心跳的回忆

标题: ==网友会精彩镜头大串烧== [打印本页]

作者: 小灵儿    时间: 2003-1-11 15:04
标题: ==网友会精彩镜头大串烧==
[attach]77[/attach] [attach]78[/attach] 阿泉响度锡佢女朋友??音乐无限都有玻璃关系! [attach]79[/attach] 咦?主音吉它手同鼓手细杰响度搞紧乜呢? [attach]80[/attach] 上个日豪哥哥问我点解冇佢张想呀..宜家放上来啦! [attach]81[/attach] 唔单只男BAND叻架,女BAND都好掂噶.. [attach]82[/attach] 到底芝士揽住边个好朋友呢... [attach]83[/attach] 呢张就系当晚嘅生化危机游戏啦...想知点玩?问我啦... [attach]84[/attach] 屏屏SHOW咪果然不同凡响... [attach]85[/attach] BAND队嘅专业歌手~~

作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-1-11 15:31
哗,我见到好多熟人呀。芝士,阿仪,敏敏,高妹,阿泉,阿豪,细杰,龙眼,熊猫,BASS佬。

作者: 小灵儿    时间: 2003-1-11 15:39
熊猫剪左个短头发...哈哈!!
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-1-11 15:50
哗,距舍得架啦,留得甘长,剪左短发? 嗯,好多人都变左样,细杰吾似以前的细杰,阿泉头发长左~~~~~ 呵呵,为独阿豪,无乜变喔,上个星期先见过距。 点解无小灵儿的靓人相片既? 仲有:请问最后果张相片,个歌手系边位呀?金头发既,认吾出系边个添。
作者: 血霸天    时间: 2003-1-11 15:50
我都见到好多。。不过系我一个都唔识既人者。。 我而家好似一个住系深山好多年既人要出大城市甘。变左个乡下仔添。。
作者: 芝士加朱古力    时间: 2003-1-11 15:58
哈哈哈哈,,乜咁搞笑咖
作者: 芝士加朱古力    时间: 2003-1-11 16:32
龙眼果晚无去呙,,得阿吉叔之嘛
作者: 小灵儿    时间: 2003-1-11 17:37
我无靓相呀...费事罗上来献世啦...到时比呀天哥笑我就唔系几好罗....
作者: 音乐无限之吉他手    时间: 2003-1-11 19:21
小灵儿,我抗议啊,点解摆张甘肉酸既相上去啊,我无面见人啦~~~~~~~~~~~~~~~`
作者: 音乐无限之主音吉它手    时间: 2003-1-12 02:48
哈哈!影得我好靓仔啊!边个影架!好掂啊!
作者: Jimmy    时间: 2003-1-12 15:26
我想问下,果个弹"真的害你'的女仔系边个啊?
作者: 血霸天    时间: 2003-1-12 16:05
小灵。我点会笑你吖。不过我有一个坏处。。我见到靓女会流口水架。嘻嘻。。
作者: Jimmy    时间: 2003-1-12 18:59
揾个人答下我啦!喂喂喂~~~~~~~~有无人啊?答下我啦!?!弹"真的害你"果个女仔边个嚟架?
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-1-12 19:06
以下是引用Jimmy在2003-1-12 18:59:56的发言: 揾个人答下我啦!喂喂喂~~~~~~~~有无人啊?答下我啦!?!弹"真的害你"果个女仔边个嚟架?
做乜呀?你想识距呀?距系我师妹喔,我识得距喔,使吾使我介绍比你识呀?!不过, 距-------有男朋友架啦,你吾使谂啦。
作者: Jimmy    时间: 2003-1-12 19:38
2222222222222222222222,我几时话要乜乜野拒呙,你好衰架~~~~~ 搞到我脸到红晒!!!!!!! 我想知拒系边个咋,弹起嚟咁酷啊!!!!
作者: 小光    时间: 2003-1-12 22:25
咦~~ 都有吾少靓相喔~~~!! 仲有几个靓女添~~~!!
作者: 小灵儿    时间: 2003-1-12 23:00
又唔见你赞下我呀...........COOL!!分明到人有意思,唔好理佢!
作者: Jimmy    时间: 2003-1-12 23:27
喂喂~~~~~未咁讲啵,又响度屈我罗! 上次又屈我同某个版主有路,尼次,又想屈我睇中人! 你唔好咁嚟对奄好啵! 各位唔好理拒!你哋答咗我先啦!嚟~~~~果个边个嚟架?
作者: 小光    时间: 2003-1-13 02:14
点解你咁想知道人地系边个先`?
作者: 小灵儿    时间: 2003-1-13 10:47
死性不改...知都唔好讲呀,费事又多一个女仔受害!!!
作者: 小光    时间: 2003-1-13 11:05
哇~~!! 你点解讲到佢好似咩咩咁嘅?
作者: Jimmy    时间: 2003-1-13 11:17
天啊~~~~~~~~做乜咁话我啫!!!!!!! 我生性善良!有爱心! 呢,我成日有句口头禅架,就系“助人为快啲翻本啊! 仲有就系:善有善报,福有油鸡啊! 你睇下,我几好~~~~~~ 小灵儿,你屈我~~~~~~~~~哼~~~~~~~ 喂喂~~~唔好理小灵儿,揾个人答下我~~~~~~~嚟~~~~啦~~~答~~~~~啦~ 阿YU鱼,你话我知啦~~~~~~
