心跳的回忆

标题: 鹤山依家变成点啊? [打印本页]

作者: 李上环    时间: 2002-10-5 05:09
标题: 鹤山依家变成点啊?
唉.....大半年啦..... 吾知鹤山依家变成点呢...边个黎话我知啊... 费事到时返到屋企吾知去边到玩甘就死火啦. _____拜托拜托.______
作者: 天哥    时间: 2002-10-5 13:17
你系边度吖。离开鹤山大半年咋。我年几啦。差D连鹤山话都唔识讲啦。 唉。真系唔知鹤山有边度好玩咯。稳个人介绍下啦。
作者: 李上环    时间: 2002-10-6 13:26
啊。。。。。。 估吾到有还俾我惨啊。。。 呵呵。。。 不过点解无人黎答我架??
作者: 学文    时间: 2002-10-6 14:28
好多靓女,你不好出去啦
作者: 天哥    时间: 2002-10-6 14:57
多靓女又如何。。有我份先得架。。。老啦。。要收心养性啦。。 ((等养好先再出黎玩过))
作者: 李上环    时间: 2002-10-6 16:48
靓女??????????? 你无睇到我架签名啊。 你想我死啊。。。依家乜女我都无兴趣。 除佐她。。谢玲。。。
作者: 洁    时间: 2002-10-8 14:44
楼上嗰着你系咪响外地读书啊?
作者: 天哥    时间: 2002-10-10 00:04
我而家怀疑紧巨系咪基基既。。个名系女仔名。个头像都系女仔。最衰就系巨都系中意女仔。
作者: Nicole    时间: 2002-10-11 13:51
我三年啦~!
作者: 天哥    时间: 2002-10-11 23:51
你又系边度吖。。仲耐过我??
作者: 洁    时间: 2002-10-11 23:57
哇~~~` 我一个几月咯~
作者: 血霸天    时间: 2002-10-12 13:14
你边有吖。。你都唔系鹤山人。
作者: 洁    时间: 2002-10-12 14:02
野~~~~~~ 无系鹤山咖犯法啊?? 大家都有思乡咖感情咪得咯~
作者: 醒目唔识    时间: 2002-10-12 21:41
嫁过来味得咯。
作者: 猫猫    时间: 2002-10-13 00:18
哈~~好主意~~
作者: 大咩咩    时间: 2002-10-13 04:47
哈哈~系播~`一于嫁过黎算啦
作者: 心灵风暴    时间: 2002-10-13 06:50
我离开做家乡16年咯~~~~~~~~~
作者: 洁    时间: 2002-10-13 10:25
哇~~~ 乜你地咁咖~~ 一担担~~
作者: 李上环    时间: 2002-10-14 02:00
嫁我罗。。。。哈哈哈 哈哈。。。我对女人好忠心的。。
作者: 天哥    时间: 2002-10-14 11:56
你作死吖。。又话对自已条女至死不谕。而家又系度撩女仔? 心灵风暴。你又系边度吖。离开16年甘耐??你仲识唔识鹤山架。
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-14 12:01
你听距UP啦,距系呢度既,距系话距乡下喈
作者: 小宝宝    时间: 2002-10-14 12:09
哗~~~甘我都好耐了
作者: 洁    时间: 2002-10-14 18:57
你咁清楚咖?
作者: 若飞    时间: 2002-10-15 14:51
日新月异。。。
作者: wilson    时间: 2002-10-17 05:27
我离开家乡一年啦~~我都吾知道点啊 ~~~可以比我度好啊~~为生活无办法
作者: 若飞    时间: 2002-10-17 09:39
回来走走。。。
作者: 洁    时间: 2002-10-22 15:24
常回家看看?
作者: wassupyall    时间: 2002-11-9 01:34
I am here for almost 10 years now.. I kinda miss Heshan, but ..wellz... not really now, the feeling has been changed..cuz my friends are not that friendly as before....so sad..sad..sad... I just got back from Saping a month ago, nothing to do there.. very boring! ! !
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-11-9 10:33
离开家乡,想回家, 在这里的,又想到外闯闯~~ 人就是两面体
作者: 小茹    时间: 2003-1-3 03:12
我同你都差唔多大半年了. 不过我每晚发梦的时候都会返去鹤山玩噶.所以有问题的问我啦.我最清楚.....
作者: dango    时间: 2003-1-3 23:08
睇见你地D贴,我都觉得应该为各位在外的同胞做返D野,所以今晚就跑去影左几张相,希望能够令大家都可以更清楚甘知道沙坪的近貌,明天上传俾大家睇下啦~

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1