心跳的回忆

标题: 羊年到..喜洋羊~~~ [打印本页]

作者: 芝士加朱古力    时间: 2003-1-23 20:32
标题: 羊年到..喜洋羊~~~
讲下大家来年有咩打算???? 我来年还是继续读书....我嘅新年愿望只係喜欢以后的一天比一天快乐...活得精彩快乐.....
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-1-23 21:06
我希望努力挨埋呢一年半,勤勤力力读书,考间好既大学。
作者: 芝士加朱古力    时间: 2003-1-23 21:18
嗯......加油!
作者: 风起云涌    时间: 2003-1-23 21:48
我无所求,尽自己努力做到最好就OK!
作者: 骑哩甲    时间: 2003-1-25 00:34
我无他求只望来年出到师 唔好有桃花劫:)
作者: 紫柯    时间: 2003-1-25 10:40
我希望能在无聊中找乐趣.
作者: Harry    时间: 2003-1-27 16:49
我呀?每日開開心心就OK。
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-1-27 18:53
嗯,希望个个都愿望成真喔.新年快乐.
作者: 骑哩甲    时间: 2003-1-28 00:33
┏━┓ \ / ┏━┓ ┃新┃ fatboy祝您 ┃乐┃* ┗━┛| ┏━┓ / \ ┏━┓ |┗━┛ -o-┃年┃ ┃快┃-o- + | ┗━┛ * ┗━┛ | + ……………………………………………………………………………………
作者: ↑ん-S↓    时间: 2003-1-28 15:42
我呢>>首先希望鹤山来年办的更好.读点人上.. 自己呢.就继续努力读书... 我今年升高中啦.不过我没念读高中,我希望考上警校.出做个出色的警察.. 你地唔好做错啊,我没情讲咖
作者: 骑哩甲    时间: 2003-1-28 23:53
如果你做交警既话到时管下果D系街边乱停车既友仔了
作者: ※丧王※    时间: 2003-1-29 04:56
希望今年唔使比纪元记过啦 而家已经记左两个啦 再来多个我就要返屋企 拜托!
作者: 骑哩甲    时间: 2003-1-31 01:49
那那话你咖了。记得下次记过讲声喔:):):):):):):)
作者: ※丧王※    时间: 2003-2-5 03:44
你好想我记过咩
作者: 日落    时间: 2003-2-17 17:55
唉,今年羊头我犯太岁呀。。。我都唔知点过,不过我谂安安分分甘过我会好过D
作者: dango    时间: 2003-2-19 13:39
今年目標就係要為明年做好準備...
作者: 明知故犯    时间: 2003-2-27 01:27
希望你裹度啲北姑唔好爆粗甘多囖.....听到厌啊

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1