心跳的回忆

标题: 唔开心! [打印本页]

作者: 水百合    时间: 2003-1-17 14:20
标题: 唔开心!
点解人一有点唔如意概事就会想起一点以前发生过概唔开心概事起码我系甘;;所以我好怕一个人架所以我一有时间就来上网啦因为甘样系可以分散我点注意力等自已无再想果点往事真架好怕一个人;;;;;;;;;;;
作者: 开心到傻    时间: 2003-1-17 15:59
有无搞错 个个站都发个!!!
作者: 疾风    时间: 2003-1-17 19:26
建议你和身边D朋友多沟通。或者同朋友三五成群玩下啦
作者: 水百合    时间: 2003-1-17 23:06
但系距地都唔得闲架;;;;;;;
作者: 白水    时间: 2003-1-18 21:56
无使惊啦!!!你唔记得你有我咩1!!
作者: 水百合    时间: 2003-1-18 23:09
!!!!!!!!!!!!!系咩???
作者: 麦当劳    时间: 2003-1-24 22:42
我都好唔开心,甘又点吖,想以前既事又有乜也用,过去既都已经过去,虽然甘多年都系放唔抵,因为我只知道忘记你我做不到。
作者: 血霸天    时间: 2003-1-27 01:22
唔开心就系上江湖打下架发泄下..唔够打比人打死都无所谓架..再黎过咯..最紧要有得玩之嘛.
作者: QQ糖    时间: 2003-1-28 22:48
主题系讲唔开心,你这个人九唔答八,系到卖广告,乜你认为上江湖打下架就会开心了咩,唔开心就系唔开心,乜你无唔开心既时候咩,你唔开心既时候,又系点过架,唔通你就系上江湖打下架,甘就乜也事都解决左,我唔信。
作者: 天意    时间: 2003-1-29 01:18
乜现在江湖是用来解决唔开心吗??? 上到去,低级眯又是被人打死。
作者: 水百合    时间: 2003-2-3 20:19
我無上江湖好奈啦
作者: 枪炮玫瑰    时间: 2003-3-18 08:16
唔开心应该去扮下水汻传```````五斤牛肉```十斤白酒```干`````
作者: 依然    时间: 2003-3-19 13:26
咔咔!!!!
作者: 明知故犯    时间: 2003-3-19 15:31
以下是引用血霸天在2003-1-27 1:22:46的发言: 唔开心就系上江湖打下架发泄下..唔够打比人打死都无所谓架..再黎过咯..最紧要有得玩之嘛.
你试下一晚俾人杀十几次啦.... 而且裹晚你心情都唔系几好,睇你会点!!!
作者: 芝see姑bi    时间: 2003-4-10 00:53
甘嗯乁啊!!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1