心跳的回忆

标题: 爱上一个花心的人··应该点办? [打印本页]

作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-10-4 09:46
标题: 爱上一个花心的人··应该点办?
明知佢係花心,但係自己又唔舍得离开佢,到果时都唔知道点算,,,唉唉
作者: 日落    时间: 2002-10-4 10:45
你呢个种情况好多人都问过, 其实个答案你地明明知道。只系唔肯去面对。。。。。 明知距系花心。。不过,忘记唔到同距一齐发生既一切一切。。。 如果我系你既话,我会爱落去,就算结果系点都好,起码自己爱过。 或者你试过同其它人一齐。。。。。。。
作者: 洁    时间: 2002-10-4 11:24
顺其自然咯~ 放无低就无好逼自己去放~~ 做你自己想做咖野~
作者: 日落    时间: 2002-10-4 11:29
最哀距依家迷失左方向呢。。。。。。。要人带路呵。。
作者: 洁    时间: 2002-10-4 11:35
呵呵!!! 迷惘吗?? 对自己咖选择觉得迷惘?? 无知对定错?
作者: 日落    时间: 2002-10-4 11:39
YES。。所以眯要指点明路咯。。
作者: 洁    时间: 2002-10-4 11:40
呵呵!! 都系要按照自己咖意思至好啊~
作者: 日落    时间: 2002-10-4 11:45
甘如果系你。你会点做好??
作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-10-4 11:51
真係唔知道条路应该点行下去,,好无助啊,再爱下去只会令自己更加痛苦,长痛不如短痛,但係我做唔到咁果断,我下唔到手,,,,我应该点样做???
作者: 日落    时间: 2002-10-4 11:53
我呢。。。就话爱落去好啦。。因为有好多野系用个口讲唔明。。系要哀过先知系有几痛!!甘你下次就唔会再系甘样。。。。你就会明白。。。爱情。。系一样点样既野。。 不过。。。。。我师父就话。。。放弃距都系一件好事。。。 两条路。。。。。。。 你自己简啦。。。只系你觉得唔会后悔既话。。。。。。
作者: 小苹果    时间: 2002-10-4 11:53
同距断晒联络,最去识过第个罗。唉,,,,,,
作者: 日落    时间: 2002-10-4 12:05
花心。。。。。。。。。
作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-10-4 12:09
我选项择咗继续爱下去,学你话啦,唔跌过点知有几痛,,,如果我连痛都未痛过就放手,咁样我会死得唔甘心,一定会后悔!!!
作者: 日落    时间: 2002-10-4 12:10
YES~!!GOOD。。 到时你话个结果比我听~```````
作者: 小苹果    时间: 2002-10-4 12:13
唉,其实呢个痛苦既感觉系好难受的,我都试过了,,,唉,,,惨!
作者: 日落    时间: 2002-10-4 12:38
距未试过呢。
作者: 小苹果    时间: 2002-10-4 13:41
哈哈哈,甘又系
作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-10-4 13:43
日落,你係未人X????小苹果係未你条女啊?
作者: 小苹果    时间: 2002-10-4 13:50
搓!!!!!梗系唔系啦,我系距师姐黎梗,点可以甘样呢???
作者: 日落    时间: 2002-10-4 14:49
嗯。。而且我条女甘靓。。。。。最紧要既就系。。。。我无女。。
作者: 小苹果    时间: 2002-10-4 19:50
哈哈哈,费话!!!
作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-10-4 20:59
佢成日都讲费话咖啦,佢啱啱讲果D嘢,我都唔係几明,又话自己条女靓,又话冇女,咁啫係点?
作者: 日落    时间: 2002-10-4 23:48
讲紧我呀??
作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-10-5 00:00
摆明咖啦,仲问
作者: 小灵儿    时间: 2002-10-5 02:11
如果係我。。我同样会选择继续走下去。。 我不想给自己太多的后悔,然而有些事情是避无可避的。。。 该面对的时候不要逃避,勇敢去面对!
作者: 日落    时间: 2002-10-5 11:04
那那那,听到未呀。。小灵儿同我既意见一样咖。。大家学野啦。。
作者: 学文    时间: 2002-10-5 11:16
你也是个人你也有人欣赏,飞奔来我这样呀
作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-10-5 11:43
不过个男仔咁样做真係好冇品,我都觉得佢好冇品,所以我已经同另一个女仔讲咗,等佢一夜间同一时间失去两个人!哼!
