心跳的回忆

标题: 有无人钟意玩魔兽3的啊? [打印本页]

作者: 彬少    时间: 2003-4-21 11:35
标题: 有无人钟意玩魔兽3的啊?
有无人钟意玩魔兽3的啊? 本人近期正在学玩,但苦于成日同电脑玩好无聊,有人钟意玩的话,有空约埋一齐罗! 我都有几个朋友钟意玩的啊!
作者: 仙境天使    时间: 2003-4-21 21:47
我都有玩,得闲唔系一齐玩下罗. 不过我部机好卡.........
作者: knight    时间: 2003-4-21 22:02
同电脑人玩无得玩既,又无人局域网玩!哎~~~~~~~! 都系玩住过关先啦,就快爆晒机啦!
作者: 仙境天使    时间: 2003-4-21 23:33
一个都可以顶得住., 如果两个电脑人就死梗............
作者: 小光    时间: 2003-4-22 04:27
魔兽3我呢几日朝早都同朋友玩啊~!不过系虾电脑~!因为我同我个朋友都好屎~! 如果你得闲既咪过来好友同我玩下咯~! 我比较钟意用暗夜精灵~!
作者: 彬少    时间: 2003-4-22 10:48
仙境,你同电脑玩有无开图的啊?
作者: 仙境天使    时间: 2003-4-22 14:22
无,因为未打之前睇清楚,记住晒. 由于太屎.我都唔敢去网吧同人打, 自己系屋企练下先~~~~~~~~~^^||
作者: 小光    时间: 2003-4-23 08:49
我都系响好友同我朋友两个人玩~! 吾敢同人地抽~!!! 系喇~!我地几时有机会一起玩下者`!
作者: 仙境天使    时间: 2003-4-23 15:16
我同一个地图玩成十几次先打得赢电脑啊,,,,,阴公. 我惊一齐玩部机会好卡.........
作者: 傲笑红尘    时间: 2003-4-23 16:01
小光呀,不如我带你上舒情玩下啦。。 虽然我唔识玩。。。 不过我师父同师叔好强架。。
作者: 小光    时间: 2003-4-23 23:55
以下是引用傲笑红尘在2003-4-23 16:01:49的发言: 小光呀,不如我带你上舒情玩下啦。。 虽然我唔识玩。。。 不过我师父同师叔好强架。。
咪啦`! 我有自知之名既~! 无谓响你D高手面前咩啦`~~
作者: 彬少    时间: 2003-4-25 15:33
我觉得我最好有时间大家约埋一齐玩啦。; 最好定时间和地点。。。 BBS魔兽争霸友谊赛!!!!
作者: 仙境天使    时间: 2003-4-26 14:29
好啊~~~~~ 一齐打电脑啦.
作者: 小光    时间: 2003-4-26 23:52
以下是引用彬少在2003-4-25 15:33:27的发言: 我觉得我最好有时间大家约埋一齐玩啦。; 最好定时间和地点。。。 BBS魔兽争霸友谊赛!!!!
好啊~!我同意啊~!
作者: 仙境天使    时间: 2003-5-1 00:06
死罗,,,,,,,,我甘屎. 都系做观众算啦.....
作者: 小光    时间: 2003-5-1 06:40
做咩观众吖~!反正大家屎斗屎之嘛`
作者: 彬少    时间: 2003-6-2 15:53
系啊。一于屎斗屎。。 大家留下联系方法好吗?QQ就得了。。
作者: 小光    时间: 2003-6-2 23:17
作者: 白花油    时间: 2003-6-4 11:03
我唔识架,我又来.
作者: 小光    时间: 2003-6-4 23:38
好啊~

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1