心跳的回忆

标题: 朋友出卖你地会点吖??? [打印本页]

作者: 敏头    时间: 2003-5-15 23:25
标题: 朋友出卖你地会点吖???
如果你地比自己算得上系姐妹既朋友出卖。。。。 搞到你同另一个朋友既关系唔好。。。。 你地会点啊??? 同出卖你果个绝交吖???? 定系继续维持呢段“姐妹情”呢?????
作者: 芝士加朱古力    时间: 2003-5-15 23:29
出賣返距。。。哈。講笑者。。呢D人,有第一次一定有第二次。少見為妙
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-5-15 23:33
凡事留一线,日后好相见.
作者: 敏头    时间: 2003-5-15 23:56
恩``````` 我都好同意鱼鱼既讲法吖。。。。 不过有时同距一齐倾计。。。又觉得乜事都无发生过甘。。。。。 之后到佐一个人果时谂返起。。。。 又好唔奋气咯。。。。
作者: RachelLee    时间: 2003-5-16 08:52
我觉得要问清楚 如果真有其事 就摊来离反面罗 因为系距对你吾住 如果假装咩都无发生维持份友谊好虚伪 伤心只系你自己 出卖自己既朋友要吾要都罢了
作者: 小光    时间: 2003-5-16 09:31
甘样咪当无识过距咯~ 一个样出卖过你既人~已经吾值得你同距做“朋友” ~讲错~应该系跑再无资格做你既朋友~!

作者: RachelLee    时间: 2003-5-16 10:31
难为你个朋友仲可以当无事发生 呢种人系最危险既
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-5-16 13:01
以下是引用敏头在2003-5-15 23:56:24的发言: 恩``````` 我都好同意鱼鱼既讲法吖。。。。 不过有时同距一齐倾计。。。又觉得乜事都无发生过甘。。。。。 之后到佐一个人果时谂返起。。。。 又好唔奋气咯。。。。
嗯嗯..都快毕业啦..无谓,,让大家见面,难为情... 多一个朋友.好过多一个敌人.. 敌人一个已经好多. 朋友一百个还是少.
作者: TIM    时间: 2003-5-16 16:20
鱼鱼讲得岩啊~~~ 我都系甘话啦~~ 不过我都有好多甘样噶朋友啵~~~~~~~~ 点好呢??????
作者: 小银子    时间: 2003-5-16 17:01
以前高一我都比我个朋友出卖左 当时我就好同她讲我地冇可能再做朋友了(我仲喊左成晚添呀) 现在毕业了,回想起来我觉得当时我咁做是对左 因为依家见到面都打招呼 记住唔好为左咁去报复别人
作者: 敏头    时间: 2003-5-16 22:28
其实呢件事系发生系我身上加。。。 都已经系初2既事咯。。。 报复就梗系唔会拉。。。 不过好似鱼鱼讲既。。。。敌人一个已经好多。。岩吖。。。 不过朋友一百个都还少。。。 但系你又有无谂过系呢一百个朋友入面又系有几多个系对你真心、对你好。。。 讲得上系知己既呢??? 系初中3年入面。。。 我先系稳到一个甘既知己咋。。。 其他果D都唔可以叫得上。。。
作者: 三点水    时间: 2003-5-16 22:31
见面时打声招呼就算。
作者: 敏头    时间: 2003-5-16 23:06
呵呵..... 果件事我无同距讲过。... 距亦都唔知我知距出卖佐我..... 算拉。... 都快毕业拉。.... 我家阵依然同距玩得好埋.....
作者: 小光    时间: 2003-5-16 23:17
以下是引用阿Yu鱼仔在2003-5-16 13:01:31的发言: [quote]以下是引用敏头在2003-5-15 23:56:24的发言: 恩``````` 我都好同意鱼鱼既讲法吖。。。。 不过有时同距一齐倾计。。。又觉得乜事都无发生过甘。。。。。 之后到佐一个人果时谂返起。。。。 又好唔奋气咯。。。。
嗯嗯..都快毕业啦..无谓,,让大家见面,难为情... 多一个朋友.好过多一个敌人.. 敌人一个已经好多. 朋友一百个还是少. [/quote] 呢D甘既人仲同距做朋友? 如果系我~见倒面都当吾识距啊`
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-5-17 10:44
以下是引用小光在2003-5-16 23:17:43的发言: [quote]以下是引用阿Yu鱼仔在2003-5-16 13:01:31的发言: [quote]以下是引用敏头在2003-5-15 23:56:24的发言: 恩``````` 我都好同意鱼鱼既讲法吖。。。。 不过有时同距一齐倾计。。。又觉得乜事都无发生过甘。。。。。 之后到佐一个人果时谂返起。。。。 又好唔奋气咯。。。。
嗯嗯..都快毕业啦..无谓,,让大家见面,难为情... 多一个朋友.好过多一个敌人.. 敌人一个已经好多. 朋友一百个还是少. [/quote] 呢D甘既人仲同距做朋友? 如果系我~见倒面都当吾识距啊` [/quote] 做男人,,,吾可以甘小气既........应该大方D
作者: 敏头    时间: 2003-5-17 12:24
唉````` 成日都差唔多系学校度过。。。 日见夜见。。。 唔通真系要搞到呢关系甘僵咩?? 自己知道距系点既人米得咯。。。。
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-5-17 12:37
敏头.果然识谂........嗯...果然长大了......
作者: 敏头    时间: 2003-5-17 12:41
嘻嘻`````` 多谢鱼姐姐。。。。
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-5-17 12:46
甘你地呢架关系如何呀? 都快毕业啦..无谓再伤友情
作者: 敏头    时间: 2003-5-17 12:49
无乜拉/。。/ 几好吖。。。 有时倾下计。。。 食下野。。。。玩下。。。。 几搞笑姐。。。
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-5-17 12:57
嗯嗯..甘就OK啦.
作者: ↑ん-S↓    时间: 2003-5-17 12:59
朋友.. 嗨..
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-5-17 13:00
我爱朋友... 姐妹排第一 男人排到97
作者: ↑ん-S↓    时间: 2003-5-17 13:07
哇.. 甘都得? 咩男做朋友唔得咖??

