心跳的回忆

标题: 尼到的贴真系太少了,等我来讲几句啦。 [打印本页]

作者: 周杰伦    时间: 2002-12-4 09:34
标题: 尼到的贴真系太少了,等我来讲几句啦。
好似香港山上的楼甘贵,其实都没么用,大陆好多市郊的别墅好便啊。环境都吾会差过香港。而且购物好便又方便。或者自己买达地,自己砌间屋都好啊。仲可以根据个人喜好建屋添。几好,真系好。
作者: dango    时间: 2002-12-4 13:06
按经济发展同楼市的比例来讲,我想全广东最贵就系鹤山D楼咯~ 嘉悦XX楼盘听人讲卖到3xxx一个方!鹤山凭乜野呀?真系晕!
作者: 淹死的鱼    时间: 2002-12-5 19:08
系啦,兴X都好似未有出过好野啊!
作者: 小灵儿    时间: 2002-12-6 20:00
因为嘉悦XX要做到在新城个边最TOP的楼....呢个系佢嘅目标... 鹤山冇样好,最买得就系啲楼,都唔知点解,可能有钱人多... 沙坪的楼市...就好似响沙坪搞BBS咁样,始终系讲恋爱的人最多...这经已是一个风气..

作者: 紫柯    时间: 2002-12-7 08:23
其实,因为上bbs的人的年龄段都系学生仔,所以恋爱大过天咯。
作者: 小灵儿    时间: 2002-12-7 11:08
就系因为咁,好多人响我反影,呢个BBS以恋爱为主,要我改版,我可以讲,站在我的利益立场,呢个BBS讲乜都冇所为,只要是有人讲嘢,但系以前呢个BBS到零晨4点钟,可以有4百几贴,点解宜家早上11点,都未够2百贴呢?就系因为我的改革...事实证明这是不可能的,时世所吹,我读书时代上BBS都是讲恋爱的多...所以有好多人,年纪大小小的,可能佢地已经不再喜欢讨论恋爱,所以对我反影不断...正如年轻的对我反影,这个版冇用一样,但他们又有没有想过,有更多的新人刚踏入恋爱,想发表出来呢...站在我的位置,我又可以点样去处理???...希望你地以后可以谅解...

作者: 吾系差人!    时间: 2002-12-7 11:14
不过我要澄清啊!!!!岩岩先吾系我讲噶果D野!!!!系人地用我个户讲噶!!!!啊大姐!!!真系噶!!!信我啦!!!!!!!!
作者: 小灵儿    时间: 2002-12-7 15:20
知道啦...
作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-12-8 11:18
我好少係恋爱无恨发贴。。几日先发一两张,因为我觉得我地咁样嘅年纪,讲爱好“车此”(SORRY,唔记得咗点写) 唔讲好过讲,费事笑死D大人
作者: dango    时间: 2002-12-9 10:58
“以前呢个BBS到零晨4点钟,可以有4百几贴,点解宜家早上11点,都未够2百贴呢?就系因为我的改革...事实证明这是不可能的” 呢句有D唔妥... 知错点解唔改?证明过不可能恢复以往光辉?难道宜家比以前好?唔明~ 所以我认为最好可以各方兼顾,合并归类,各展所长。 开个电脑资讯栏好唔好?有问题都可以找人帮下手啦~
作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-12-9 13:16
明天不一定会更好,但更好的明天一定会来!
作者: 小光    时间: 2002-12-16 01:54
我都觉得开个电脑资讯栏吾错``
作者: [^_^]Ha~ha    时间: 2003-1-2 02:31
作者: [^_^]Ha~ha    时间: 2003-1-2 02:35
作者: [^_^]Ha~ha    时间: 2003-1-2 02:37
作者: [^_^]Ha~ha    时间: 2003-1-2 02:38
作者: 小光    时间: 2003-1-2 23:28
灌水`?
作者: 芝see姑bi    时间: 2003-4-10 00:46
将积聚老!!

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1