心跳的回忆

标题: 新华市场卖出 [打印本页]

作者: dango    时间: 2002-12-4 13:09
标题: 新华市场卖出
听人讲: 卖价4xxx万,好似系四个人合资,买主都系鹤山的,其中一个系华鸿老细。 又系听人讲: D猪肉佬每档要俾10万,以取得10年内在新华市场的经营权。

作者: 心灵风暴    时间: 2002-12-4 13:17
哇~~~~使唔使甘鬼贵啊
作者: 小灵儿    时间: 2002-12-5 09:54
我就收到风...话明年开始...一次要交足10年的租金.......
作者: dango    时间: 2002-12-5 11:00
哗!唔好去抢?!个班正一人渣!! 宜家甘多人失业,倾家荡产都唔知有无10万,即系叫D猪肉佬拾笠。 不过唔使怕,各位猪肉佬、猪肉嫂,宜家沙坪又开多两个菜市场啦,一个在旧毛纺个边个三叉路旁,一个在文边,最多唔去新华市场摆! 打倒人渣!支持猪肉佬!
作者: 小灵儿    时间: 2002-12-5 17:59
晕........你叫我地响中心个啲去旧毛纺买菜咩...一来一回...我不如食快餐..
作者: 化骨    时间: 2002-12-9 11:19
有无甘夸啊??我朋友而家又系恒辉开火窝啊!!其实有好多方式稳钱姐!~!
作者: 小光    时间: 2002-12-16 01:56
稳钱吾难`~ 睇下你用咩手段啫`
作者: 明知故犯    时间: 2003-1-1 03:47
乜都好...千其唔好黑手得囖
作者: 小光    时间: 2003-1-1 06:03
而家吾黑手你揾倒钱`?
作者: Jimmy    时间: 2003-1-13 16:00
真系惨啊!无淡好食!!!!!!! 好啋,我好日都唔会去市场~~~~~~~~ 我又唔中意食猪肉~~~~~~~ 所以好似唔系几关我事,但觉得用尼种垄断手段,压得百姓无淡好食!!!! 唉~~~~~~~~~~~~~~~哀啊!!!!!
作者: 雪姬    时间: 2003-1-31 14:13
以下改编"莫斯科郊外的晚上" 深夜花园里四处静悄悄  XXXXXXXX 新华市场里有个猪肉佬  他的名字叫XXX  猪肉多么好,脂肪多么多 来自dango的身~~上~
作者: 瓜子    时间: 2003-2-7 09:45
甘改都得`???~~~~~~~~~~
作者: dango    时间: 2003-2-19 11:32
喂!11樓個位, 唔好人身攻擊啵!
作者: 雪姬    时间: 2003-2-22 14:27
我不是啊! 我讲笑咋,况且我想你都不会很肥啊!你生气什么呢!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1