作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-5-17 13:15
得.. 点会吾得呢.. 我现在系学校都好多男性朋友架.仲好好添..因为男仔玩得..哈哈..
作者: ↑ん-S↓    时间: 2003-5-17 13:45
甘点解排97啊 其实朋友没分男女的姐.. 最紧要是知己
作者: 敏头    时间: 2003-5-17 17:14
系吖。。。。 最紧要系知己吖。。。 不过想稳到一个值得自己信任既知己真系好难加。。。。 唉``````
作者: 敏头    时间: 2003-5-17 17:15
我都几中意我既一大班男性朋友加。。。 呵呵。。。又玩得。唔开心距地又可以迁就我。。。我又可以罗距地离发泄。。。 真系几爽加。/。/ 就好似猩猩甘拉`````嘻````` 以前好多谢你吖。。。。
作者: ↑ん-S↓    时间: 2003-5-17 17:19
哈哈。。 唔好甘讲啊。。 我会面红咖。。 嘻嘻。。 大家甘话啊/
作者: 敏头    时间: 2003-5-17 17:23
嘻`````` 我都系讲真心果句姐。。 好清楚记得果次。。。我失恋。。。 你比我打你。。。。 我打完之后真系舒服佐好多吖。。。。
作者: ↑ん-S↓    时间: 2003-5-17 17:32
哇甘都记得? 我都唔是好记得咯
作者: 敏头    时间: 2003-5-17 17:47
梗系拉。。。 果次你甘样比我打。。。 我都系第一次甘爽打人既咋。。。。 所以好难忘。。。。 嘻````````
作者: 心跳BB    时间: 2003-5-17 18:12
我身边就有咁样嘅人啦。。。 不过。。。以我嘅性格。。。 呒论佢出卖咗自己。。。伤害咗自己几多次。。。 我都可以当呒事发生。。。我会继续维持哩段感情。。。但系如果对方仲系唔珍惜。。。我只好对佢彻底心淡。。。不过。。。我仲会当佢系好姐妹。。好好对佢。。。但系我会好小心哩D咁嘅人。。。
作者: 敏头    时间: 2003-5-17 18:16
我知你份人就系甘。。。。 不过你觉得甘样好好咩??? 唉``````` 你好人姐。。。
作者: 小肥羊    时间: 2003-5-17 22:26
系果我,我第一时间叫班人打鬼死距呀....讲下姐.....睇开D啦.......
作者: 小肥羊    时间: 2003-5-17 22:31
系果我,我第一时间叫班人打鬼死距呀....讲下姐.....睇开D啦.......
作者: 敏头    时间: 2003-5-17 22:48
如果真系发生佐啊。。。 想唔睇开都唔得拉。。。
作者: 至IN是油仔    时间: 2003-5-18 23:22
唉。。。。。。。。。。。。。。。。。
作者: 敏头    时间: 2003-5-18 23:35
唉乜吖??? 比D意见拉。。。。
作者: 小光    时间: 2003-5-19 04:12
意见? 绝交~
作者: ↑ん-S↓    时间: 2003-5-19 19:12
绝交。。 好绝哦。。 大家朋友仔。。使乜做到甘啊
作者: 敏头    时间: 2003-5-19 22:53
系咯系咯。。。 小光乜你做人做到甘绝加???
作者: ↑ん-S↓    时间: 2003-5-20 19:45
死光头成日话自己“五大皆空”是甘的啊。。 距都没七情六欲的
作者: 敏头    时间: 2003-5-20 21:57
系姐。。。。。 小光静系得把口。。。。 都无D实际行动既。。。。
作者: 蜜枣仔    时间: 2003-5-21 23:53
原谅佢呱!每个人都有错喇,希望佢以后可以做返好咯。 大家朋友一场可以点啊??
作者: ↑ん-S↓    时间: 2003-5-22 12:43
是咯。。 宽容是最好的良药
作者: 敏头    时间: 2003-5-22 23:40
唉``````` 睇下边个先拉````````
作者: 小肥羊    时间: 2003-5-23 23:51
系果你真系好唔想见都距既.... 我教你一个方法...罗几十张美金出黎....请我地零一计机既人帮你手. 等我地打到距..靓女变样衰.样衰变返靓女
作者: 小光    时间: 2003-5-24 00:19