作者: 日落    时间: 2002-10-5 11:50
哇。。我妈咪讲得无错——最X妇人心~!! 甘你有无考虑过,如果个果男仔对个果女仔系真心既话。 甘你已经系搞散左一对真心相爱既情侣呢? 个果男仔唔要你,可能距系想一心一意甘爱个果女仔呢。。你有无考虑到呢个问题??
作者: 小灵儿    时间: 2002-10-5 13:00
咁做我觉得不太好。。。 要是我,我会从自己开始做好来,要靓比佢睇,之后找个好他千几倍的男人,让他后悔!
作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-10-5 13:08
佢跟本唔係想一心一意对个女仔,佢呃完我又呃果个女仔,一边同我讲话最爱果个係我,一边又抱住第二个女仔,连果个女仔都话睇唔过眼,底佢死!
作者: 是但求其    时间: 2002-10-5 13:16
好一段三角几何关系既恋爱,无眼睇啦
作者: 小苹果    时间: 2002-10-5 14:45
嗯,我都系甘话,如果系我,我要距后悔一世。呢D甘唔专一既人,绝对唔可以放过,唔可以原谅的!(系我的话)哈哈!!!
作者: 小灵儿    时间: 2002-10-5 15:21
哗.........呢啲男人...唉... 好在我冇咁好福份...识唔到啫...
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-5 15:27
如果是我。。。。。。。。。如果我真的爱距我会比距知道:我是爱他的,之后什么原因了不讲,默默地离开他。。。。。如果他是爱过你的,我想他会检讨下自己,如果他一点反应也没有,那么可以肯定自己爱错人了。。。。。。。。。。
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-5 15:32
“你的多情出卖我的爱情”。。。。。。。。。。。。。。那英唱的。。。。。。。正。。。。。
作者: 小宝宝    时间: 2002-10-5 15:42
尼的野我真系唔系好识啵
作者: 小灵儿    时间: 2002-10-5 16:12
咁你就要多呢上呢个版度学下嘢啦....宝宝哥...
作者: IORIMAI    时间: 2002-10-5 16:17
你去该变他啊
作者: 小宝宝    时间: 2002-10-5 16:40
宝宝哥~~嘻嘻~~~ 小灵儿~~你唔见我日日都响度啊~~就系学紧你地的野罗
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-5 16:49
小宝宝》》》》》》》》》》》》》》》》自己系老手啦仲响度扮野。。。。
作者: 小灵儿    时间: 2002-10-5 16:50
就是就是....... 唔好睇佢斯斯文文呀....其实...佢...
作者: IORIMAI    时间: 2002-10-5 16:52
小宝宝!我的同学经常见同一个人去文边啊!那个是你吗?
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-5 16:52
甘就真系要睇真D喇。。。。。。。小宝哥下次上来记得比我地睇清楚哦。。。
作者: 小灵儿    时间: 2002-10-5 16:52
哈...宝宝哥...今次有人证..物证..问你点???
作者: IORIMAI    时间: 2002-10-5 16:53
你死啊!!!
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-5 16:53
死路一条咯。。。。。。。。。。。。
作者: 小灵儿    时间: 2002-10-5 16:56
哈...今晚请饮茶.........
作者: IORIMAI    时间: 2002-10-5 16:57
我也有份啊
作者: 小灵儿    时间: 2002-10-5 16:57
你也有份同小宝宝去???哼..你坏喇...
作者: 小宝宝    时间: 2002-10-5 16:58
好啊~~来我屋企啦~~~唔系第晚唔得闲~~~ 你地好野~~~个个想搞我吃死猫~~
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-5 16:58
好呀。。。。。。。。我又去。。。
作者: IORIMAI    时间: 2002-10-5 16:58
你来找我们啊
作者: 小灵儿    时间: 2002-10-5 16:59
应该是他来车我们...