作者: 音乐无限之吉他手    时间: 2003-1-13 12:51
以下是引用阿Yu鱼仔在2003-1-11 15:50:13的发言: 哗,距舍得架啦,留得甘长,剪左短发? 嗯,好多人都变左样,细杰吾似以前的细杰,阿泉头发长左~~~~~ 呵呵,为独阿豪,无乜变喔,上个星期先见过距。 点解无小灵儿的靓人相片既? 仲有:请问最后果张相片,个歌手系边位呀?金头发既,认吾出系边个添。
呢个就系前空间乐队既主音歌手咯,明白未?????
作者: 音乐无限之吉他手    时间: 2003-1-13 12:56
而我呢,就系无限乐队既主音歌手啦,OK啦~~~~~~
作者: Jimmy    时间: 2003-1-13 15:04
小泉泉????
作者: 音乐无限之吉他手    时间: 2003-1-13 19:00
什么事?????
作者: Jimmy    时间: 2003-1-13 22:33
叫下你罗!几好~~几好!几时教我啊?仲有啊,我想问下,其它便的真效果器,有无你地上次表演果啲效果啊?
作者: 大笨熊    时间: 2003-1-13 23:15
有无放大镜啊,我睇吾到我啊~~~~~~~~~
作者: 大笨熊    时间: 2003-1-13 23:19
头发之嘛,有乜话吾舍得啊~~~~~~~~~讲真啦,我都吾想剪甘短架~~~~ 系啦,个晚真系无美媚啊~~~~~~~~~"点解无小灵儿的靓人相片既?"嘻嘻
作者: 猪仔颖    时间: 2003-1-14 13:19
咦~乜大笨熊系熊猫你黎咖~嘻嘻。。而咖先知添~
作者: 小灵儿    时间: 2003-1-15 10:19
笑得咁开心.....莫非你同佢...............嘻嘻!
作者: 猪仔颖    时间: 2003-1-15 16:46
你系未话我呀?你同边个讲紧呀?
作者: 小灵儿    时间: 2003-1-15 17:16
唔知呢..........哈哈!
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-1-15 18:03
以下是引用Jimmy在2003-1-13 11:17:19的发言: 喂喂~~~唔好理小灵儿,揾个人答下我~~~~~~~嚟~~~~啦~~~答~~~~~啦~ 阿YU鱼,你话我知啦~~~~~~
比你知道又如何呢?莫非你真系对人有意思,唉,就算讲距个名比你知,你都系吾识架啦。吾通你想知距名后,再罗埋人地个屋企地址,仲有电话号码?哈哈,呢个系人地个秘密,我吾可以讲架。仲有:我今日先见到距同距男友一齐有倾有笑返学。
作者: Jimmy    时间: 2003-1-15 19:24
拒有男朋友关我乜事啊????? 我想知拒边个之嘛~~~~
作者: 音乐无限之吉他手    时间: 2003-1-15 20:00
哇,甘对我D学生,点得架,阿JIMMY,你讲乜话??????????
作者: 音乐无限之主音吉它手    时间: 2003-1-15 20:14
喂!我又要加入黎玩下先!好彩无乜人识我者!哈哈!
作者: 冯人坤    时间: 2003-1-15 22:28
我想问下你D贝斯几钱个啊?仲有啊D无头吉它点噶??D相无头吉它点噶几钱个啊?话比我知啦!
作者: Jimmy    时间: 2003-1-15 22:59
有便有贵啊!有啲国产的千几蚊罗! 例如尼把啦:---------无头极酷贝斯-------特价1450 RMB
作者: 小光    时间: 2003-1-15 23:13
JIMMY 人地又吾系问你` 你都系八你果个女仔D事啦`
作者: 音乐无限之吉他手    时间: 2003-1-16 15:18
问边个都一样姐,. 无错,有平有贵,你想了解多D个话,欢迎来电.8181871
作者: 开心到傻    时间: 2003-1-16 21:25
哇~ 劲窝~ 话埋电话比人知?
作者: 小光    时间: 2003-1-16 22:28
哇`~~~~!! 响度做非法交易?
作者: 音乐无限之主音吉它手    时间: 2003-1-17 19:48
唔好打距个电话啊!漏电架!边个打就电果个啊!唔好信啊!距系金鱼佬黎架!男女都要架距!大家小心啊!
作者: 音乐无限之吉他手    时间: 2003-1-17 20:38
系咯,哥哥带你去买金鱼啦~~~~~~~~ 哈哈哈~~~~~
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2003-1-18 07:04
边个想买左我呢条鱼?!
作者: 开心到傻    时间: 2003-1-18 11:06
吾敢买 我地惊 卖鱼个啊叔打啊
作者: 音乐无限之吉他手    时间: 2003-1-19 02:33
边个打啊????
作者: Jimmy    时间: 2004-6-19 20:29
UP......... MISSING.....
作者: jos    时间: 2004-6-23 10:31
以前,似乎大家关系好好哦...点解家下吾见晒呢D人既???

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1