心跳的回忆

标题: 为姚明欢呼。。。唱彩。。。。 [打印本页]

作者: 血霸天    时间: 2002-12-22 15:21
标题: 为姚明欢呼。。。唱彩。。。。
NBA西岸最杰出中锋选举举行得如火如荼。已接近尾声。 全美256家电视台其中超过181家为姚明打造形象。 姚明。。。被誉为本世纪改写NBA命运之人。 现时选举票数姚明首居第一。。以一万票之遥远胜奥尼尔。 今界西岸皇牌中锋非姚明莫属。 ------------------抄自华盛顿西雅图日报。 如果姚明可以再摞埋MVP。甘就真系改写NBA历史。 唯一一个可以打一年NBA就可以摞MVP既人。
作者: 小光    时间: 2002-12-22 22:50
都吾知佢系乜水`~ 哈哈``
作者: 血霸天    时间: 2002-12-23 15:38
乡下仔。。连甘大名鼎鼎既人都唔识。。多D接触下外国事物啦。。
作者: 随风    时间: 2002-12-23 16:26
吃波板糖的系唔系细个时的樱木花道呀。 有甘架童年阴影真系惨呀。。。。。。。 阿门。。。。。。

作者: 小光    时间: 2002-12-23 22:36
以下是引用血霸天在2002-12-23 15:38:34的发言: 乡下仔。。连甘大名鼎鼎既人都唔识。。多D接触下外国事物啦。。
使吾使咁话人啊~` 我吾知好出奇咩`!!
作者: 血霸天    时间: 2002-12-23 23:10
比人话句乡下仔好出奇咩?? 我都叫左出左国。我都仲成日比人话系乡下仔哩。 黎到美国。未去过拉斯维加斯都系甘成日比人叫乡下仔啦。。有乜野者。。
作者: 小光    时间: 2002-12-23 23:17
咁你都应该要话“大乡里出城”先叫文明吖嘛``
作者: 血霸天    时间: 2002-12-23 23:19
人地甘话我。。我就甘话返人先可以得到心理平衡吖。。
作者: 小光    时间: 2002-12-23 23:26
超` 咁你都吾使拣我吖哗~~
作者: 血霸天    时间: 2002-12-23 23:33
甘岩呢度得你一个者。。你而家系边度架??
作者: 血霸天    时间: 2002-12-23 23:34
真系无人识欣赏。唯一一个中国人可以入选NBA西岸最佳中锋既人。都话无人识。。 唉。。连人地鬼佬都成日赞既中国人。反而我地中国无人识欣赏。睇黎真系要摞埋MVP先可能会震惊中国。。不过巨已经入选竞逐啦。或者真系会比巨摞到今年既最有价值球员。因为而家既屙尿(奥尼尔)已经变左费柴。最大既竞争对手只有邓肯。 不过今年既艾弗逊都好劲。破左NBA历年黎既抢波记录。历史系一场波一个人最多都系抢8个波。而巨系上场对湖人竟然一个人抢左9个。仲有两个系系高比仔手上抢既。一个字。。劲。。
作者: 小光    时间: 2002-12-24 06:55
我啊?》 我响地球某一个解落咯`
作者: Faith    时间: 2002-12-24 11:59
我寻日都有睇亚视转播!距个场真系打得几好喔~系美国全国传播个场打得最好喔! 成场球都听到主持系甘赞距吖! 系蓝底稳左吖扎实左..乜乜乜甘啦...不过其他既赛事就无睇过啦!甘岩我睇个场系距表现最好个场!
作者: 血霸天    时间: 2002-12-24 16:04
都系靓靓识得欣赏。 而家我地系美国既华人好多都好中意巨架。一知道有姚明睇。就连工都唔顾住做。 睇巨点威啦。。真系为我地中国人添左好多好多光吖。。
作者: 功夫小子    时间: 2002-12-27 17:09
加油!!加油
作者: Faith    时间: 2003-1-3 18:54
家下距仲劲吖~比奥尼尔多十五万几张票吖!排第一吖!(不过吾知系个乜野项目既选举排第一喔!)因为我好似见到明星赛好似高比拜仁排第一!
作者: 血霸天    时间: 2003-1-5 14:46
美国NBA全明星赛定月2月举行。 由全民网上投票选出东西两岸NBA明星参赛。现时投票结果为。 1。高比拜仁。95万票。 2。麦肯迪 89万票。 3。姚明。 87万票。 姚明已经可以肯定可以出线。成为西岸第一中锋。正选人物。连奥尼尔都自叹不如。 等我黎静心观赏。姚明于全明星赛的表现啦。。 姚明。。悼号。中国状元。
作者: 开心到傻    时间: 2003-1-5 15:00
哇! 巨真系甘劲~ 我真系吾知窝~
作者: 男大当恋女大当爱    时间: 2003-1-6 14:20
转台睇足球啦!!
作者: ※丧王※    时间: 2003-2-15 05:30
可惜,ALL STAR 无乜分
作者: 浩歌    时间: 2003-2-26 13:52
我睇左all star直播,紧张到饭都无食。可能对住甘多有实力既高手, 姚明虽然有距过人之处,不过都系欠缺灵活,未能技压群雄。都系比高比仔同左敦距地啰晒彩 不过姚明已经成为中国人既骄傲呢点系可以肯定咖!!
作者: 老糊涂    时间: 2003-3-11 00:15
在纽约有什么免费电视台可看到NBA?有谁知道,请告诉我,谢谢。 到这我都还没看过一场NBA,就快到季后赛了。
作者: 风起云涌    时间: 2003-3-24 17:46
唉,估唔到只“木狼”仔,罗到MVP~~~~~ 憎死小奥尼尔!!!!!!!!!
作者: yilin233    时间: 2003-4-12 23:09
YAO11进不了季后赛,无意思111111111111111111111111````````````````````

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1