心跳的回忆

标题: CS边个认是最强 [打印本页]

作者: *紫色火炎*    时间: 2002-12-7 21:07
标题: CS边个认是最强
[move][face=隶书]听讲纵横人才顶盛,好强,好强, 但对我离讲一般一般啦,。想使下一枪爆头就离啦~~!!~!~! 想识我COME ON 。I waiting!~![/face][/move]
作者: 背心袋藏锋    时间: 2002-12-9 02:30
纵横的强不在于个人技术,而是团体合作.你实系渣住支追击系队友后面执鸡个D人.!@#%&^%@#%$&&^ 自从纵横的AMF战队解散后(小弟是前锋),沙坪的反恐已经没有精英!
作者: 化骨    时间: 2002-12-9 11:10
到左星期6晚,其实迅浪就会聚集一的高手,有时间来切除,小弟系叫:V V
作者: dango    时间: 2002-12-9 11:29
小心 V V 枪枪爆头啊! 我闪!我闪!我闪闪闪!!走得快~ 好世界~~
作者: 明知故犯    时间: 2002-12-10 00:57
小弟叫做"貂狸狮狒"
作者: 背心袋藏锋    时间: 2002-12-10 21:06
细佬是"xiao dai"!
作者: 秋暮    时间: 2002-12-19 17:47
我成日改名架,到时去打先讲你地知啦!
作者: B仔    时间: 2002-12-19 23:13
纵横D人叫高手。甘舒情D高手叫乜啊?
作者: ghost    时间: 2002-12-19 23:34
不如组织一次鹤山人CS大赛啊!!
作者: ghost    时间: 2002-12-19 23:34
打过就知谁是真假
作者: 秋暮    时间: 2002-12-20 13:09
边个去搞先?
作者: 肥龙仔仔    时间: 2002-12-20 19:59
B仔系边个啊....吾知就吾好讲啦,沙平CS系纵横劲啊,舒情D龙族先系沙平第一啊
作者: 小光    时间: 2002-12-21 03:51
乜系咩`?
作者: B仔    时间: 2002-12-21 21:45
叼...你地果D叫高手啦??? 你地都系吾识打家啦.. 去问下人依家边间网吧D人打CS劲啦.. 猪!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
作者: B仔    时间: 2002-12-21 21:46
龙族????? 去死啦..龙族??? 叼..
作者: 小光    时间: 2002-12-22 01:07
哇`~ 吾使咁火吖哗``
作者: 肥龙仔仔    时间: 2002-12-22 17:09
吾知你话边个吾识打CS,不过我系龙,吾系猪.....吾该吾好叼我
作者: 音乐无限之吉他手    时间: 2002-12-22 19:10
系咩,我唔知啊,我知我地CNC队无抽好耐CS咋,边个够我地玩帝国2???????? 我地自认系强手,哈哈哈哈哈哈哈
作者: 音乐无限之吉他手    时间: 2002-12-22 19:12
喂,各位,有空一齐抽下帝国2啦,好嘛,我知实有人几强既。
作者: B仔    时间: 2002-12-22 21:45
叼。。吾掉你。叼边个啊?????
作者: 音乐无限之吉他手    时间: 2002-12-23 03:35
喂,B仔,你讲乜春啊,讲国语啊?????
作者: oneoo    时间: 2002-12-29 15:45
sb 呀。。。。。 成日向个沙坪几间网吧。。。嘈边个劲。。。。想死 (井底之蛙?) 点解唔会想下同外地D人打。。。我地队日日同外省的打。。。 <=时上到时上唔到。。。因为个服务器差。。哇哈哈 我系 FiR-FoX 队的 Q 呀... QQ : 49490304
作者: YAMAHA    时间: 2002-12-29 17:04
唉!一句讲晒镇中01计三全校最强,够胆来抽过,唔信自己试下
作者: 云中雾    时间: 2002-12-30 23:53
CS我是最强的~~~~~
作者: 肥龙仔仔    时间: 2002-12-31 08:28
FIR_FOX??你有无入错地方啊,呢度系鹤山人啊,要晒命吾该番你新会论坛晒
作者: 小光    时间: 2002-12-31 10:51
以下是引用YAMAHA在2002-12-29 17:04:07的发言: 唉!一句讲晒镇中01计三全校最强,够胆来抽过,唔信自己试下
全校最强有七咩` 都系只局限于一间学校啫`
作者: 明知故犯    时间: 2003-1-1 03:55
就系...你地都未见过大蛇屙尿
作者: oneoo    时间: 2003-1-7 14:54
....嘻嘻。。。。我系鹤山人。。。唔系新会人。。。只系鹤山无队适合我。。。我过档新会唧。。。。
作者: KKO    时间: 2003-1-9 15:35
还有人识得我KKO同VERY GOOD吗! 有没有人想组队同我们参加比赛
作者: 舒情狮子王    时间: 2003-1-12 01:25
RE: 系咩,我唔知啊,我知我地CNC队无抽好耐CS咋,边个够我地玩帝国2???????? 我地自认系强手,哈哈哈哈哈哈哈 喂,各位,有空一齐抽下帝国2啦,好嘛,我知实有人几强既。 -------------------------------------------------------------------------------------------------- 听我讲: 你地系高手,甘我系乜啊。叫声师公先啦。 唔份啊。约个时间打返铺先啦剩系吹水无用既。单挑又得队制都得,得佐,无得弹,就惊你唔黎,俾个电话你联系啦, 电话系:13822391864 屎&屎队啊嘛,来咯喂,惊你唔黎啊。唔好话我用激将法啊。有胆就黎。
作者: 500cc    时间: 2003-1-15 16:32
Fire fox??? cheap!!! 同GCT打翻场咯!!! 服务器地址要不要???

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1