心跳的回忆

标题: 母亲节快到啦送乜礼物好呢?? [打印本页]

作者: 屎屎    时间: 2003-5-5 18:34
标题: 母亲节快到啦送乜礼物好呢??
母亲节就快到啦呙 有乜礼物送俾我亲爱的妈妈好呢??
作者: 闪舞元素    时间: 2003-5-5 19:03
你本身就是一件不错的礼物啦~
作者: 屎屎    时间: 2003-5-5 20:16
但我想妈妈可以更开心 我要妈妈永远快乐~~~~^.^
作者: 敏头    时间: 2003-5-5 23:37
我年年都无送过野比我妈妈既。。。。 唉`````因为距太唔识得浪漫拉。。。。旧一辈既真系点都唔同我地既。。。。 不过我谂最好既礼物就唔一定要花钱送既。。。 只要有心。。。 亲手整张卡或用最佳成绩比距咯。。。。 我谂边个妈妈睇到甘都会好HAPPY加,。,。 你地认为呢????
作者: 分衣手    时间: 2003-5-6 03:58
送一句话:阿妈今年你还要辛苦多年喔。。。咔咔
作者: 邓风    时间: 2003-5-6 04:02
送上最真心的说话:妈妈!我爱你!!!
作者: RachelLee    时间: 2003-5-6 06:27
娘亲 闭,个日我都仲未返得屋企 点送野窝...
作者: 小城    时间: 2003-5-6 15:26
我年年都系请距食饭咋。。 无乜好提议。。
作者: 紫柯    时间: 2003-5-6 15:59
一个短信。母亲节快乐。用钱的话都系老母d钱来的。成绩的话,冇甘快测验。
作者: 小苹果    时间: 2003-5-7 10:50
平时多D孝顺母亲。已经是送给她最大的一份礼物
作者: 屎屎    时间: 2003-5-7 12:26
卡又送过,亲手整咖礼物咖又试~~ 出去庆祝都试过. 花又送过~~~ 甘仲有乜呀?? 仲有无D新鲜咖?
作者: ↑ん-S↓    时间: 2003-5-7 18:11
系那晚。。 走到啊妈面前,细细声办到好似有乜大件事甘。。 慢慢甘同距讲。。 “妈。。我有D重要的野同你讲。。你辛苦啦》》”
作者: 敏头    时间: 2003-5-7 23:13
送件衫拉。。。 如何 ????
作者: vita    时间: 2003-5-8 02:44
其实有心既打个电话就得啦...........系妈咪身边既就自己下厨煮饭咯.................
作者: 敏头    时间: 2003-5-9 23:54
楼上提既。。。 都晤错波。。。
作者: 紫柯    时间: 2003-5-10 19:14
可惜吾在老母身边。么都做吾到,只有让妈妈放心先得了。
作者: 屎屎    时间: 2003-5-11 00:41
就在刚刚12点正我送给了他们我准备左好耐咖礼物 以为会俾距地一个惊喜 (我送左一个枕包俾妈咪,想距开车会坐更舒适; 送左一个精心挑选咖火机俾老豆,想距知道我并无反对距食烟,平时咖阻止只系为左距好~) 但点知原来妈咪觉得个枕反而会阻住距开车(虽然距把口话中意) 而老豆仲衰,一开始已经话送个甘咖野俾我做乜???之后距吸烟时都无理过我个火机 真讨厌~~难为我仲特登等到12点~~但系距第一句 "唔........" 已经搞到我好伤心!
作者: 屎屎    时间: 2003-5-11 00:43
真系无用, 连距地中意乜都唔知~~~~~~~
作者: jerry    时间: 2003-5-11 12:27
[glow=255,red,2]最好的礼物就是好好工作或学习报答母亲,[/glow] [move]假若人人心中都爱妈妈,[/move] [fly]那么不单5月第二个星期天是母亲节.而天天都是,[/fly]
作者: 屎屎    时间: 2003-5-11 16:10
甘又系但对我咖努力似乎~~~~ jenny^.^

作者: 屎屎    时间: 2003-5-12 12:06
点解人家甘惨都无人肯同情我咖~~?? 真系无同情心呀 *0*

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1