心跳的回忆

标题: ....有事请求.... [打印本页]

作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-4-26 01:32
标题: ....有事请求....
"音乐无限之吉他手" 这个用户,被封屏,可吾可以开返距呀...... 吾该呀..............吾该呀...............拜托..............
作者: 明知故犯    时间: 2003-4-26 01:46
我细声D讲你知啊。。。。 因为距上几日传播“非非”啊
作者: Jimmy    时间: 2003-4-26 12:29
师傅啊!! 无阴公啊! 我实帮你架,师傅!!!
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-4-26 14:50
以下是引用明知故犯在2003-4-26 1:46:30的发言: 我细声D讲你知啊。。。。 因为距上几日传播“非非”啊
我知...但距都系好心叫D人预防,点知原来自己系做错左既. 我琴晚同距一齐时,距讲起BBS,吾开心吖.所以咪................唉......... 希望..................................吾该啦....................拜托..!

作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-4-26 14:54
我知大家一定会原谅他既..所以我已经..................私下帮距解除屏蔽啦....!
作者: 开心到傻    时间: 2003-4-26 16:14
哇~~ 奸臣~~ 人地(我话大家) 同吾同意先? 不过 可能巨都吾想呢~~
作者: 明知故犯    时间: 2003-4-27 06:21
系囖。我知距都唔想咖!!!
作者: 小光    时间: 2003-4-27 08:43
无意见~!
作者: 开心到傻    时间: 2003-4-27 11:12
唉~~ 算啦~~ 我都无乜意见 我都希望BBS吾好少人咖!!!!!!!
作者: Jimmy    时间: 2003-4-27 12:50
师傅你复活啦!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1