心跳的回忆

标题: 做乜聊天室升级又唔留记录嫁? [打印本页]

作者: knight    时间: 2003-4-19 16:49
标题: 做乜聊天室升级又唔留记录嫁?
点解点解??????????????????????? 你知唔知几多人为左个级数挂名挂左几内。(就好似散打王甘,日日时时都见到距) 一系要改就连级数都唔好要,公平原则,无特权! 人地挂名挂甘内升一级,都不如管理员同D人一次将距升十几级! 哎~~~~~~我要一个公平既聊天室啊!
作者: ghost    时间: 2003-4-19 16:52
如果现在用紧的ICHAT不好用即时可以恢复你想要的哪一个聊天室同级别!!!
作者: 古勞仔    时间: 2003-4-19 16:56
好呀, 唔好用以前果個聊天室, 我地上唔系爲左級別, 系聊天, 找一點樂趣,
作者: knight    时间: 2003-4-19 16:58
甘依家个聊天室就好过以前既!只系替一D人D记录唔底姐! 个样都好D,虽然依家仲未完善,不过我相信迟D你地一定会超搞超好既!
作者: knight    时间: 2003-4-19 17:10
大家帮吓口啦!你地想唔想要个多功能D既聊天室啊!起码要加D文字特效啦!
作者: 小宝宝    时间: 2003-4-19 19:07
无意见~~乜都无晒
作者: ghost    时间: 2003-4-19 19:24
咁你地想要呢一个定系原先果一个啫?
作者: Jimmy    时间: 2003-4-19 19:28
梗系ICHAT尼个好啦! 上网又唔系为咗积分嘅!聊天之嘛! 功能咁完善.当然系ICHAT啦!
作者: 仙境天使    时间: 2003-4-19 20:29
无所谓,反正我好小上.
作者: knight    时间: 2003-4-19 20:48
倒,仲来拆台添!边个话无积分嫁!
作者: 明知故犯    时间: 2003-4-20 03:34
积分都系无用既,聊天室之嘛。好似裹只西江垃圾聊天室甘囖。为咗升级,嗰嗰挂机!!!! 有时还以自己高级就沙沙尘,乱甘串人。。。 聊天室一定唔可以有级数呢样野!!
作者: 风起云涌    时间: 2003-4-20 15:03
点解宽带成日都上唔到,比个聊天室个网址我好吗?
作者: 处女座男孩    时间: 2003-4-23 11:50
I CHAT好D。

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1