心跳的回忆

标题: 好似发生左大件事.... [打印本页]

作者: 血霸天    时间: 2003-1-30 23:22
标题: 好似发生左大件事....
早两日古劳好似发生左好大件事..有边个知??
作者: QQ糖    时间: 2003-1-30 23:26
等我有时间话你知
作者: 李逍遥    时间: 2003-1-30 23:46
情况复杂,自己去睇二十七日羊城晚报啦~~~~~
作者: 血霸天    时间: 2003-1-31 14:45
而家仲边度有得卖吖...你有无存本吖..比黎睇下好喔...
作者: Faith    时间: 2003-1-31 18:30
因本论坛还未有发表新闻权,所以本消息将不能发报,希望各网友体谅
作者: Aquarius    时间: 2003-2-2 08:01
作者: 风起云涌    时间: 2003-2-2 09:56
听人讲好似真实唔止死甘多人。。。。
作者: 痴王    时间: 2003-2-3 03:50
系米系拉登既恐怖袭击啊?
作者: 血霸天    时间: 2003-2-3 19:46
哎呀好得人惊吖...拉登又杀到??点解我去到边打到边架??
作者: MK    时间: 2003-2-4 00:38
死左十几二十件。。沉左只船。。两部“装”机
作者: 风起云涌    时间: 2003-2-4 00:46
听讲话D蛙人潜到落几十米深都捞唔到D“咸鱼”上离~
作者: MK    时间: 2003-2-4 00:49
神早就冲走左啦仲等距捞。。D“装”机都系捞到一部上黎另一部都唔知去左边罗
作者: 风起云涌    时间: 2003-2-4 00:59
果D人就惨咯~~~死无葬身之地,唉~为距地默哀!
作者: 饼干    时间: 2003-2-4 01:15
咩事啊??讲紧乜啊? 点解我睇唔明你哋讲乜嘅
作者: 风起云涌    时间: 2003-2-4 01:34
唔系呱,甘大件事你都唔知?
作者: 戈壁    时间: 2003-2-4 11:27
其实这事也怪不得谁 纯粹工业意外 两米持力层下面就是溶洞 西江水流因河床地形的突变 在那里形成涡流 水流急 桩机船钻穿那仅仅两米的持力层造成骨牌效应 意外就此发生 虽然是工业意外 我们也应该为此而痛心 他们大多数都是技术人员来的 唉!!!!!!!!!
作者: 学友    时间: 2003-2-4 16:53
唔系啵!我又听讲啲桩机系因为果阵时有阵大风吹过而且本基又唔稳阵 所以_-------------果两台桩机就倒下,啱好跌向靠在岸边的两只船! 死左好多人

作者: 戈壁    时间: 2003-2-4 21:06
如果纯粹沉船你话会吾会咩野都捞吾到? 系钻穿岩层造成地陷引发漩涡 所以旁边的船只被涉及! 总之就是不幸啦!
作者: 疾风    时间: 2003-2-4 21:21
地质队当时点解无向当地既老人问过地质既问题呢? 都有老人讲过曾经出现过旋涡,点解个个都视而不闻 我想地质队都系难辞其究.
作者: 依然    时间: 2003-3-15 14:26
唉,草奸人命
作者: 天涯明月刀    时间: 2003-3-15 20:30
天啊

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1