心跳的回忆

标题: 玩CS的人~~~~~沙坪的高手 [打印本页]

作者: wayne~~~W    时间: 2003-2-3 19:09
标题: 玩CS的人~~~~~沙坪的高手
吾好个个都话自己高手~~~~~~~~~~~~~~~ 沙坪D没人可以叫高手~~~~纵横D屎人吾系叫高手系一斑屎人.........个个技术都超屎,用支M4都打不了我支AK.哪个叫做DJ的系屎人中的极品.叫做屎精,仲在扮晒大佬.吾知个屎字点写. 舒情D就未见过~~但如果同纵横斑垃圾打,打吾出完胜(9:3)的话就高极都有限. 如果真的要搞鹤山队的话,一定要考试.纵横斑傻仔就一定吾得,果个叫DJ的(好似是老板) 可以收入队做洗次所&财务.因为他是一个又没脑又屎的白痴 同他只抽~让他三枪手枪他都输硬
作者: 舒情狮子王    时间: 2003-2-6 03:20
叼你妈HI ,,。。/有种就来舒情打过啦!猪閪
作者: 肥龙仔仔    时间: 2003-2-6 14:01
人地都吾系叼你,使鬼甘劳气磨,个人糙容易老啊~~~
作者: wayne~~~W    时间: 2003-2-6 19:21
就是罗~~~~~~你们胜不到他们吗? 出来打就无谓啦~~~约个时间上网打~~~~~~
作者: 文西    时间: 2003-2-7 16:11
呵呵~支持舒情~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: 明知故犯    时间: 2003-2-8 23:33
阿昌昌距打成点噶??
作者: topwell    时间: 2003-2-13 03:23
呵呵。。。。。。。。。。。。。。 唔好意思啦我黎迟左。。。。。。。 原来我地纵横响楼主(W)心目中系垃圾啊 不过我地二队同舒情一队响电信杯决赛(舒情加时胜) 成绩系 T 5:7 CT 7:5 加时系 2:3 2:3 (相信舒情肥龙都知道完全系险胜哦) 如果你只系黎打过几场CS就话纵横队全部人系垃圾。 我可以讲你都系垃圾!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 因为你根本无睇过我地队其它人D技术如何。。。。。。。。。 想比赛就留QQ啦。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

作者: topwell    时间: 2003-2-13 18:54
W哥 。要是你说我们纵横D人唔系全部系屎人就请你注意你发贴D内容。 谢谢。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
以下是引用wayne~~~W在2003-2-3 19:09:17的发言: 吾好个个都话自己高手~~~~~~~~~~~~~~~ 沙坪D没人可以叫高手~~~~纵横D屎人吾系叫高手系一斑屎人.........个个技术都超屎,用支M4都打不了我支AK.哪个叫做DJ的系屎人中的极品.叫做屎精,仲在扮晒大佬.吾知个屎字点写. 舒情D就未见过~~但如果同纵横斑垃圾打,打吾出完胜(9:3)的话就高极都有限. 如果真的要搞鹤山队的话,一定要考试.纵横斑傻仔就一定吾得,果个叫DJ的(好似是老板) 可以收入队做洗次所&财务.因为他是一个又没脑又屎的白痴 同他只抽~让他三枪手枪他都输硬

作者: IORIMAI    时间: 2003-2-16 14:56
沙坪的確沒有厲害的人﹐太爛阿﹗﹗﹗
作者: Harry    时间: 2003-2-18 12:54
我是高手。
作者: IORIMAI    时间: 2003-2-18 21:42
是么﹖妳的ID是什么阿﹖
作者: --z.h--DJ    时间: 2003-2-21 19:19
wayne~~~傻仔你来纵横啊,白痴,洗次所都不要,约个时间黎打CS,回复系白痴 哈哈哈哈哈~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
作者: IORIMAI    时间: 2003-2-21 22:19
我就吳同妳一般見識阿﹗﹗﹗傻仔來的﹗﹗﹗
作者: dream    时间: 2003-3-25 21:14
我绝对舒情D人劲D,AK见面都系一枪死的
作者: 至IN是油仔    时间: 2003-4-3 23:51
D人屎过头先咁讲嘢既姐,,,,, wayne~~~W 呵~~你话系咪啊。系你个头 话你啊。
作者: 音乐无限之吉他手    时间: 2003-4-9 04:50
死啦,自从玩佐暗黑2,都无暴头好耐啦,点算?????
作者: 小光    时间: 2003-4-9 22:59
个个都响度自认高手` 你以有无上国际网同外国D人玩过啊/无就吾响度出声` 只系响一个城市度自认高手有咩用`
作者: 至IN是油仔    时间: 2003-4-12 21:54
唉 我咪仲衰,见脚暴头。见头杀两个 唉 点算。
作者: 舒情狮子王    时间: 2003-4-18 08:59
小光你边七个啊???有种黎打返场咯。我同你打。扮晒野甘,国外高手喔~~~外国佬疴笃屎你都话好食架啦!
作者: 至IN是油仔    时间: 2003-4-20 21:20
哈哈哈。。
作者: 楚天歌    时间: 2003-4-26 11:42
如果我唔系高手,唔通系猪手啊
作者: 转世    时间: 2003-5-5 16:36
去过广州学野的先知道真正的高手是什么样!
作者: likugler    时间: 2003-5-10 18:30
!
作者: 楚天歌    时间: 2003-5-10 20:52
唔去啊,无钱啦
作者: 音乐无限之吉他手    时间: 2003-6-16 23:49
乜野AV队啊,未听过~晕~~
作者: 小肥羊    时间: 2003-6-30 18:22
哗。AV都未听过。。。。。。。。。。。。。你地都唔知系唔系抽CS既。。。 话晒都系呢只呀
作者: 林仔    时间: 2003-7-8 17:55
点先叫高手啊。。。。纵横我去玩过次。。。。地人真系好鬼差(可能高手未出场) 随便都可以一个秋几个。。个个咋住个炸弹冲系人地面前。。。以为识咋炸弹好醒。。都未开过一枪就比人爆头(可能地人买野速度慢拉)。。唉。。。杀左成几十个都未比人打死过几次。。你话点算。。。至于舒情我就未去玩过。。得闲要玩过先知

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1