心跳的回忆

标题: ===鹤山人·网上行BBS会员出游记=== [打印本页]

作者: 小灵儿    时间: 2002-12-1 20:10
标题: ===鹤山人·网上行BBS会员出游记===
[move]特别鸣谢:以上图片由网友阿锋提供[/move]

作者: 依然    时间: 2002-12-1 20:48
全部都系大人,无D好象我地呢D表少年。
作者: 小灵儿    时间: 2002-12-1 20:59
我都系大你半年...也算是大人???
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-1 21:47
哗,睇你地影相,好似玩得好开心咯
作者: 小宝宝    时间: 2002-12-1 23:38
呵呵~~几好甘啵

作者: 明知故犯    时间: 2002-12-1 23:48
甘我咪算老囖???呵呵 好彩我无去献世喈
作者: 小城    时间: 2002-12-2 08:26
俊男美女!!!!!!! 青春活泼。。。。。。。
作者: 血霸天    时间: 2002-12-2 15:26
会员??我属唔属于会员吖。。。不过都无我份既??即系我唔系会员??
作者: 蔷薇    时间: 2002-12-2 15:31
水水真是幸福咯~~
作者: 血霸天    时间: 2002-12-2 15:34
边个系水水??我又唔知既???
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-12-2 15:40
天哥,你系天哥来既嘛。。。。。点会无你份。。。。。你发张相过来我帮你用photoshop拼距落去咯。。。。。。一系你出旅费我地过去探你喇。。。
作者: 依然    时间: 2002-12-2 18:11
以下是引用小灵儿在2002-12-1 20:59:00的发言: 我都系大你半年...也算是大人???
我系84年11月的。你大我半年?你都84年的?
作者: 小灵儿    时间: 2002-12-2 22:51
你唔识得计算架....你84年11,我是83年6的...大你7个月...
作者: 小宝宝    时间: 2002-12-3 14:33
天哥~~天哥~~~我要天哥~~呵呵
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-3 18:13
乜野叫BBS会员,我算吗?>
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-12-3 18:25
小灵儿你好衰架。。。。。。。。。搞到家下D人见亲我就笑我。。。。。。。呜呜呜~~ 你快D稳条黄河比我。。。。我要洗清距。。。。。。。
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-3 18:28
跳入黄河水,都洗吾清?
作者: 白水    时间: 2002-12-3 22:36
哗!!!!乜你地甘咖!!!乱拼的相!!一睇就知系整出来咖啦!!!!以后我仲鬼有女沟咩!!!
作者: 血霸天    时间: 2002-12-4 00:01
得咩??系既话等我发张相过黎先。。我一定要整到我将你地D女既全部抱住架。。男既全部企系我后边。。用妒忌既眼光望住我。。甘会唔会好D??
作者: 处女座男孩    时间: 2002-12-4 06:18
哈哈~我顶唔顺啦~~~天哥~~~~~~~~~你个笑话好好笑啊~~~~
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-12-4 09:08
不如整到D女仔企响天哥旁边用鄙视的眼神望住距,然后个D男仔就挥拳要打距甘样就差唔多。。
作者: 血霸天    时间: 2002-12-4 10:02
甘好咩??一于甘咯。。首先系我非礼左所有既女仔。之后所有女仔仇视甘望住我。 隔离既男仔。个个磨拳擦掌。不过无人敢出声。。
作者: 小灵儿    时间: 2002-12-4 11:26
首先,鱼鱼...你唔洗叫我帮你揾黃河...因为公司个度有个老鼠洞... 到水水喇......我个啲相系原创嚟架...好逼真,绝对无拼相的,虽然我有咁嘅功力,但不会罗上嚟呢度献世的.....所以大家明啦....
作者: 处女座男孩    时间: 2002-12-4 12:19
我就明晒啦~拒地!!!梗系都明啦~~~~~嘻嘻~
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-12-4 13:24
费事同你地讲吖。。。。。。。。。。。悲哀~~~~~~~~~~

作者: 小宝宝    时间: 2002-12-5 16:31
我地祝福你~~~
作者: sims    时间: 2002-12-5 19:06
几时有下次,我又想参加阿!这里是什么地方阿?
作者: 阿峰    时间: 2002-12-5 21:37
咔咔~~睇黎手持DC既我,影相技术都有D水平啵,嘻嘻,几时出游记得哎我啵.
作者: GHOST    时间: 2002-12-6 09:16
这里是鹤山....所以在BBS注册的用户都是我们鹤山人的会员! 每次有活动我们欢迎大家参加...就算不是我们会员的也可以参加. 如果大家想每次都参加到我们的活动的请提供你的电话号码或联系方式给我们.... 如果把联系方式提供给我们的.....有待公布... 现时可以只有一种方式就是把你的联系方式在BBS 以短信形式发给CEO小灵儿! 或E她的MAIL:chris@heshanren.com
[此贴子已经被GHOST于2002-12-6 11:51:54编辑过]

作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-12-6 11:52
TO 阿峰哥仔 你部DC甘有利用价值点会唔叫埋你者。。。。。。不过我都唔会同人影合照架喇。。。。。
作者: sims    时间: 2002-12-6 18:18
原来这么简单的,那圣诞期间会吾会有第二次阿?有无年龄限制阿?
作者: 小灵儿    时间: 2002-12-6 19:55
好快,不过,不会在圣诞,因为个时学生要上课...
作者: sims    时间: 2002-12-6 20:01
那我就无机会啦,不过无计啦!第时传D相上来一样可以感受到气氛
作者: 零弧度    时间: 2002-12-8 16:02
见到你地D相我觉得好开心,好好玩啊,下次我又去啊!!! 浩歌, 阿峰,记得下次通知我啦,记得啦!!
作者: sims    时间: 2002-12-8 17:09
知道下次举行的日子啊?
作者: 零弧度    时间: 2002-12-9 00:00
吾知架,中意见个时自己组织都得既之嘛。 反正系在放假个时个个吾使返学或者返工就得啦。
作者: 阿峰    时间: 2002-12-9 11:30
收到~~我吾到我部DC都会到架啦,放心. 你只鱼鱼真系吖,使吾使踩到我甘尽啊.
作者: sims    时间: 2002-12-9 14:11
我相信一定会好好玩啊,那就麻烦你地策划个D人啦
作者: shasha    时间: 2002-12-11 22:49
TO :阿峰 你有无搞错吖。发信息比你,你都唔回,打电话比你,你又唔复。。你有无搞错??
作者: 精灵比目鱼    时间: 2002-12-12 09:11
大家放心啦。。。。下次再有D甘既活动一定会公布天下,你地最紧要就系积极D参加就得。。。。嘻嘻。。。。。。 TO 阿峰。。 呵呵,大家一场朋友所以讲左老实话咯。。无踩你既意思者。。。。。嘻嘻。
作者: 戈壁    时间: 2003-1-2 17:05
点解吾写埋名者!?
作者: 小光    时间: 2003-1-2 23:17
好似无乜靓女喔~!1 (各位姐姐吾打我啊^-^)

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1