心跳的回忆

标题: 呢个就系江湖? [打印本页]

作者: kitwah    时间: 2002-11-21 11:37
标题: 呢个就系江湖?
有晚雷雷同我讲话江湖点好玩、点过瘾,于是今日就注册个ID上去一睇...... 个人体会--两个字形容:无聊! 听讲想用更高级技能仲要俾钱?!真系好笑!估唔到RPG网络游戏横行的今日,依然仲存在呢种要收费的所谓网络游戏。其实江湖呢个游戏好多网站都有得玩,当初呢个游戏俾我印象顶多就系文字MUD。不过当我入过去之后,发觉呢个游戏根本就系ASP+JAVA,纯粹人机对话模式:画面死板,简单的点击同令人想睡觉的动作重覆,实属一个无聊时自我消遣都觉闷的催眠网页。唉~ 我不如玩下传奇(自己个传奇私服仲唔使俾钱添)或者遗忘好过。
作者: 血霸天    时间: 2002-11-21 11:58
系咪甘讲野吖。。删你贴又好似好专制甘。。唔删又系度古惑人心。。 无聊系你自已既私人感觉者。。每个人上网都系无聊既啦。。日日做同一样野又咪无聊。。 不如稳个虚幻既社区打打人。练练功。消磨下时间咪仲好。。再唔系撩下女仔。识下大侠。总好过昂居居从系度发呆呱。。。。
作者: kitwah    时间: 2002-11-21 14:48
CEO大人,我上面都已经写左啦:“个人体会”嘛,你都要尊重一下言论自由先得架,如果呢度净系准赞唔准弹,甘同XX电视台有乜分别?来发贴都无瘾啦~ 无批评又点有进步啵~ right?
作者: 芝士加朱古力    时间: 2002-11-21 19:28
江湖我都好少上,我都係觉得游戏好玩D。。。
作者: 血霸天    时间: 2002-11-21 23:16
所以我咪无删你咯。。。由你讲咯。。。 有人系我度讲下野。。我都唔知几开心咯。。
作者: 龙猫    时间: 2002-11-28 21:23
CEO,甘你讲话有人到你呢到讲下野都甘开心,甘唔是无聊是乜野?
作者: 龙猫    时间: 2002-11-28 21:25
血霸天:“还想问一下,在沙坪有乜好节目介绍一下?
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-11-28 21:52
乜你不是沙坪人吗? 乜江湖真系好好玩的吗?我一上QQ,实有个人,成日叫我上江湖,我吾理距架
作者: 血霸天    时间: 2002-11-28 23:54
我都唔知沙坪有乜好玩喔。。我都成年半无返过沙坪啦。呢年半黎连中国既大门都未入过。更何况沙坪吖。江湖有巨好玩既地方。。当然都会有人认为巨唔好玩。因为果D人本身就大把节目。。唔使上江湖消磨时间。
作者: 好友    时间: 2002-12-1 22:53
呵呵~~~!老血~!距想拆你场呀?
作者: 血霸天    时间: 2002-12-2 15:32
巨有甘既本事咩??咪由巨讲下咯。。人地中意讲乜都无可能阻止人地既啦。。
作者: 好友    时间: 2002-12-2 23:18
咔咔~~~~~~甘又系~!
作者: ghost    时间: 2002-12-3 10:35
今日我个老表系乡下上来我度玩..(主要目的系想来试下上网!,我平时成日系佢面前吹上网点好玩点好玩....网吧点好点好!!) 谁知...佢同我一上到去网吧上了一阵网后..佢同我讲...只得两个字...无聊... 果一啲什么石器,传奇之类的RPG游戏啊..只系人机对话...佢仲话..比钱玩呢一啲GAME的人就真系好笑.....佢话只系对住部咁的电脑..睇住咁的画面真系好无聊....与其咁样..不如去打下波..扣下女@咁样都唔洗钱架........
作者: 阿Yu鱼仔    时间: 2002-12-3 12:04
唉,你都识话,距系乡下出离啦,晕,吾识打电脑,甘距对住部电脑梗系无聊架啦,正如吾小时候吾识开车甘,对部D飞车当就觉得距地无聊,但距地玩得飞车果D人就觉得飞车系好激好好玩啦! 以前我初初有电脑时,都未识打字,又咪觉得电脑好无聊,之后学会打字,学会上网,我的电脑就无停过啦,在家无聊就玩咯,所以呢D野,系见人见志既!会的人,就会觉得好玩,不会的人,对着不会的东西,就觉得无聊
作者: 紫柯    时间: 2002-12-3 17:04
学野都系甘啦。吾识做的、做极都没头绪的题紧系闷啦。如果系适合自己的题目就好中意做啦。
作者: 血霸天    时间: 2002-12-4 00:10
你上D对巨黎讲巨有兴趣既网吖嘛。。如果系同你差唔多兴趣既。你就教巨上咸网。。 如果同我有甘既爱好既。。就教巨去下载电影睇。上下聊天室比女沟下。。 如果有特别爱好既。。就带巨上基佬网啦。。呢样野都有D似你。。
作者: 好友    时间: 2002-12-5 14:00
哈哈~~~~~~~~~~~~

欢迎光临 心跳的回忆 (http://www.hsrbbs.com/) Powered by Discuz! X3.1