以下是引用↑ん-S↓在2003-5-19 19:12:18的发言: 绝交。。 好绝哦。。 大家朋友仔。。使乜做到甘啊
朋友? 既然距当你系朋友就吾会出卖你~!
作者: 小光    时间: 2003-5-24 00:22
以下是引用敏头在2003-5-19 22:53:38的发言: 系咯系咯。。。 小光乜你做人做到甘绝加???
我甘叫绝~! 甘你有无试过俾同一个人出卖两次既感觉啊? 你都未知~~果时我真系想一刀桶死距添啊`
作者: 敏头    时间: 2003-5-24 00:31
哦`````原来小光受过甘大既创伤。。。。
作者: 敏头    时间: 2003-5-24 00:33
以下是引用小肥羊在2003-5-23 23:51:54的发言: 系果你真系好唔想见都距既.... 我教你一个方法...罗几十张美金出黎....请我地零一计机既人帮你手. 等我地打到距..靓女变样衰.样衰变返靓女
你地呢人静系识讲打打声。。。。 你唔觉得讨厌既咩/?? 总要罗几十张美金????有钱都唔系甘花拉。。。。
作者: 小肥羊    时间: 2003-5-24 00:48
车....我都有少少觉得既. 不过我都唔想咖................有边个人想一出世就系无老豆咖..... 信我啦...我唔想入呢行咖...
作者: 风起云涌    时间: 2003-5-24 00:52
你依家入左边行啊?
作者: 小肥羊    时间: 2003-5-24 00:58
我依家入左边行....仲话朋友....我入边行都唔知.. 我就系入左..................共产党啦,,,,, 我跟毛主泽既/...边个甘串我
作者: 敏头    时间: 2003-5-24 01:03
你系地府跟距磨????
作者: 风起云涌    时间: 2003-5-24 01:05
你入边度嘅共产党先,我入中国共产党嘅喔~
作者: 敏头    时间: 2003-5-24 01:07
距入美国既。。。。
作者: 小肥羊    时间: 2003-5-24 01:17
好事姐....入边度都一样... 我入美国你入伊拉克...等我同你只抽
作者: 小光    时间: 2003-5-24 04:57
以下是引用敏头在2003-5-24 0:31:37的发言: 哦`````原来小光受过甘大既创伤。。。。
所以我而家话过~ 边个出卖我~我都吾会令距好过~~~
作者: 敏头    时间: 2003-5-24 16:24
哇。。。。。 小光。。。 你好恐怖吖。。。。
作者: 敏头    时间: 2003-5-24 16:25
以下是引用小肥羊在2003-5-24 1:17:33的发言: 好事姐....入边度都一样... 我入美国你入伊拉克...等我同你只抽
晕。。。。 当今时代系兴和平与发展吖。。。。 你呢甘既霸权主义唔要得既拉。。。。
作者: 小肥羊    时间: 2003-5-24 18:20
话你乡下妹就系乡下妹.唔见过世面... 系和平就唔会成日死人啦..... 中国既发展好快咩...慢人地国家甘多你知唔知呀,,睇我几有文化 不过我都唔知有几多年...
作者: 小光    时间: 2003-5-24 23:27
以下是引用敏头在2003-5-24 16:24:24的发言: 哇。。。。。 小光。。。 你好恐怖吖。。。。
你而家先知磨~!
作者: 敏头    时间: 2003-5-24 23:32
以下是引用小肥羊在2003-5-24 18:20:22的发言: 话你乡下妹就系乡下妹.唔见过世面... 系和平就唔会成日死人啦..... 中国既发展好快咩...慢人地国家甘多你知唔知呀,,睇我几有文化 不过我都唔知有几多年...
女夭````` 你呢D叫有文化咩??? 可笑。。。
作者: 敏头    时间: 2003-5-24 23:32
以下是引用小光在2003-5-24 23:27:16的发言: [quote]以下是引用敏头在2003-5-24 16:24:24的发言: 哇。。。。。 小光。。。 你好恐怖吖。。。。
你而家先知磨~! [/quote] 就系。。。 乜你无有知磨???

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1