心跳的回忆

标题: 如果想玩极品飞车的朋友~ [打印本页]

作者: Jimmy    时间: 2003-2-22 14:58
标题: 如果想玩极品飞车的朋友~
请在下边说说一,有空大家联网玩一玩!!!!![attach]374[/attach]
作者: Nev    时间: 2003-3-13 15:43
好啊,不过可能好慢芥
作者: 依然    时间: 2003-3-17 17:40
。。。。。。。。。。。
作者: dream    时间: 2003-3-26 11:53
点联网玩?
作者: Jimmy    时间: 2003-3-26 13:40
选择INTERNET项就得啦! 边个做主机,就输边个的IP,咁样就得啦! 同时开埋NETMEETING实时双方对话,好用街头飞车FEEL架! 下次揾人试下啦!嘻~~~~~
作者: ghost    时间: 2003-3-26 17:12
我同你试!!!! 比个下载地址我..
作者: Jimmy    时间: 2003-3-26 17:23
无下载.全部封杀晒啦,你出街买张碟好过! 因为有600MB咁大嘅!你都系买碟啦!光碟版,不过唔怕,我有补丁,可以变成硬盘版! 你搞掂就出声,我等紧你的到来! 仲有一样野要提提你的,极品飞车六,显卡要求好高下的!你部压机得唔得架? 唔得就唔好死顶啊!
作者: Jimmy    时间: 2003-3-26 17:25
寻晚见到你,唔记得同你讲, 宽频免登陆方式上BBS,留言俾对方,好似系收唔到架! 你搞搞拒!
作者: ghost    时间: 2003-3-26 19:23
点唔得啵??? 番公司同你玩之嘛!!
作者: jimmy-nj    时间: 2003-3-27 16:30
咁你仲唔快啲买碟,装啦! 装好俾信息我!我随时迎战!
作者: ghost    时间: 2003-3-27 19:15
你有碟啫.....比我啦
作者: Jimmy    时间: 2003-3-27 19:21
我边有碟啊,我借嘅! 我拷咗入硬盘咋! 女夭下你啊,家下四五蚊,你买唔起磨! 快啦,等我有野做果阵,你揾鬼到好似我咁样嘅高手,同你切车车啊! 快~~~~~~~~~即刻出街街买~~~~~~~~~~~~
作者: knight    时间: 2003-3-29 20:39
路过!
作者: Jimmy    时间: 2003-3-29 23:43
樓上的,入黎飲杯茶先啦!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1