作者: 小宝宝    时间: 2002-10-5 17:05
无车啵~~~你地自己来好唔好
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-5 17:58
即系得个讲字。。。。。。。。。。
作者: 日落    时间: 2002-10-5 22:55
哈哈。。。一系甘咯。。。去小宝哥屋企拿晒D野走去当左距之后去饮茶咯。
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-5 23:31
好者。。。。。。。。。到时“鱼”都上岸帮手呀。。。。。
作者: 日落    时间: 2002-10-6 10:34
哈哈。。。。。。。好好笑呀。 。。。。。。。。小宝哥。。。你唔好喊呀~`````````
作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-10-6 10:37
咁多人茶边够饮吖,,,BBQ咧。。。宝宝哥出钱请我地,一于去你屋K楼顶烧~~~
作者: 日落    时间: 2002-10-6 10:41
哈哈。。一于黎个“串烧”源哥。。。。。。。
作者: 新用户    时间: 2002-10-6 11:48
宜~~~~~日落你系邊個啊~~~~~~~~~~系咪~~~~~~~~~~~~都系唔好系度問~~~~~系咪買飛林咖.
作者: 日落    时间: 2002-10-6 11:50
买“飞林”????哈哈。。你讲咩呀。
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-8 20:18
以下是引用芝士加朱古力在2002-10-4 9:46:44的发言: 明知佢係花心,但係自己又唔舍得离开佢,到果时都唔知道点算,,,唉唉
我都想知应该点做啊
作者: 新用户    时间: 2002-10-8 20:20
我问你系做咩野既.`~~好似好面倩甘者,```
作者: 心灵风暴    时间: 2002-10-8 20:20
边个甘花心啊???!!! 讲黎听下???
作者: 日落    时间: 2002-10-8 23:25
我呢。。做咩野我想保密咯。。 新用户你系眯有飞林卖?? 下次我去你度买好无?? 呵。。不过你要平D卖比我啵。。。。。 边个花心??/ 我都唔知。。 我只系知道。。依家讲紧呢个话题~`````````
作者: 新用户    时间: 2002-10-9 00:56
我無飛林買啊,~~我以為你系買飛林果個人添,`` 認錯人啊,唔 好意思啊,~~~~~~~~~~~~~~ P:
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-9 09:17
花心的人好多,但系有D女仔依然会去爱,我都想知应该点做啊
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-9 10:42
无乜点者。。。我钟意个个都系花心人,但我不觉得辛苦呀。。。因为我只系钟意距者。。。距花心可能都成左我钟意距既其中一点罗。。。。但系我又唔会同距拍拖窝。。真系奇。。。。
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-9 10:44
感情本来就系甘奇,唉~~~~~~~~
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-10-9 10:57
系咯。。。但你唔好唉甘大声啦。。。。搞到我都想唉。。。
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-9 11:50
~~~~~~~~~
作者: 新用户    时间: 2002-10-9 12:41
想唉。。。咪唉羅~~~~~~~~~使咩驚者~~~~~~~~~~~~~
作者: 日落    时间: 2002-10-9 12:41
唉。。。。。。。。唉。。。。。。。。。。。。
作者: 新用户    时间: 2002-10-9 18:46
你又~~~~~~~~~ 唉。。。。。。。。唉。。。。。。。。。。。。咩啊~~~~` 有咩咪講羅.`.`放系個心度唔 好咖.````````$$%&^$&$%*@#%#*%^@#%!2
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-10 14:22
等我顶距上去先,嘻嘻
作者: 明知故犯    时间: 2002-10-10 17:31
再顶
作者: alisson    时间: 2002-10-10 17:35
我都想唉啊!唉…………烦……
作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-10-10 17:48
我都成日唉咖,,唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉唉
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-10 18:18
STOP!大家都唔好唉喇,越唉越
作者: 大咩咩    时间: 2002-10-10 19:42
就系咯~~~睇你地“唉”~~~~~~~真烦~
作者: 心灵风暴    时间: 2002-10-10 19:46
你地真系好无聊啊~~~~~~~唉~~~~~~~ 我们难道没有能力改变现状??? 唉什么??? 年轻人不要整天唉声叹气
作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-10-10 22:56
咁又係,年生细仔,应该有精神D,唔好成日唉声叹气,,唉~~~~~~~~~~就唉埋呢次
作者: alisson    时间: 2002-10-11 11:03
但医书有讲:人不时叹息下,对身体有益哦。唉…………
作者: 小芝芝    时间: 2002-10-11 11:10
吓?唔系呱?
作者: alisson    时间: 2002-10-11 11:14
曾经看书看到的,真吾真就吾知

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1