过伤鬼左好耐...前排正式复出..系世上最好既防守中场之一....
作者: 楚天歌    时间: 2003-5-17 22:19
哇!!大老好劲啊!!我地初1足球赛度我着AC5号,D人话我系无名战士!!无面到死啊!!依家终于可以去串番距地啦!
作者: MK    时间: 2003-5-17 22:23
条友好劲架....唔好睇小距....如果唔系伤左...其它防守型中场都要死开啊.....
作者: MK    时间: 2003-5-17 22:23
着5号有眼光....
作者: 楚天歌    时间: 2003-5-17 23:03
5号系我幸运号码啊,你有无距张相啊,帖上来比我睇下啦
作者: MK    时间: 2003-5-17 23:08
[attach]869[/attach]
作者: MK    时间: 2003-5-17 23:08
靓唔靓仔
作者: 楚天歌    时间: 2003-5-17 23:09
哇。。。。。。。。。点解你话传就传到架。。。劲。。
作者: MK    时间: 2003-5-17 23:10
我原本就有距张相系部机到...一揾就揾到啦
作者: 楚天歌    时间: 2003-5-17 23:12
哇。。。。。。。总共有几多张D类的相啊
作者: MK    时间: 2003-5-17 23:19
都唔系好多...因为我都几欣赏距...而且距伤左..复出都风光不再所以揾左一张距既相....
作者: 楚天歌    时间: 2003-5-17 23:22
系我都留番张因扎吉自己慢慢睇啦
作者: MK    时间: 2003-5-17 23:40
因沙基唔错啊.....禁区杀手....唔会浪费任何会造成入波既机会....
作者: 枫暴    时间: 2003-6-4 02:41
我帮你唔到! 因为我真系唔知道!
作者: 17    时间: 2003-6-4 20:25
嗯!呢度有无人钟意打羽毛球咖?
作者: 楚天歌    时间: 2003-6-14 20:10
点解我无见过雷东多上场架~~~
作者: MK    时间: 2003-6-14 22:43
条友好少河上架咋....一系D唔系好重要既比赛...距都百分百复完...恢复中.....而且都几老啦....皇马就赚啦...卖左距比AC....
作者: BNF    时间: 2003-7-18 10:50
那已是应该退休啦!! 哎!AC真有人情味!!! 真无耐啊!!! [em00]
作者: BNF    时间: 2003-7-18 10:56
不过因沙吉好象是越位越到神晒波!! 都系舍琴甫科竟D!! 如果两人可以有默契!! 就算皇马的劳尔和那个什么道都不用怕啊! MK! 内斯塔好用啊!!!!
作者: MK    时间: 2003-7-18 15:09
未退休架....下个赛季AC条主教练话距会完全溶入球队.......傻都知内斯塔好用啦....你都费既
作者: 楚天歌    时间: 2003-7-23 08:17
一个话距退左休一个话距未。。你叫我信边个?
作者: MK    时间: 2003-7-24 08:51
得闲睇多D体育网站啦.....自已分析啦.....距以前好威架....皇马系距带出黎架.....无距皇马就无今日......之前劳尔重后生既时候距就系皇马既核心....系中场仲调度....系攻防转换核心......系距将皇马一班细路带到上欧联冠军......之后就将距买左比AC....皇马之后就换左主席...就开始周围买人....第一个就系买走左FIGO--巴赛罗那当时既核心...........之后就一年一粒星..就有左今日咁多星星既皇马....雷东多转左会之后就伤足两三年..有人话距转会之前就伤左..有人话系买距黎洗黑钱...好多种讲法....不过前排就好返...上场....不过都应该系为左比一D球会既股东睇下...买距D钱唔系跌左落咸水海既者.....而AC既主教练就话距系下个赛季就可以完会好返...溶入球队..不过以战术黎睇...好返系得...溶入球队就无乜可能啦....AC唔同以前既皇马....无咁大既空间比距发挥....都唔系AC战术既核心....所以以经系半退啦.....
作者: BNF    时间: 2003-7-27 11:22
你病病地! AC买他原来是很有用的! 但现在他已不是当年的他了! 你说得对皇马有今天他的功劳是不少但毕竟他老了!技术还有但往日的勇猛和他的突破已没了!做吓一线的后备都可以的!不过不排除他回光返照!要是这样AC真不得了!
作者: 楚天歌    时间: 2003-7-31 19:15
以下是引用MK在2003-7-24 8:51:19的发言: 得闲睇多D体育网站啦.....自已分析啦.....距以前好威架....皇马系距带出黎架.....无距皇马就无今日......之前劳尔重后生既时候距就系皇马既核心....系中场仲调度....系攻防转换核心......系距将皇马一班细路带到上欧联冠军......之后就将距买左比AC....皇马之后就换左主席...就开始周围买人....第一个就系买走左FIGO--巴赛罗那当时既核心...........之后就一年一粒星..就有左今日咁多星星既皇马....雷东多转左会之后就伤足两三年..有人话距转会之前就伤左..有人话系买距黎洗黑钱...好多种讲法....不过前排就好返...上场....不过都应该系为左比一D球会既股东睇下...买距D钱唔系跌左落咸水海既者.....而AC既主教练就话距系下个赛季就可以完会好返...溶入球队..不过以战术黎睇...好返系得...溶入球队就无乜可能啦....AC唔同以前既皇马....无咁大既空间比距发挥....都唔系AC战术既核心....所以以经系半退啦.....
你使唔使甘激动。。。。。。。
作者: MK    时间: 2003-7-31 20:10
乜有激动咩????
作者: BNF    时间: 2003-8-2 11:09
系罗! 乜野激动啊??

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1