心跳的回忆

标题: 请CEO解答一嗰极大的问题 [打印本页]

作者: 明知故犯    时间: 2003-3-27 06:33
标题: 请CEO解答一嗰极大的问题
近日收到某些风声 其实呢嗰BBS会唔会执笠????? 急解答
作者: 小光    时间: 2003-3-27 08:43
嗯嗯 呢个真系一个大问题啊~! 如果真系执笠嘅话,咁我咁厕耐以来嘅灌水心血咪无晒咯`
作者: 小灵儿    时间: 2003-3-27 09:12
答案.............................................当然不会啦!!!
作者: 明知故犯    时间: 2003-3-27 16:30
甘都好啲。。。 甘你将我裹只贴固咗顶未喔。。。 我又成晚心血来噶
作者: 阿net    时间: 2003-3-27 17:03
支撑
作者: 芝士加朱古力    时间: 2003-3-27 17:29
吓得我,,今日阿YU同我讲,话BBS可能会唔做............唔好啊....唔做既话我以后去边吹水?
作者: ↑ん-S↓    时间: 2003-3-27 18:03
哈??? 唔是啊嘛。。 希望这只是谎言
作者: 明知故犯    时间: 2003-3-27 21:03
以下是引用小灵儿在2003-3-27 9:12:06的发言: 答案.............................................当然不会啦!!!
甘你还会唔会做番CEO噶????
作者: 蓝蓝    时间: 2003-3-27 21:54
无事~~~~~ 噢,系你地大人物既事, 无野,我只系路过,当见我吾到~
作者: 小光    时间: 2003-3-27 23:16
小灵儿 吾好帮果只死仔明固顶啊`!
作者: 小灵儿    时间: 2003-3-28 09:42
佢系版主身份...使乜我帮呀... 仲有就是BBS会继续开...CEO换唔换就唔知喇...
作者: 小光    时间: 2003-3-28 09:52
一定吾好换CEO啊 因为换左我地会好伤心咖`
作者: 三点水    时间: 2003-3-28 22:53
如果BBS唔开,真系好闷咖,咁我哋啲冇钱佬就冇订去就唔知做乜好喇。 (因为呢个BBS唔使上线)

作者: 小光    时间: 2003-3-28 23:04
就系咯`

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1