心跳的回忆

标题: [贴图][分享][讨论]~~~~谢延锋~~~吾到你吾信~~~演唱会 [打印本页]

作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-4 23:11
标题: [贴图][分享][讨论]~~~~谢延锋~~~吾到你吾信~~~演唱会
[upload=jpg]uploadImages/20021242310580159.jpg[/upload]

作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-4 23:25
有乜理由会系我呢?我又不是男~~ 如果我是延锋,我就不用坐系度上网,甘得闲啦~~~有时间不如去开开演唱会,陪陪王菲(讲笑)
作者: 心灵风暴    时间: 2002-12-5 14:42
分明就系合成图啦
作者: sims    时间: 2002-12-5 20:04
我觉得吾似阿,跟本他都无机会怕都这张相
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-5 20:07
其实系人睇,都知系假的,电脑效果啦
作者: sims    时间: 2002-12-6 16:44
不过好多人比昆左阿!
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-6 18:19
嘻嘻,应该无人会甘笨笨既
作者: sims    时间: 2002-12-6 18:30
有你都吾知啦,通街都系!
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-6 18:33
甘你系咪系呀?其实识电脑的人,都知这是假的啦?
作者: sims    时间: 2002-12-6 19:48
我应该吾系挂?不过我好似又真系比人昆啊啊!
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-6 22:29
甘咪就系,仲话自己系一中读书添,原来电脑都系无我地D专业电脑醒
作者: sims    时间: 2002-12-7 07:31
你估那里天天对住部电脑上课的咩?不过现在都不是啦,梗系顿翻D嘎!你电脑的确好劲啊
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-7 13:17
我就真系差吾多日日对住部电脑啦,对得多,烦晒~~~~ 晕,我电脑专业,梗系对电脑识D甘啦,吾系点出离稳食呀!
作者: sims    时间: 2002-12-7 18:31
真系遇到高手啦,未请教阿。电脑方面难吗?
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-7 23:03
睇你学边D咯,有难有容易,不过学乜都系讲兴趣既,如果你无兴趣,学打五笔,都叫难架啦所以做野就兴趣的话,难难都比你容易做出离啦
作者: sims    时间: 2002-12-8 08:35
五笔好似好难啊!那你应该对电脑十分感兴趣啊,到时我台电脑吾店,找你修啊!
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-8 09:34
五笔都吾系好难者~~~~你打得多,就会快架啦,最紧要系字根记得好!
作者: sims    时间: 2002-12-8 17:16
那你现在打五笔系吾系啊?
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-11 18:43
梗系打五笔啦,现在多数人都系打五笔的啦?你呢?
作者: 紫柯    时间: 2002-12-11 21:29
你知吾知条友仲用紧拼音啊。仲要吾系用齐10只手指来打架。不过打得快米得咯。睇你用开边只的伞。
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-13 18:43
系呀系呀,我地学校我有个朋友距打五笔,不过,距成日上网好鬼得闲,一只手抬住头,一只手,用手指,系键盘上打下打下甘架,我成日话距架,叫距改架~距话累阿嘛~有时真系比距激死,做坏习惯
作者: 枫暴    时间: 2003-5-23 03:22
哇!!!!!强啊!!! 监犯谢柠檬啊~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: 学友    时间: 2003-5-23 23:09
厄人
作者: 敏头    时间: 2003-5-24 00:23
我都系用全拼咋。。。。 呵呵。。。。
作者: 枫暴    时间: 2003-5-25 20:46
哈哈哈哈~~~~~~~~~~
作者: result123    时间: 2003-7-10 16:00
都好假啊。。。 你地觉得呢?
作者: 黑暗精灵王    时间: 2003-8-24 15:03
我爱你的容貌,更爱你的心灵, 即使我不能使你幸福, 至少也要愿幸福与你同在。 只要你幸福、快乐,我也就心满意足了.
作者: roke    时间: 2003-8-24 15:41
NO~~~~~~!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1